kud u maglu Simoviću Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 ti sad ulete na kraj price, a mi o tome vec nedeljama razglabamo ovde. naravno da bi za sve tri strane bilo korisnije da je ostao u liverpulu. al jbg, tako ti je kod nas cigana, ako dete hoce trofej - ima da dobije trofej.pa ne čitam redovno topik:( oprostite @harper badnje je veče, opusti se Link to comment
casperbgd Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 (edited) Da su Pazarci i Lucanci i drugi JSL-ovci preterano tukli Zvezdine igrace - nisu. Ko je od Zvezdinih zaradio tezu povredu ove sezone? S druge strane, igraci tih timova koncentrisani su prevashodno na odugovlacenje ige i valjnje po terenu nego na neko ubojito kidisanje na protivnike. Gruja ce da bude ok. Steta je samo sto ne ostaje duze u Zvezdi, bilo bi bolje i za Zvezdu i za gledaoce i za srpski fudbal. Takvih kao Gruja nema mnogo, pa se njegov odlazak tesko moze da nadomesti. Bez Gruje tesko ce Zvezda do grupne faze LS ili LE. Preterana tuca se ne ogleda u broju teskih povreda, one zavise od gomilu stvari, nego u broju faulova i broju zutih i crvenih kartona. Problem je sto izgleda ta statistika nije nigde dostupna, ali je cinjenica da je skoro svaka ekipa napravila preko 30 faulova na utakmici protiv Zvezde i vrlo cesto igraci dobijali po dva zuta kartona. edit: 7 crvenih kartona u 22 kola. dakle na svakoj trecoj utakmici protivnik igra sa igracem manje. meni se cini da je to veoma visok broj utakmica, u nasoj ligi svakako ubedljivo najvisi. a moglo je da bude i vise da sudije nisu oprastale druge zute ili direktne crvene pretvarale u zute. Edited January 6, 2016 by casperbgd Link to comment
Bright Billy Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 E sad da vidimo i ta pojacanja i isplatu plata. S obzirom da je Rajkovic prodat na pocetku za 3 miliona, Grujic za 6 miliona, plus pare od sponzora, to im se uklapa u onu pricu da je potrebno oko 10 miliona evra. S ovim transferom su makar do kraja ove sezone istrosili pricu opstanka kluba i uzasno teske situacije kojom opravdavaju sto igracima isplacuju samo premije, a o ostalim zaposlenima nemamo blage veze. Ko zna koliko su osoblja i otpustili do sada jer su pitali gde su plate, ali za to nema sanse da dodje u medije. dal stvarno mislis da se u firmama kao sto je zvezda dobija otkaz? Link to comment
ljakse Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Hoce kurac, ne igraju u Srbiji fudbal samo zluradi kreteni, makar onoliko zluradi koliko i poneki frustrirani forumasi kojima je krivo sto je Marko zabio dobar transfer pa se sad kao, mozes misliti, brinu da ga neko ne polomi. ja se apsolutno slažem. međutim, ti si taj koji je pre samo desetak dana bio pobornik selidbe u slovenačku ligu, da jsl mesari ne bi bogaljili naše igrače. Link to comment
casperbgd Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 dal stvarno mislis da se u firmama kao sto je zvezda dobija otkaz? http://arhiva.24sata.rs/sport/vesti/vest/strajk-u-zvezdi-zaposleni-od-januara-nisu-dobili-ni-dinar/148431.phtml i pre toga je bio jos jedan strajk, kao i sramotna izjava Terzica da svako ko nije zadovoljan moze da napusti klub. Pritom, Zvezda je u obavezi i da isplacuje redare, sto takodje ne radi vec dugo vremena. Nisam siguran, ali verujem da se otkazi dobijaju sa promenama Uprave, ocigledno je da ima ljudi koji rade na privremene ugovore. Link to comment
MocaVukotic Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 ako dete hoce trofej - ima da dobije trofej. zar ga ne bi dobio svakako? el ima tu neko pravilo o minimalnom broju tekmi da bi dobio šta god da se dobija? ili je fora u tome da podigne toletov pehar svojeručno? Link to comment
