John Coltrane Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 +1000 seti se toga kad budeš hteo da menjaš posao. zapamti da je firma koju napuštaš najzaslužnija za to što te uopšte neko hoće, i potrudi se da prvo zadovoljiš nju, a ne sebe ili budućeg gazdu. Inace ces se ti zaposliti u novu firmu bez da ce te neko pitati "Gde ste radili do sada?" Link to comment
porucnik vasic Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Problem je sto ga Grujic 101 ne zeli. То је то. Cale je izjavio da ne zeli. Gruja je, za sada, samo na fb profilu objavio da su pregovori u toku. 101 se nije javno oglasavao. 101 није глуп човек. Што да му Грујић старији не одради посао. Ценим да би он међу форумашима имао овако жустру подршку да је изнео датину аргументацију. Link to comment
Pokojni Ruxin Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Meni sve ovo zapravo smrdi da se tata i uprava nisu dogovorili oko podele plena a sve se lomi preko Grujicevih ledja. Koju situaciju? Situacija je da Grujica zeli Liverpul nakon zavrsetka sezone za 6 miliona evra, a tata nece Liverpul jer je, kako se da zakljuciti iz intervjua, zamislio da ce do juna stici jos unosnija ponuda pa ce sina prodati u isto vreme ali za veci novac. Ako pazljivo procitas intervju i zanemaris opsta mesta na to se cela prica svodi. Bojim se da se ovde nesto krupnije desava od ostvarenja decackih snova da se ostavi trag u Zvezdi i da je to sto se desava vezano za pare. Grujicev otac i Terzic su svoje sadrzaje sa kojima su izasli u javnost mogli sasvim lepo da iskomuniciraju medjusobno, ovako mi lici na slanje poruka preko medija a da mi ne znamo kompletan sadrzaj price. Jesu oni dobrostojeci ali ovde su milioni u pitanju. Ko garantuje da tata nije obecao Grujica nekom drugom klubu koji ga je kontaktirao zaobisavsi klub? Kao sto tata ima svoj finansijski interes tako ga ima i klub, ako je tata ispregovarao transfer s drugim klubom Zvezdi iza ledja onda i Zvezda ima pravo da bude nezadovoljna jer Grujic ima ugovor sa klubom. Dakle, ni tata ne zeli da mu sin razgazuje Zvezdine kopacke dalje od juna sledece godine, u cemu je saglasan sa klubom, samo zeli da to bude neki drugi klub. Batali me s tom patetikom, sto vise citam ovaj intervju meni sve vise smrdi na to da je mlada obecana nekom drugom posredstvom Stojadinovica koji je Grujin menadzer, a da se igra na kartu pridobijanja javnosti pricama o misterioznim ucenama kojima je Grujic bio izlozen od strane istog coveka koji je od njega napravio hit prelaznog roka. . Ako se vec poziva na to pravo onda mojne da mi lije krokodilske suze po novinama o Marku koji zeli da ostavi trag u Zvezdi, a ostavice ga tako sto ce rasturiti sampionski tim. U tom slucaju tribine za Grujica na prolece i treniranje s drugim timom dok se ne pojavi taj misteriozni klub u koji Grujic "hoce da ide" i obavi prodaja kako tata kaze Ma, sto posto tata i 101 imaju dogovor s nekim drugim klubom koji treba Marka da pokupi u junu ali ovima iz Zvezde trebaju sad pare pa Liverpul preti da pokvari vec dogovoreni posao. Nema drugog suvislog objasnjenja, niti ga je tata ponudio u svom intervjuu. Problem je u tome sto se Marko Grujic lupao nogama u dupe od srece sto se Liverpul pojavio kao opcija dok nas Goran Grujic nije blagoizvoleo informisati da Marko Grujic, eto, ne zeli da ide bas u Liverpul, kad vec postoje takvi giganti kao sto su Anderleht i Volfsburg. Da, ocigledno si imao bolje informacije od mene. Ja sam imao informaciju da sam Grujic hoce u Liverpul ali sam potcenio uticaj njegovog caleta. Ma, kakav Grujicev tata, on je samo ponosni korisnik buducih procenata. Ovde je stvar koliko vidim vrlo jednostavna, Stojadinovic je najverovatnije dogovorio sa nekim Stutgartom ili tako nekim mesetarskim klubom procente od buduce prodaje za sebe i tata-Gruju a da Stutgart dobije igraca u junu ispod cene. U medjuvremenu se pojavio Liverpul i napravio zbrku ovom gigantskom ponudom. Posto je ona toliko ocigledno veca od svega o cemu se do sada pricalo morali su da se nadju neki bizarni izgovori i opsta mesta zasto Marko ne treba da ide u Liverpul vec je za njega mnogo bolje da ide u klub koji upravo ispada iz Bundeslige. Tako smo dosli do toga da citamo o razgazivanju kopacki do juna umesto do juna, strahu da igrac ne propadne kao Ljajic i Tosic kad moze da ima top karijeru kao Kacar ili Ignjoski i slicnim budalastinama. Cela ova prica je toliko mucna i u sebi ima prakticno sve elemente horora koji vlada u srpskom fudbalu. Na jednoj strani