Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

Malo lepih vesti, cuveni trener Lalatovic zeli da dovede jos cuvenijeg igraca Gavrica u Vojvodinu.

Majstore vodi ga sto dalje, za dzabe. Ma platicemo ako treba, samo nek ide!

A sin mu otisao na noge noj tvojoj dvojci pavijana, Acku I Bracku.

Што мојих? Што нису твоји? Успут, није никакав Брацко, већ Брано. :fantom:

Што мојих? Што нису твоји? Успут, није никакав Брацко, већ Брано. :fantom:

Pa ti ih stalno prizivas kao krunski dokaz za dogadjaje u klubu - svojevrsni Deus ex Machina.  Usput, ti znas da sam ja covek iz istocnih krajeva i da mi je tesko da baratam tim dinaroidnim vokativima.

Hvala na dvodnevnom pisanju gospodinu dimitriju, srednjoj klasi, sefu, ljakseu i ostalima na glasu razuma u ovom zaista mučnom performansu mafije u klubu koji je nekada bio veliki.

Poslao tapatalk

On to nesto u stilu: "Selo moje, kuce na dva reda, iz daleka k'o Njujork izgleda."

Covek je izuzetno simpatican i uz to veoma dobar igrac.  Ali, ruku na srce, nije bas igrao u klubovima kojima bi pristajao atribut "veliki".

Benfika je bas onako jedan minijaturan klub.

Pa ti ih stalno prizivas kao krunski dokaz za dogadjaje u klubu - svojevrsni Deus ex Machina.  Usput, ti znas da sam ja covek iz istocnih krajeva i da mi je tesko da baratam tim dinaroidnim vokativima.

Ма јок, имају много више уплива у кошаркашку секцију него у фудбалску. Не бих се изненадио да Грујић посети Брана.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...