Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

Meni isto vazi i za Rajkovica. Pitanje je koliko ce on vise napredovati u Makabiju, a nije uspeo da uzme titulu ovde. Jeste doduse kao rezervni golman, al nije to to. jebiga kad je klub sjeban.

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

20.21 - POTVRĐENO: Srpski štoper Milan Biševac sutra stiže na lekarske preglede u Rim, gde će kasnije parafirati ugovor sa Lacijom!

putuj igumane...gde je,šta radi Mrva?

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:584567-Klop-nudi-Grujicu-da-ostane-Marko-bira-izmedju-pozajmice-Zvezdi-i-Enfilda

Na forumu se puno krivi Zvezda, meni je ovaj transfer prošao uz vrlo prirodan proces, ako izuzmemo eksces Grujićevog oca kojeg od onog blamiranja i laganja po novinama nema nigde.

s' obzirom na razvoj situacije od tada, ne bi me cudilo da je gepekovan dok se prirodni proces ne zavrsi.

Само да се нотира ко је први скаутирао Ле Талека :fantom:

u ime izlaska novog menadzera evo i novog topika pa pishimo o dobrim igracima, treninzima, taktikama, dodacima itd...ja vodim ManUTD (ja to tradiconalno od "postanja") i tek sam na pocetku(ubishe me ove slave nikako da spojim par sati)...videcemo za sad sam "angazovao" La Talleca (neki klinac iz Rena, preporucen od skauta) na pozajmicu...nishta sem toga za sad, od postojeceg kadra je iznenadjenje Manucho i Evans...

Само да се нотира ко је први скаутирао Ле Талека :fantom:

Po tviteru mi deluje da ocekuje da dodje ovde (razmena tvitova sa nekim novinarom)

ovo je retvitovao i posle rece da ce uskoro biti vesti 

@letallecdamien Zvezda ? @footballskiFR compte sur toi pour nous tenir au courant (et puis si besoin d'avis supplémentaire...)

Edited by katamaran

Steta sto Gruja odlazi; vise volim da ga gledam u Zvezdi nego u Liverpulu.  Medjutim, odluka je njegova i on najbolje zna sta je za njega dobro.  Grujin odlazak je ujedno i prilika za Rileta da zaigra i da se ustali u startnoj postavi na mestu koje preferira.

Edited by Dimitrije

Grujićeva odluka je kao Franka Pentangelija da odustane od svedočenja.

Poslao tapatalk

Ту су негде. :fantom:

Грујићу свако добро, ред је да почне малко и Винија да нервира. Шанса за Рилета, и ми да уиграмо тим за квалификације.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...