harper lee Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Momir Ginobili Manjo Djinobili. Link to comment
Bright Billy Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 :P Ако се догоди да Црвеној звезди измакне Дамијен Ле Талек, мета ће постати Милош Дегенек из Минхена 1860. Реч је о младом репрезентативцу Аустралије српског порекла, рођеном 1994. године. - На одмору сам у Србији. Нико ме са Маракане није звао. Имам уговор са Минхеном 1860, стандардан сам и све је јасно у мом статусу. Иначе, навијач сам Црвене звезде и наравно да бих био почаствован да ме тако велики клуб жели – рекао је Милош Дегенек. Link to comment
Babu Bhatt Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Manjo :D via Tapatalk Link to comment
Dimitrije Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Neverovatno kako vam novinari cimaju uzicu sa ovom licitacijom slavo-argentinskih stopera. Link to comment
Babu Bhatt Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Moramo necim da se zabavljamo, pripreme jos nisu pocele, saga Grujic takodje miruje, komsije debelo u minusu, Evropa daleko. via Tapatalk Link to comment
Nemanja Posrbica Posted December 30, 2015 Author Share Posted December 30, 2015 Zvezdina potera po Argentini za štoperom: Saveljić, Sančez ili Bojanić? http://www.mozzartsport.com/vesti/zvezdina-potera-po-argentini-za-stoperom-saveljic-sancez-ili-bojanic-video/124200 Tanko i matoro. Ovaj deluje svakako bolje - http://www.mozzartsport.com/vesti/zvezda-nasla-top-stopera-riverovo-dete-i-velika-zelja-juznoamerickih-velikana-video/124252 Ako dolazi igrač iz Argentine ne znači da je odmah kvalitetan. Puno stvari treba da se pogodi kako se realizovao interesantan igrač koji bi bio skromno plaćen na papiru, a još manje u realnosti. Traže štopera koji bi trebao da bude osnovni defanzivni igrač u narednom periodu. Mada nekako imam utisak da nemaju dovoljno poverenja u Jovanovića koliko bi trebali da imaju. Link to comment
porucnik vasic Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 Moramo necim da se zabavljamo, pripreme jos nisu pocele, saga Grujic takodje miruje, komsije debelo u minusu, Evropa daleko. via Tapatalk Иде са 101 за Ливерпул. Шта ће да буде са тим Бог зна. Tanko i matoro. Ovaj deluje svakako bolje - http://www.mozzartsport.com/vesti/zvezda-nasla-top-stopera-riverovo-dete-i-velika-zelja-juznoamerickih-velikana-video/124252 Ako dolazi igrač iz Argentine ne znači da je odmah kvalitetan. Puno stvari treba da se pogodi kako se realizovao interesantan igrač koji bi bio skromno plaćen na papiru, a još manje u realnosti. Traže štopera koji bi trebao da bude osnovni defanzivni igrač u narednom periodu. Mada nekako imam utisak da nemaju dovoljno poverenja u Jovanovića koliko bi trebali da imaju. Овог сам момка гледао пар пута у прошлој сезони, има квалитет, Тигре није неки ултра-ега успешан тим, користио би нам. Што се Вулета тиче, ја све нешто имам утисак да они планирају да га продају чим се укаже прва понуда, тако да мислим да им треба један релативно млад играч на тој позицији који зна лопте. Link to comment
Nemanja Posrbica Posted December 31, 2015 Author Share Posted December 31, 2015 Овог сам момка гледао пар пута у прошлој сезони, има квалитет, Тигре није неки ултра-ега успешан тим, користио би нам. Што се Вулета тиче, ја све нешто имам утисак да они планирају да га продају чим се укаже прва понуда, тако да мислим да им треба један релативно млад играч на тој позицији који зна лопте. Jovanović neće biti spreman za prodaju po meni još 18 meseci. Neophodno je pokaže kontinuitet, stekne iskustvo, fizički se razvije i podigne nivo igre. Tada bi trebao da dostigne i neku zadovoljavajuću cenu srazmerno njegovom potencijalu. Jasno, oni mogu uvek da ga prodaju prerano ili podjednako loše da ga prebace na klupu. Link to comment
Dimitrije Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 Drago mi je da vidim da g. Grof ne sedi u kaficu nego u kafani. Link to comment
