casperbgd Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Meni isto vazi i za Rajkovica. Pitanje je koliko ce on vise napredovati u Makabiju, a nije uspeo da uzme titulu ovde. Jeste doduse kao rezervni golman, al nije to to. jebiga kad je klub sjeban. Link to comment
Bright Billy Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 20.21 - POTVRĐENO: Srpski štoper Milan Biševac sutra stiže na lekarske preglede u Rim, gde će kasnije parafirati ugovor sa Lacijom! Link to comment
Nemanja Posrbica Posted January 4, 2016 Author Share Posted January 4, 2016 http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:584567-Klop-nudi-Grujicu-da-ostane-Marko-bira-izmedju-pozajmice-Zvezdi-i-Enfilda Na forumu se puno krivi Zvezda, meni je ovaj transfer prošao uz vrlo prirodan proces, ako izuzmemo eksces Grujićevog oca kojeg od onog blamiranja i laganja po novinama nema nigde. Link to comment
Moća Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Ovo je sad zajebano jer mu trener rekao da ce mu dati sansu odmah ako odbije donece mu to negativne poene kod Klopa. Link to comment
Apollo Creed Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 20.21 - POTVRĐENO: Srpski štoper Milan Biševac sutra stiže na lekarske preglede u Rim, gde će kasnije parafirati ugovor sa Lacijom! putuj igumane...gde je,šta radi Mrva? Link to comment
Psihodelija Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:584567-Klop-nudi-Grujicu-da-ostane-Marko-bira-izmedju-pozajmice-Zvezdi-i-Enfilda Na forumu se puno krivi Zvezda, meni je ovaj transfer prošao uz vrlo prirodan proces, ako izuzmemo eksces Grujićevog oca kojeg od onog blamiranja i laganja po novinama nema nigde. s' obzirom na razvoj situacije od tada, ne bi me cudilo da je gepekovan dok se prirodni proces ne zavrsi. Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Само да се нотира ко је први скаутирао Ле Талека u ime izlaska novog menadzera evo i novog topika pa pishimo o dobrim igracima, treninzima, taktikama, dodacima itd...ja vodim ManUTD (ja to tradiconalno od "postanja") i tek sam na pocetku(ubishe me ove slave nikako da spojim par sati)...videcemo za sad sam "angazovao" La Talleca (neki klinac iz Rena, preporucen od skauta) na pozajmicu...nishta sem toga za sad, od postojeceg kadra je iznenadjenje Manucho i Evans... Link to comment
Lezilebovich Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:584567-Klop-nudi-Grujicu-da-ostane-Marko-bira-izmedju-pozajmice-Zvezdi-i-Enfilda Na forumu se puno krivi Zvezda, meni je ovaj transfer prošao uz vrlo prirodan proces, ako izuzmemo eksces Grujićevog oca kojeg od onog blamiranja i laganja po novinama nema nigde. ili možemo reći da ga nema od saobraćajke koju je imao Link to comment
Babu Bhatt Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 putuj igumane...gde su,šta rade Ivica Dragutinovic i Leandro Cuffre? via Tapatalk Link to comment
katamaran Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 (edited) Само да се нотира ко је први скаутирао Ле Талека Po tviteru mi deluje da ocekuje da dodje ovde (razmena tvitova sa nekim novinarom) ovo je retvitovao i posle rece da ce uskoro biti vesti @letallecdamien Zvezda ? @footballskiFR compte sur toi pour nous tenir au courant (et puis si besoin d'avis supplémentaire...) Edited January 4, 2016 by katamaran Link to comment
ljakse Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 ili možemo reći da ga nema od saobraćajke koju je imao Zvezda je iznad svega, jebo saobraćajke. Link to comment
Dimitrije Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 (edited) Steta sto Gruja odlazi; vise volim da ga gledam u Zvezdi nego u Liverpulu. Medjutim, odluka je njegova i on najbolje zna sta je za njega dobro. Grujin odlazak je ujedno i prilika za Rileta da zaigra i da se ustali u startnoj postavi na mestu koje preferira. Edited January 4, 2016 by Dimitrije Link to comment
Jozef K. Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Grujićeva odluka je kao Franka Pentangelija da odustane od svedočenja. Poslao tapatalk Link to comment
katamaran Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Pogledah sanse sa letosnje utakmice sa mordovijom. Micel asistirao za gol a Manojlovic odbranio penal Le Taleku :) Link to comment
porucnik vasic Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Grujićeva odluka je kao Franka Pentangelija da odustane od svedočenja. Poslao tapatalk Ту су негде. Грујићу свако добро, ред је да почне малко и Винија да нервира. Шанса за Рилета, и ми да уиграмо тим за квалификације. Link to comment
Recommended Posts