klub koji u igracu vidi vrecu novca, na drugoj kombinacija menadzera i roditelja koji takodje u igracu/sinu vidi vrecu novca. Katastrofa. Jeste prirodno da otac zeli da finansijski obezbedi sina jer je 1.2 miliona po sezoni u sledecih pet godina valjda tolika sica da o njoj ne vredi ni razmisljati. Ali sta je sa brigom o njegovoj karijeri? Samo sedi malo i razmisli za sta bi se ti od ta dva odlucio da je tvoj sin u pitanju pa ce ti sve biti jasno. Odustajem i idem da otvorim topik "Marko Grujic, cetnik s loptom". Racunam na ozbiljan topik s obzirom na broj fanova Srdjana Djokovica. I treba da ga oteraju pa neka Srdjan Djokovic ver. 2.0 od provizije koju dobija od tog misterioznog kluba plati balon i privatne trenere gde ce da odrzava formu do juna. A Zvezda bolje da se ugasi nego da nam nervira Herceg Novi i okolinu. Pa, ovo je Zvezdin topik na kojem se okupljaju Zvezdini navijaci, naravno da je Zvezda veca od bilo kojeg igraca koji igra u njoj, njegovog roditelja i menadzera Ostalo je sve domen spekulacija ali najrealnije je da su tata i menadzer, znajuci da do juna nema nista od transfera, pikirali klub u koji hoce da Grujic ode i vec sve lepo dogovorili (mozda cak i nesto uzeli unapred) i da ih je sada ova kombinacija sa Liverpulom, koji je bas zagrizao da Marka dovede, dovela u problem. . I sad sve to i Marku i klubu visi jer je Stojadinovic obecao igraca nekom drugom klubu i verovatno zacrtao sebi i tati masan licni procenat ispod zita od toga. Niko nista nije govorio dok Liverpul nije pristao na ponudu jer su se Stojadin i tata verovatno nadali da je aranzman po kojem Liverpul odmah daje pare a igraca dobija u junu malo verovatan. Još samo 82 puta Link to comment
harper lee Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Nemam pojma. Nije uopste poenta sta ja i ti mislimo. Ja bi volio da on ostane u Zvezdi zato sto bi volio da ga gledam tu jos, volio bi i da on napravi karijeru vani, ali njemu se ocigledno ne ide. I iz njegovih ranijih izjava izgledalo je da ne zeli jos da ide. Da li tu i njegov menadzer ima udjela, jebiga, mozda ima, ali dok se igrac ne buni i ne smatra da to ugrozava njegove interese to nije bitno. Po stoti put, i u tatinom i u klupskom scenariju Grujic Marko ide iz kluba u junu iste godine. Link to comment
ljakse Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 ništa, da sačekamo da se mlađi izjasni. mogao je i stariji, ali je nažalost pre dan-dva doživeo iznenadnu transformaciju iz divnog roditelja u alavog srđana đokovića 2, po dojavama uvek dobro obaveštenih insajdera. tako da nije verovati alavom ološu Link to comment
Dimitrije Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Mladji ili stariji? (pitam ozbiljno) I ako ne zeli - zanima me sta zeli? Da igra po nasim oranicama jos neku godinu? Da ostavlja procente mozda selektoru i njegovoj kamarili da bi ga pozivali (svedoci smo sukoba selektora i ponajboljih igraca- na veliku zalost kvalitet igraca, pogotovu mladjih, ne garantuje poziv u A tim). Mitrovic je bio vodja jedne mlade uspesne generacije, otisao takodje sa 19godina za cifru od oko 5-6milki eura, odradio 2 sezone u Anderlehtu i spakovao 50 golova, a onda dosao u PL i odusevio. Da, da, odusevio sve koji se makar malo razumeju u fudbal. To je nesto sto je njegov licni i privatni izbor. U vezi razapinjanja Grujicevog oca, po onome sto prenosi stampa on je jos proslog leta imao sukob sa Terzicem jer je ovaj navodno prisiljavao i ucenjivao Grujica da potpise za neki fond. Posto je ispalo da je Grujic mnogo vredniji od onoga koliko je fond nudio, sada ga Terzic pritiska ("Saopstenje") da potpise za Liverpul protiv njegove volje. Oglasio se i Dzaja i prijatno me iznenadio prilicno izbalansiranom izjavom bez drzanja strane ni Terzicu ni Grujicima (a ja ga onako pogano opanjkah). Po onomesta Dzaja kaze, transfer nije okoncan i prema tome obe strane bi trebalo da se obuzdaju u davanju izjava i optuzbi. Link to comment
harper lee Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Još samo 82 puta Ako imas neki problem sa mnom imas privatnu poruku pa izvoli pokusati da resis. Stalking bolje primenjuj na nikove koji imaju vise strpljenja za budale. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 (edited) Po stoti put, i u tatinom i u klupskom scenariju Grujic Marko ide iz kluba u junu iste godine. Po tatinom scenariju odluku o izboru kluba odlažu za jun. Što je takodje nebitno. Ne potpisuje im se sad. Taman i da je menadžer tako htjeo dok je grujić pouzdano bio srećan zbog ponude Edited December 23, 2015 by gervasius twinkleminkleson Link to comment
