harper lee Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Steta, ja mislim da je za njega bolje da ode u Liverpul i polako se navikava na PL i da spreman doceka start sezone. Bice on spreman za start sezone posle dva pripremna meca i nekoliko treninga s ekipom, Liverpul jos nije svestan kakvog je igraca kupio. Link to comment
radnik Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Bice on spreman za start sezone posle dva pripremna meca i nekoliko treninga s ekipom, Liverpul jos nije svestan kakvog je igraca kupio. iz tvojih usta u .... Link to comment
Bright Billy Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Ма нек подигне пехар, ко зна да ли ће му се више указати прилика да слави трофеје +1 Link to comment
Sam Spade Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Bojović, Šiptar, Legija & co. Sve je to ista ekipa. Viđao sam ga i sa nekim Šarićevim ortacima. Link to comment
casperbgd Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Ovo do leta znaci verovatno da je to gotova stvar na kraju sezone i da ce proci pripreme sa Liverpulom i nece igrati kvalifikacije za LS. Link to comment
Babu Bhatt Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Da li je onda Zvezdi bolje da mu dozira minutazu i otvara prostor za njegovu zamjenu, ukoliko nece ostati za LS pretkola? Koji je smisao da otima nekome mjesto u osvojenom prvenstvu i onda od nule da krecemo sa njegovom alternativom u najvaznijim utakmicama sezone. Jedina mu je satisfakcija osvojena titula, sto se svega drugog tice, bolje da je sad otisao. via Tapatalk Link to comment
Bright Billy Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 neko je objavio da je ono fejk profil Link to comment
Nemanja Posrbica Posted January 3, 2016 Author Share Posted January 3, 2016 Pirez iz Tigrea je glavna želja Racing Avellanede (koji pod ugovorom drži Saveljicha). Oni se spremaju da jurnu na titulu u Argenitni, a i igraju u CLdA. Teška posla da će CZ do njega. Link to comment
katamaran Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 (edited) neko je objavio da je ono fejk profil mislim da nije edit: ipak je ovo valjda pravi (ili bar privatni) https://www.facebook.com/Makanica96?fref=pb&hc_location=friends_tab Edited January 3, 2016 by katamaran Link to comment
Nemanja Posrbica Posted January 3, 2016 Author Share Posted January 3, 2016 Donaldov utisak o Zvezdi i Srbijihttp://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:584406-Donald-Zvezda-i-Ajaks-se-ne-odbijaju Krajnje je vreme da plate ove ljude, baš onako kako su i zaslužili. Link to comment
porucnik vasic Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Donaldov utisak o Zvezdi i Srbiji http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:584406-Donald-Zvezda-i-Ajaks-se-ne-odbijaju Krajnje je vreme da plate ove ljude, baš onako kako su i zaslužili. Платиће их. Ту нема дискусије. Link to comment
tsva Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 pa i Bronovickog su platili. Link to comment
porucnik vasic Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 pa i Bronovickog su platili. То ти је оно кад хоћеш да испаднеш духовит... Link to comment
Milosh76 Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Mozzartsport prenosi BLIC da Gruja ostaje u Liverpoolu zbog rizika od povrede i sl. Zvezda dobija 7 umesto 6 miliona i to je to Na preglede ide danas pa cemo saznati koliko je to tacno Link to comment
Recommended Posts