John Coltrane Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 Pa daj da i on nesto gukne vise. Link to comment
MiddleClass Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 Guknuo je Dzone prije 2-3 dana. Imas svuda... Link to comment
kralj Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 Tako to rade veliki klubovi! Evo i novog stadiona. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment
Milosh76 Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 U saopstenju pod radnim nazivom "Hvala Vesicu" najavljeno trazenje investitora za novi stadion Link to comment
MiddleClass Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 Tako to rade veliki klubovi! Evo i novog stadiona. Polako kralju. Od Grujinog transfera prvo da se namire sadasnji i bivsi igraci, zene sto peru dresove, Mile kapija i Stole ekonom, vrati poneki kreditcic, a onda ako sta pretekne neka se ulozi u taj stadion. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 Po sigurno 6. put gradimo novi stadion, ovoga puta jos spektakularniji nego svi raniji! Link to comment
tsva Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 Ne verujem dok ne vidim maketu istog. Link to comment
casperbgd Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 Vise nam vredi da izgradimo stadion sada, nego 6 novih sledece godine. Link to comment
Bright Billy Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 izvor Sport: http://sport.rs/10125-grujic-idem-u-liverpul/ "Prethodnih mesec dana mnogo se govori i piše o mojoj karijeri, pogotovo o tome da li ću, kada i u koji klub preći. Sve je kulminiralo objavljivanjem mojih neistinitih izjava u medijima. U ovom trenutku, kada je pauza u prvenstvu, neophodan mi je mir i molim sve da imaju razumevanja. Mnogo bi mi značilo da se malo odmorim od svega što se dešavalo u ovoj godini", rekao je Grujić, koji je trenutno u Crnoj Gori, agenciji Beta. Link to comment
ljakse Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 Sve je kulminiralo objavljivanjem mojih neistinitih izjava u medijima. Dobro je, dovoljno je bilo malo čukanja, ne mora da se pali. Link to comment
Bright Billy Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 Vise nam vredi da izgradimo stadion sada, nego 6 novih sledece godine. +6 Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 Неки не би били задовољни ни са 6 нових стадиона :( Link to comment
casperbgd Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 Неки не би били задовољни ни са 6 нових стадиона :( Ako ne izgradimo jedan ove godine, necemo imati nijednog igraca da igra na tih 6 sledece. Link to comment
John Coltrane Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 "Prethodnih mesec dana mnogo se govori i piše o mojoj karijeri, pogotovo o tome da li ću, kada i u koji klub preći. Sve je kulminiralo objavljivanjem mojih neistinitih izjava u medijima. U ovom trenutku, kada je pauza u prvenstvu, neophodan mi je mir i molim sve da imaju razumevanja. Mnogo bi mi značilo da se malo odmorim od svega što se dešavalo u ovoj godini", rekao je Grujić, koji je trenutno u Crnoj Gori, agenciji Beta. Umorno dete, pustite ga na miru <_< Link to comment
Milosh76 Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 Darjan mozzartsport pise da Benfika zeli Ibanjeza i da ce uskoro poslati zvanicnu ponudu. Cak je i njegov tast potvrdio interesovanje. Link to comment
Recommended Posts