John Coltrane Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 To je nesto sto je njegov licni i privatni izbor. U vezi razapinjanja Grujicevog oca, po onome sto prenosi stampa on je jos proslog leta imao sukob sa Terzicem jer je ovaj navodno prisiljavao i ucenjivao Grujica da potpise za neki fond. Posto je ispalo da je Grujic mnogo vredniji od onoga koliko je fond nudio, sada ga Terzic pritiska ("Saopstenje") da potpise za Liverpul protiv njegove volje. Oglasio se i Dzaja i prijatno me iznenadio prilicno izbalansiranom izjavom bez drzanja strane ni Terzicu ni Grujicima (a ja ga onako pogano opanjkah). Po onomesta Dzaja kaze, transfer nije okoncan i prema tome obe strane bi trebalo da se obuzdaju u davanju izjava i optuzbi. 1.bold - ne sporim, ali samo bih voleo da cujem njega sta on ima da kaze, punoletan je decko. 2.bold - pa bas zato sto je imao sukob i zna o kakvim je bitangama rec, valjda treba da radi na tome da mu dete sto pre ode odavde, negde gde ce imati bar redovnu platu i premije, bar to za pocetak da oseti kako je kad mu redovno leze plata i kad radi u normalnom okruzenju. Link to comment
Pokojni Ruxin Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 (edited) Ako imas neki problem sa mnom imas privatnu poruku pa izvoli pokusati da resis. Stalking bolje primenjuj na nikove koji imaju vise strpljenja za budale. Stalking je što sam pobrojao 18 različitih poruka u kojima si od sinoć optužio grujićevog oca za srđanovanje™, a sve to bez trunke dokaza i na osnovu jednog jedinog intervjua koji si ti eto uspešno pročitao između redova? Zajebi me da mi pakuješ ban, niti imam nameru da te stalkujem niti imam neki poseban problem sa tobom. Poštovao sam te ranije kao forumaša dok se sa tobom nije desilo šta se već desilo, ali to svakako ne utiče mnogo na mene jer najčešće biram da zaobiđem ovu temu na kojoj suvereno dominiraš. Pozdrav Edited December 23, 2015 by Ruxin Link to comment
ljakse Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 (edited) Inace ces se ti zaposliti u novu firmu bez da ce te neko pitati "Gde ste radili do sada?" Ič nisam skapirao šta ti znači ova rečenica, ali mi je drago što si u fazonu da ti firma koju napuštaš bira novu firmu, kao i kada ćeš početi da radiš u njoj, a ne ti sam. To se zove stajati iza svojih uverenja. a sve to bez trunke dokaza i na osnovu jednog jedinog intervjua koji si ti eto uspešno pročitao između redova? šta, sada ne verujemo ni Darjanu domaćim sportskim novinarima? Edited December 23, 2015 by ljakse Link to comment
harper lee Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Po tatinom scenariju odluku o izboru kluba odlažu za jun. Što je takodje nebitno. Ne potpisuje im se sad. Taman i da je menadžer tako htjeo dok je grujić pouzdano bio srećan zbog ponude Klubu treba sad. I jedni i drugi imaju pravo na to, tako da i jedni i drugi treba da trpe posledice svojih odluka. Savrseno je legitimno da Grujic ne zeli da ode u Liverpul vec u klub u koji zeli da ode u junu, ali taj klub ce ipak morati da ispregovara uslove sa Zvezdom ako hoce da dobije Grujica jer je decko pod ugovorom. Sta ce se desiti ako Grujic dodje u junu i kaze "hocu da prihvatim ovu ponudu" a klub ga odjebe i ne prihvati jer mu ne odgovaraju uslovi? Hoce li i klub tada imati pravo na to? Link to comment
John Coltrane Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Ič nisam skapirao šta ti znači ova rečenica, ali mi je drago što si u fazonu da ti firma koju napuštaš bira novu firmu, kao i kada ćeš početi da radiš u njoj, a ne ti sam. To se zove stajati iza svojih uverenja. Onda ti ne mogu pomoci, tabla za crtanje je ostala u skoli. Link to comment
los borrachos Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 show jbt, otvorena poglavlja o pristupanju Liverpulu Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Klubu treba sad. I jedni i drugi imaju pravo na to, tako da i jedni i drugi treba da trpe posledice svojih odluka. Savrseno je legitimno da Grujic ne zeli da ode u Liverpul vec u klub u koji zeli da ode u junu, ali taj klub ce ipak morati da ispregovara uslove sa Zvezdom ako hoce da dobije Grujica jer je decko pod ugovorom. Sta ce se desiti ako Grujic dodje u junu i kaze "hocu da prihvatim ovu ponudu" a klub ga odjebe i ne prihvati jer mu ne odgovaraju uslovi? Hoce li i klub tada imati pravo na to? Naravno da će imati pravo na to. Link to comment
Recommended Posts