Jump to content

FK Crvena zvezda 2015/16

Featured Replies

Krecu, ali sam pretpostavio da smo povlasceni u drugom.

Ako nismo, onda nas vec tad neko od njih ceka.

via Tapatalk

Pocinjemo od drugog kola kao povlasceni, u trecem i cetvrtom nismo povlasceni

Vidim najavljuje se Biševac sapunica za ovaj prelazni. Terza mađija kaže dva pojačanja, štoper i zadnji vezni. Na leto još dva , jedan ofanzivni ili polušpic koji iz polušanse daje gol :)

Koji daje polugol

Samo se vi sprdajte sa Terzom, ali kada uvede  klub  u LS bice vam krivo sto ste ga tako jadno (is)pratili.

Edited by Zico

"Naši prioriteti su defanzivni vezni i štoper. Tražimo ozbiljan kvalitet na toj poziciji, spremni smo dobro da ga platimo :rolf:  :Hail: “, poručuje u razgovoru za naš portal Zvezdan Terzić.

Placanje bar nije problem...

Placanje je precenjeno

"Naši prioriteti su defanzivni vezni i štoper. Tražimo ozbiljan kvalitet na toj poziciji, spremni smo dobro da ga ne platimo :rolf:  :Hail: “, poručuje u razgovoru za naš portal Zvezdan Terzić.

Ovako je preciznije.

Ponovo izvestavaju da je sve izvesnije da dolaze Le Talek i Saveljic. Bas bi bilo iznenadjenje da u prelaznom roku dodju igraci koji se pominju duze vreme pre prelaznog roka. 

• Author

Vidim i da najavljuju odlazak Gavrića i Cvetkovića. Gavrića želi Lalatović, a Cvetkovića Grci.

mark_iuliano_400x600.jpg

Prvo mi da platimo za Donalda, a LeTalek je i tako na dugom stapu. O njemu i Saveljicu pisu mesecima unazad.

Edited by Milosh76

Placanje je prevazidjeno

Igra se iz ljubavi.

via Tapatalk

Karleusa

– Razgovarali smo o svemu, ali nije realno da se na zimu vratim na Marakanu. Pre svega što Zvezda igra sjajno, ali me i Turci ne bi pustili olako. Možda na leto. Ne odbacujem tu mogućnost, ali…Sve zavisi od situacije.

Da se nije slegla ona frka garant bi dosao na zimu.

Izazovimo novu frku i nas je

via Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout