Jump to content

FK Crvena zvezda 2015/16

Featured Replies

Steta, ja mislim da je za njega bolje da ode u Liverpul i polako se navikava na PL i da spreman doceka start sezone.

Bice on spreman za start sezone posle dva pripremna meca i nekoliko treninga s ekipom, Liverpul jos nije svestan kakvog je igraca kupio.

Bice on spreman za start sezone posle dva pripremna meca i nekoliko treninga s ekipom, Liverpul jos nije svestan kakvog je igraca kupio.

iz tvojih usta u ....

Ма нек подигне пехар, ко зна да ли ће му се више указати прилика да слави трофеје :fantom:

+1

Bojović, Šiptar, Legija & co.

Sve je to ista ekipa.

Viđao sam ga i sa nekim Šarićevim ortacima.

Ovo do leta znaci verovatno da je to gotova stvar na kraju sezone i da ce proci pripreme sa Liverpulom i nece igrati kvalifikacije za LS.

Da li je onda Zvezdi bolje da mu dozira minutazu i otvara prostor za njegovu zamjenu, ukoliko nece ostati za LS pretkola?

Koji je smisao da otima nekome mjesto u osvojenom prvenstvu i onda od nule da krecemo sa njegovom alternativom u najvaznijim utakmicama sezone.

Jedina mu je satisfakcija osvojena titula, sto se svega drugog tice, bolje da je sad otisao.

via Tapatalk

neko je objavio da je ono fejk profil

• Author

Pirez iz Tigrea je glavna želja Racing Avellanede (koji pod ugovorom drži Saveljicha). Oni se spremaju da jurnu na titulu u Argenitni, a i igraju u CLdA. Teška posla da će CZ do njega.

pa i Bronovickog su platili.

pa i Bronovickog su platili.

То ти је оно кад хоћеш да испаднеш духовит...

Mozzartsport prenosi BLIC da Gruja ostaje u Liverpoolu zbog rizika od povrede i sl. Zvezda dobija 7 umesto 6 miliona i to je to

Na preglede ide danas pa cemo saznati koliko je to tacno

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout