Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

Ako sam dobro razumeo, posle sve priče o hitnosti sve veće kinte, izbili smo sebi milion iz džepa da bi on ostao na proleće i obezbedio nam titulu, što bez njega ne bi moglo da se desi?

Prepricano par miliona puta... njegova zelja je da ostane do juna u Zvezdi, to se poklopilo sa zeljom kluba i zeljom Liverpoola. Zato je ostao, tih milion evra nema mnogo veze sa tim.

A da, poznati smo po tome, šta je milionče vamo tamo, ko ono kad Vujin iz principa nije hteo da uzme 300 soma za Dišljenkovića.

A i Liverpulu je sredina terena krcata sjajnim i zdravim pojedincima, logično je da im ne treba sad.

Edited by ljakse

The midfielder becomes the first player to join the Reds from Red Star. The two sides have only met twice, both in 1972, when the Serbians knocked Liverpool out of the European Cup in the second round. Bill Shankly’s side suffered a 2-1 defeat away from home in the first leg before going down by the same scoreline in the return leg at Anfield.

Ipak se vraca u Zvezdu na pozajmicu i ostaje do kraja sezone.  Meni je drago da ga gledam u Zvezdi jos pola godine, mada mi ta pozajmica od 1 mil evra za 6 meseci izgleda preskupa.

Na kraju se desilo tacno ono sto sam napisao da ce da se desi. Decko je sve vreme hteo da ostane do leta da bi uzeo titulu sa timom koji ima fenomenalnu atmosferu i ako je cena za to milion evra, neka je. Ionako ko zna gde ce sve te pare otici, a Grujic nam svojim odlaskom potencijalno resava izgled tima za prolece i zasluzio je da uzmemo manje da bismo njemu ispunili zelju.

Najbolje mi je sto se zbog tih milion evra manje najvise bune oni koji su 100% uvereni da ce pare da zavrse u Terzicevom dzepu, lepo je videti da Terza ovde ima toliko fanova koji brinu o njegovom finansijskom interesu.

Najbolje mi je sto se zbog tih milion evra manje najvise bune oni koji su 100% uvereni da ce pare da zavrse u Terzicevom dzepu, lepo je videti da Terza ovde ima toliko fanova koji brinu o njegovom finansijskom interesu.

Ne bunim se ja uopšte, samo pokušavam da uhvatim mrvu konzistencije u postovima poštovalaca Lika Koji Čuva Granu Na Kojoj Sedi.

Do malopre je bilo kako nam je svaki cvonjak bitan i da zato porodica Grujić nema šta da drvi, nego će mali ići tamo gde je najbolje za klub, a sad mu se odjednom ispunjava želja da uzme titulu, šta je to milion manje više za nas pijane milionere.

Ne bunim se ja uopšte, samo pokušavam da uhvatim mrvu konzistencije u postovima poštovalaca Lika Koji Čuva Granu Na Kojoj Sedi.

Do malopre je bilo kako nam je svaki cvonjak bitan i da zato porodica Grujić nema šta da drvi, nego će mali ići tamo gde je najbolje za klub, a sad mu se odjednom ispunjava želja da uzme titulu, šta je to milion manje više za nas pijane milionere.

Do malopre je bilo svasta ali ko ti je kriv kad ne citas ono sto pisem sve vreme. Cela ova sapunica se ne bi ni desila da nije ovih glupavih drustvenih mreza koje prenose sve sto se desi svake sekunde. Gruja je hteo u Liverpul, hteo je takodje da ostane i uzme titulu s drugarima, klub je progutao krompir od milion evra jer nije imao izbora a do juce se ovakvom transferu ionako nisu ni nadali i smatraju da im je upala sekira u med.

Ovo je najcistiji i najlukrativniji transfer koji je Zvezda napravila otkad postoji. Direktna prodaja igraca koji je odrastao u mladjim kategorijama velikom klubu, ne postoje nikakvi procenti i dilovi vec sve pare idu u klupsku kasu, prodaja u ligu gde se o svim transferima zakonski strogo vodi racuna. 6 miliona i 10% od sledece prodaje je otprilike u rangu onoga sto sam sve vreme govorio, da decko vredi osam cifara u evrima. Druga je stvar sta ce se desavati kad pare jednom stignu u klub, niko nije slep da ne moze da pretpostavi kakva otimacina ce da nastane, ali to nema veze sa samim transferom koji je cist i dobar da cistiji i bolji ne moze biti.

Marku samo zelim da ga povrede zaobidju i napravice ono sto po talentu zasluzuje - veliku karijeru. Sjajan igrac i sjajan momak.

Edited by harper

Ni u jednom trenutku nisam sporio čistoću transfera (ne bih ni mogao, jerbo nemam nikakve insajderske informacije), a o celoj priči se informišem isključivo ovde, zato su mi i upali u oči non stop zaokreti, koji se uglavnom svode na to da klub ostane čist i pošten, a ostale stvari (tipa transformacija ćaleta iz divnog čoveka u gramzivu gnjidu) se doteruju prema potrebi.

To su sve naduvane price, niti je otac divan covek niti gnjida, on pokusava da izvuce najvise za svog sina. I  to je i uspeo.

Zvezdi ce ove pare znaciti, jer ce deo sigurno otici na dugove i isplatu sadasnjih igraca, a deo ce se nesumnjivo podeliti medju mafijom u i oko kluba. Bar ce to biti lako uocljivo, licenca i zadovoljstvo igraca jer su dobili pare, pre svega stranaca.

Terza nije budala, verujem da ce se strpeti do juna i ako udjemo u LS/LE, mogucnosti za njegovu "naplatu" su mnogo vece nego da sad uzme 100.000 evra u kesu i da to bude to. Na svakoj utakmici koju Zvezda igra kod kuce ima mogucnost da se ugradi najstrasnije i da pokupi lovu. I svaki sledeci igrac ce se prodati za vece pare, deo klubu deo mafiji. Tako to funkcionise i u mnogo uredjenijim drzavama i klubovima. Samo se ne zovu mafija, nego agenti/menadzeri/agencije i sl.

Edited by Milosh76

Ni u jednom trenutku nisam sporio čistoću transfera (ne bih ni mogao, jerbo nemam nikakve insajderske informacije), a o celoj priči se informišem isključivo ovde, zato su mi i upali u oči non stop zaokreti, koji se uglavnom svode na to da klub ostane čist i pošten, a ostale stvari (tipa transformacija ćaleta iz divnog čoveka u gramzivu gnjidu) se doteruju prema potrebi.

Ma, Zvezda je lopovski kurac od kluba, ne mora u svakom postu to da se napise da bismo se oko ovoga svrstavali. Oni su prosto hteli ovaj transfer po svaku cenu jer su u teskoj banani, sve pare koje je drzava preko nekog htela da im da su vec spickane a dzaba ti krava muzara kad ce da lipse. Problem je nastao upravo zbog toga sto se niko treci nije ogrebao o ovaj transfer pa se malo zatezalo i ucenjivalo, to je sve. Ne znam niti ce se to znati kako su 101 i tata namireni ali to je sad gotova prica kako god. Meni je samo bilo bitno da Marko ode u veliki klub, kod velikog trenera, iz ove nedodjije kako bi neometano i bez zastoja mogao dalje da se razvija kao igrac.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...