Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

A svojevremeno je samouvereno predvidjao svoju karijeru u Real Madridu.  Nije sam u Domzalama.  Tamo su i njegovi drugari iz generacije; isto tako talentovani Veljko Simic i Nemanja Maksimovic.  Kakva steta, kakav gubitak za srpski fudbal.

Meni je samo maestralno Posrbice da ti verujes u tu bajku sa pasosem :)

Pazi sprdaju se engleski mediji kojima je verovatno licno Gruja rekao da mu cale ne da pasos, pa je zato otosao u susednu CG dok ceka da mu cale vrati pasos... A ako su tebi merodavniji engleski od srpskih tabloida onda ok. Meni sve to dodje isto. 

Gruja je zeleo da ostane u Zvezdi, cela porodica je bila za to. I onda je cale satanizovan jer sigurno ima "zadnje namere". Ocito je da nismo navikli da neko stvarno zeli da igra u Zvezdi da napravi nesto u njoj pa tek onda da ode. 

Ako verujes da je cela ujdurma samo da Grujici uzmu vise para (mislim na razlog zasto oni nisu hteli da potpisu), onda ne znam zasto ti je glup argument da su mogli i da raskinu ugovor. Da je do para, to bi im bilo najlakse. Dobili bi bar duplo vise para... 

Jasno je meni zasto Zvezda zeli i na kraju prodaje Grujica, ali mi nije jasno da kod ovakvog "sukoba" tebi je blize da verujes Terzicu, nego samom Grujicu koji kaze da zeli da ostane... taj me deo debelo buni, tim pre sto znam s kim pricam...

A svojevremeno je samouvereno predvidjao svoju karijeru u Real Madridu.  Nije sam u Domzalama.  Tamo su i njegovi drugari iz generacije; isto tako talentovani Veljko Simic i Nemanja Maksimovic.  Kakva steta, kakav gubitak za srpski fudbal.

Максимовић је сад у казахстанској Астани, гдје је прешао из Домжала.

U toj generaciji najvise se ocekivalo od Jankovica i Simica.  Na zalost, njihove karijre do sada nisu odraz njihovog talenta i ocekivanja koje su za njih imali.

Sistematsko propadanje talentovanih igraca iz Zvezdine juniorske skole je ponajvise odraz lose klupske politike i nekompetentnosti rukovodecih ljudi u Zvezdi, mada klupski oci cesto pokusavaju da krivicu prebace na cudljivost igraca, roditelja i menadzera.

Edited by Dimitrije

U toj generaciji najvise se ocekivalo od Jankovica i Simica.  Na zalost, njihove karijre do sada nisu odraz njihovog talenta i ocekivanja koje su za njih imali.

Sistematsko propadanje talentovanih igraca iz Zvezdine juniorske skole je ponajvise odraz lose klupske politike i nekompetentnosti rukovodecih ljudi u Zvezdi, mada klupski oci cesto pokusavaju da krivicu prebace na cudljivost igraca, roditelja i menadzera.

Filip je mogao nazad u Zvezdu ali je odbio ponudu letos.

Ne verujem da bi se vecina mladih igraca koji su otisli iz Zvezde posle zahteva za raskid ugovora vratila u klub.  Palo je tu mnogo teskih reci, veze su pokidane i nade izneverene.

Ne verujem da bi se vecina mladih igraca koji su otisli iz Zvezde posle zahteva za raskid ugovora vratila u klub.  Palo je tu mnogo teskih reci, veze su pokidane i nade izneverene.

Neka ga onda u Domzalama, sta da mu radim.

Nema tu sta da se radi.  Ostaje samo zal sto svi ti talentovani momci: Jankovic, Simic, Djuricic, Maksimovic, Dmitrovic i ini nikada nisu svoj talenat ostvarili u seniorskom timu Zvezde, a mnogi od njih ni u drugim klubovima.  Iz te generacije u kojoj su igrali Jankovic i Simic cini mi se da niko nije zaigrao za seniorski tim, a obecavali su mnogo. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...