Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

Priznajem da dosadašnji događaji iz bliže istorije idu vama u prilog, al ko što rekoh, pričaćemo u avgustu :fantom:

Doduše, Vasić je bio nemilosrdan prognozer (setimo se samo Markeca i Čarlija Adama), to me malo plaši.

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

Си јавио Ђури Учи и Љаксеу да блокирају аеродром? :fantom:

Zašto bih? Putuj igumane i povedi srđana sa sobom!

Ма јок сад ће да дрмне кинту и трк за Подгорицу.

posto mu se to nije desavalo ranije

1931448533.gif

Priznajem da dosadašnji događaji iz bliže istorije idu vama u prilog, al ko što rekoh, pričaćemo u avgustu :fantom:

Doduše, Vasić je bio nemilosrdan prognozer (setimo se samo Markeca i Čarlija Adama), to me malo plaši.

Znas kako, Bozovic je zajeban lik i ima podjednako jaka ledja kao Terzic, ako ne i jaca. Ne bih se ja kladio na Terzu ako je Grof odlucio da igraci od Grujicevog transfera ima da budu placeni i ekipa pojacana da bi on uzeo titulu sa Zvezdom.

Како је досадно кад си непогрешив...

posto mu se to nije desavalo ranije

1931448533.gif

Ти са аеродрома се јављаш?

Znas kako, Bozovic je zajeban lik i ima podjednako jaka ledja kao Terzic, ako ne i jaca. Ne bih se ja kladio na Terzu ako je Grof odlucio da igraci od Grujicevog transfera ima da budu placeni i ekipa pojacana da bi on uzeo titulu sa Zvezdom.

.

titulu će svakako uzeti. u ostalim stvarima, najpovoljnija solucija je da postanemo poor man's (i to vrlo poor man's, imajući u vidu razlike u kinti u fudbalu i basketu, kao i količinu koja se duguje) čovara klub, a meni se to ne sviđa ni u originalu, šta da radim.

Како је досадно кад си непогрешив...

nisam nepogrešiv, zato i izbegavam da dajem mmw prognoze, za razliku od nekih koji imaju obraza da ih prosipaju posle 100% fejlova

nisam nepogrešiv, zato i izbegavam da dajem mmw prognoze, za razliku od nekih koji imaju obraza da ih prosipaju posle 100% fejlova

И то што кажеш...

vasiću nemoj da se ljutiš, samo mi nije jasno kako navijači jednog kluba navijaju da se njihov najbolji igrač, uz to 19-godišnjak, proda posle 20 utakmica koje je odigrao. 

On je navijac Liverpula (a i Zvezde), pa zato. win-win situacija, jedni dobijaju navodno dobrog igraca (ja ga nikad nisam gledao u nekom mecu pa ne znam, ali neki ozbiljni poznavaoci ga hvale), a drugi pare za opstanak/tekuce troskove.

"Лариса је у потрази за десним беком дошла до Милоша Цветковића, али није дошло до договора људи из грчког клуба са Звездиним десним беком."

:cry:  :mad:  :fur:

vasiću nemoj da se ljutiš, samo mi nije jasno kako navijači jednog kluba navijaju da se njihov najbolji igrač, uz to 19-godišnjak, proda posle 20 utakmica koje je odigrao. 

Navijači veruju upravi i cene da oni žele najbolje za njihov klub. Zvezda je veća od 1 Marka Grujića koji treba da bude zahvalan za sve što je za njega urađeno i omogući čistačicama nove metle, saigračima čiste dresove, a upravi tal od novog kamiona igrača.

Al zato miligram na 1 stolu ima dve ponude kineskih klubova...

to mi reci!

Ako udomimo i Pehar Anđelka- ovaj prelazni rok će biti izuzetan...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...