Bright Billy Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 (edited) @casper ma to je drzavni posao, bukvalno. nit ce neko da im da otkaze, nit ce oni sami da odu makar ih ne placali po 5 godina... Edited January 6, 2016 by Bright Billy Link to comment
Nemanja Posrbica Posted January 6, 2016 Author Share Posted January 6, 2016 Nisam siguran, ali verujem da se otkazi dobijaju sa promenama Uprave, ocigledno je da ima ljudi koji rade na privremene ugovore. Jako malo ljudi dobija otkaz i to uglavnom u ćerkama firmama. Ono što je češće je da ljudi napuste, jer ih ne plaćaju, tako da se na neki način zaposleni menjaju, ali zaista minimalno. --- Ove sezone su nas tukli u domaćoj ligi kako nisu skoro. Pretpostavljam jer su nemoćni. Sem par izuzetaka, zaista ne mislim da bilo ko pokušava bilo koga da povredi. Takvima nije bitan protivnik, da li se on zove Grujić ili Gavrić. Link to comment
Nemanja Posrbica Posted January 6, 2016 Author Share Posted January 6, 2016 ili je fora u tome da podigne toletov pehar svojeručno? Očigledno je da hoće potpuno da se ugradi u trofej. Njegov otac je ubeđen da on nije spreman za Liverpool i da ide prerano zato su insistirali da ostane na Marakani. Medalju bi trebao da dobije svako ko je igrao, tako da i Rajkoviću bi trebalo da se dodeli jedna, ako budemo prvaci. Link to comment
ljakse Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 mislim da je dobija svako ko je u nekom trenutku bio registrovan u sezoni. Link to comment
Dimitrije Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Preterana tuca se ne ogleda u broju teskih povreda, one zavise od gomilu stvari, nego u broju faulova i broju zutih i crvenih kartona. Problem je sto izgleda ta statistika nije nigde dostupna, ali je cinjenica da je skoro svaka ekipa napravila preko 30 faulova na utakmici protiv Zvezde i vrlo cesto igraci dobijali po dva zuta kartona. edit: 7 crvenih kartona u 22 kola. dakle na svakoj trecoj utakmici protivnik igra sa igracem manje. meni se cini da je to veoma visok broj utakmica, u nasoj ligi svakako ubedljivo najvisi. a moglo je da bude i vise da sudije nisu oprastale druge zute ili direktne crvene pretvarale u zute. Za one batine koje se u engleskoj ligi vode pod "muska igra", kod nas (i ne samo kod nas) bi pljustala iskljucenja. Mislim da ce Gruja pre da zaradi povrede u Premijer Ligi nego u nasoj JSL. Uostalom, u razigravanju Zvezda ce da igra protiv timova koji se ne bore za opstanak i koji se ne bore za titulu. Mislim da u JSL veca opasnost od povreda vreba zbog losih terena (ukljucujuci tu i Zvezdin) nego zbog zestoke igre. Link to comment
Hamlet Strašni Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 U engleskoj ima pravilo neko. Ne dobija svako ko je seo na klupu... Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Link to comment
Kanzas siti zez Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 U engleskoj ima pravilo neko. Ne dobija svako ko je seo na klupu... Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Mislim da je u eng potrebno trecina meceva da se odigra da bi se dobila medalja Link to comment
porucnik vasic Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Jako malo ljudi dobija otkaz i to uglavnom u ćerkama firmama. Ono što je češće je da ljudi napuste, jer ih ne plaćaju, tako da se na neki način zaposleni menjaju, ali zaista minimalno. Само што се ситуација драстично погоршала у последњих пар месеци. Више се у радној заједници радују него у стручном штабу због овог трансфера. Link to comment
Hamlet Strašni Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Mislim da je u eng potrebno trecina meceva da se odigra da bi se dobila medaljaSad sam gledao. Bilo 10 sad je 5. Mada klub može i da dokupi medalje. Bzvz Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Link to comment
Recommended Posts