nikolani80 Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Koja je nedoumica? Jel ovako nešto? Rekao sam da je broj sacinjen od tri linije a ne puna brojka... Link to comment
levi Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Rekao sam da je broj sacinjen od tri linije a ne puna brojka... Ako ništa, bar je razrešena nedomica za koga si navijao pre Radničkog :) Link to comment
Milosh76 Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 (edited) Црвена звезда се огласила саопштењем на званичном сајту, у којем је индиректно одговорила старијем Грујићу. А Горан је између осталог у интервјуу за данашњи број Журнала рекао: – Ко је донео Звезди ових седам милиона колико сада вреди Марко Грујић!? Ја сам донео својим летошњим ставом да дете не може да се прода или потпише за неки од фондова, него да дочека својих пет минута. – Колико сам обавештен трансфер није дефинитивно готов. Не волим што се овај случај не завршава јер се одуговлачењем прави афера. Од лепе ствари која је могла да се деси, како време одмиче доћи ћемо у ситуацију да се од нечега бранимо или прави случај, што не би смело – рекао је Џајић Edited December 23, 2015 by Milosh76 Link to comment
nikolani80 Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Ako ništa, bar je razrešena nedomica za koga si navijao pre Radničkog :)Osim sto sam simpatizer Radnickog ja sam i poslovan covek ;) Link to comment
porucnik vasic Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Оно добро је да су повреде само специјалитет мафијашке управе. На овом светом топићу се онолико кукало о касапима који потенцијално могу да униште нашу децу... Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment
harper lee Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Оно добро је да су повреде само специјалитет мафијашке управе. На овом светом топићу се онолико кукало о касапима који потенцијално могу да униште нашу децу... Sent from my iPhone using Tapatalk Grujic je u poslednje dve utakmice na strani dobio postene batine, u kombinaciji sa srpskim oranicama od terena i sudijama strava me uhvati kad god njemu ili nekom od ovih laksih igraca neko udje u start. Zvezda je ove jeseni igrala izuzetno brz fudbal za nase prilike i protivnicima nije ostajalo mnogo opcija nego da mlate, vuku i uklizavaju kad god mogu da dohvate. Steta je sto se dele ovi posrani bodovi, da nije toga na prolece bi mi neki igraci igrali samo na Marakani. Link to comment
John Coltrane Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Ja i dalje ne vidim sta je problem oko transfera. U sta to Zvezda gura Grujica? Ovde se pise kao da ga teraju da ide na prinudni rad u neku drugu rusku ligu samo da bi Terza strpao kintu sebi u dzep. Jbt napravicete od nas Terzine (i ostalog sljama iz uprave) advokate. Sa druge strane sto taj imucni tata lepo nije uzeo sina za ruku pa na probe u druge timove pa neka ga on prodaje. Izgleda da tatko zaboravlja da je on primecen igrajuci za Zvezdu, a ne pimplajuci na svom privatnom imanju ili nekom BG balonu. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Problem je sto ga Grujic ne zeli. Link to comment
dragance Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Problem je sto ga Grujic 101 ne zeli. Link to comment
John Coltrane Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Problem je sto ga Grujic ne zeli. Mladji ili stariji? (pitam ozbiljno) I ako ne zeli - zanima me sta zeli? Da igra po nasim oranicama jos neku godinu? Da ostavlja procente mozda selektoru i njegovoj kamarili da bi ga pozivali (svedoci smo sukoba selektora i ponajboljih igraca- na veliku zalost kvalitet igraca, pogotovu mladjih, ne garantuje poziv u A tim). Mitrovic je bio vodja jedne mlade uspesne generacije, otisao takodje sa 19godina za cifru od oko 5-6milki eura, odradio 2 sezone u Anderlehtu i spakovao 50 golova, a onda dosao u PL i odusevio. Da, da, odusevio sve koji se makar malo razumeju u fudbal. Link to comment
dragance Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Jedan DDG je u Utd visio ne na klupi, već i trenirao odvojeno jer nije hteo da potpise ugovor. Toliko primera iz Evrope je bilo. Link to comment
harper lee Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Jbt napravicete od nas Terzine (i ostalog sljama iz uprave) advokate. To ti je najjeftiniji nacin da ucestvujes u diskusiji kad te mrzi da diskutujes, Terzin advokat, sipka, malo bajatog pokusaja humora i odmah si faca, zajeb'o si sve. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Mladji ili stariji? (pitam ozbiljno) I ako ne zeli - zanima me sta zeli? Da igra po nasim oranicama jos neku godinu? Da ostavlja procente mozda selektoru i njegovoj kamarili da bi ga pozivali (svedoci smo sukoba selektora i ponajboljih igraca- na veliku zalost kvalitet igraca, pogotovu mladjih, ne garantuje poziv u A tim). Mitrovic je bio vodja jedne mlade uspesne generacije, otisao takodje sa 19godina za cifru od oko 5-6milki eura, odradio 2 sezone u Anderlehtu i spakovao 50 golova, a onda dosao u PL i odusevio. Da, da, odusevio sve koji se makar malo razumeju u fudbal. Nemam pojma. Nije uopste poenta sta ja i ti mislimo. Ja bi volio da on ostane u Zvezdi zato sto bi volio da ga gledam tu jos, volio bi i da on napravi karijeru vani, ali njemu se ocigledno ne ide. I iz njegovih ranijih izjava izgledalo je da ne zeli jos da ide. Da li tu i njegov menadzer ima udjela, jebiga, mozda ima, ali dok se igrac ne buni i ne smatra da to ugrozava njegove interese to nije bitno. Link to comment
ljakse Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Izgleda da tatko zaboravlja da je on primecen igrajuci za Zvezdu, a ne pimplajuci na svom privatnom imanju ili nekom BG balonu. +1000 seti se toga kad budeš hteo da menjaš posao. zapamti da je firma koju napuštaš najzaslužnija za to što te uopšte neko hoće, i potrudi se da prvo zadovoljiš nju, a ne sebe ili budućeg gazdu. Link to comment
Bright Billy Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Cale je izjavio da ne zeli. Gruja je, za sada, samo na fb profilu objavio da su pregovori u toku. 101 se nije javno oglasavao. Link to comment
Recommended Posts