Nemanja Posrbica Posted December 31, 2015 Author Share Posted December 31, 2015 Mondova lista top10 stranca u CZ: http://mondo.rs/a861943/Top-Liste/Sport/Najbolji-stranci-u-FK-Crvena-zvezda.html Puno stvari može da se uzme u obzir, ali pored igara u dresu Zvezde za mene je bitna i dalja kao i karijera pre Zvezde. Pri čemu mislim da je još prerano da se Vieira, Ibanez i Donald svrstavaju na ovakve liste, mada će svakako biti za koju godinu na takvoj nekoj listi. Castillo (1) je na mene ostavio sjajan utisak dok je igrao kod nas, čak sam i malo razočaran, jer sam očekivao bolju karijeru. Ipak verovatno će karijeru završiti sa blizu ili preko 100 mečeva za selekciju Ekvadora u njihovim za sada najboljim fudbalskim godinama. Tik iza njega po meni je Evandro (2), koji će na većini drugih lista završiti dalje od prvog mesta, ali je njegovo fudbalsko znanje izuzetno, što je i dokazao prelaskom u Porto. Molina (3) odmah nakon njih, njega kao i Evandra ljudi u klubu nisu baš doveli u pravom momentu i kao i uvek pokazali elementarno nepoznavanje fudbala i fudbalskog tržišta. Pokazao dosta toga na istoku, mada sam i kao i kod Castilla očekivao bolju evropsku karijeru. Kosanović je na primeru Barcosa (4) pokazao koliko ne razume fudbal van šablona. Pogrešno su ga koristili, ništa nije pokazao kod nas, ali nakon Zvezde je bio daleko bolji. Cleo (5) je još jedan primer haosa u klubu koji je vladao tada u klubu. Izvučen iz naftalina da bi na kraju Zvezda uradila scouting i prilagođavanje Partizanu vredno 15ak miliona evra. I on je mogao bolju karijeru da ima. Borja (6) osrednji strelac, odličan radnik. Verujem da se dobro naplatio u Meksiku poslednjih godina. Dauda (7) je član poslednje šampionske generacije, pristojan centarfor, ali ne kvaliteta Barcosa, Clea ili Borje. Ne dopada mi se karakter preterano, verovatno najkvalitetniji afrički fudbaler koji je igrao u CZ. Cadu (8) je prečesto osporavan, puno davao timu u tim siromašnim godinama, mada je zaista bilo puno utakmica u kojima je bio najslabiji na terenu. Georgiev (9) je bio vrlo dobar kod je igrao u CZ, ni karijera kasnije nije bila loša, šteta što se nije zadržao duže. Verovatno najpreceniji igrač na bilo kojoj listi će biti Gueye (10), borben i ograničen štoper. Karijera je bila bolja nego njegovi kvaliteti. Neko mi je skoro rekao da se sada bavi izvozom manga iz Senegala. Možda ime koje će se najređe pominjati je Issah (11), vrlo korisni defanzivni vezni. Velika je šteta što je prilično ograničen u pas igri, pa nije mogao da prođe dalje nakon Zvezde, mislim i da je nakon odlaska iz Rosenborga i prestao da se bavi fudbalom. Slično je i sa Oumarouom (12), igrač sa jednom dimenzijom i igrač koji puno zavisi od saigrača. Kao i Issah vrlo dobar momak, a kao i u slučaju sa dobrim brojem igrača Zvezda se ogrešila o ovog igrača. Addy (13) je daleko više obećavao od onoga što je učinio u svojoj karijeri. Na kraju je višak i u Čukaričkom. Bernard Parker (14) je takođe puno obećavao, skoro ništa nije učinio spram talenta. Inače, deli treće mesto svih vremena kao najbolji strelac nacionalnog tima, još uvek aktivan i dobrim godinama. Salas (15) je takođe obećavao, povrede su učinile svoje. Draman (16) je takođe bio interesantan, možda zaslužuje da bude više na ovoj listi. Treba ispratiti Garrida i Arauja, možda bude nešto od njih u budućnosti. Šteta što je Garrido slomio nogu pre par meseci. Joao Lucas je prekinuo karijeru zbog bolesti zbog koje je naknadno i premunuo, vrlo interesantan igrač. Bottom line, bolje pojačanja dovoditi iz JA, nego iz Afrike. Link to comment
MiddleClass Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 Kakve veze ima karijera prije ili posle Zvezde, ako govorimo o ucinku stranaca u Zvezdi? Link to comment
Nemanja Posrbica Posted December 31, 2015 Author Share Posted December 31, 2015 Govori o kvalitetu igrača i o Zvezdi kao klubu, njenim trenerima, upravama. Igrače rangiram po kvalitetu, a ne po broju mečeva i ljubljenja grba. Link to comment
MiddleClass Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 Igrace rangiraj po prikazanom u Zvezdi. Ko je vise pokazao posle Zvezde ili ko je sveukupno bolji igrac za tu rang listu nije bitno. To sto je Stankovic imao bolju karijeru od Zigica posle Zvezde ne govori o njihovom ucinku u Zvezdi nista... Link to comment
Nemanja Posrbica Posted December 31, 2015 Author Share Posted December 31, 2015 Ti napravi svoju listu, ja pravim svoju. Postavljam sebi parametre koje želim. Link to comment
Recommended Posts