Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

Terza povukao novi potez, Spartak nas "blokirao" za 300 hiljada koje treba da damo za Plavsica. :lolol:

Znači Zvezdan diže ulog, sad kad tata isprati sa "dete mi je gladno" i podigne sa "Marko plače jer ga tjeraju da ode bez titule" a don Terza dočeka sa novim Bronovickim i Mijovićem iz naftalina  :lala:

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

Zar to nije placeno od prodaje Rajkovica? Bar je tako tvrdio Terza

Одрадили смо прелазни рок феноменално, са спортске и финансијске стране. Платили смо само Срнића 350.000, Плавшића 300.000 и Матоса 120.000, довели смо доброг тренера. Видеће се где шкрипи, биће и допунске селекције у јануару – каже Терзић.

"Zvezda bi bankrotirala da nije prodala Rajkovića. Ovako, novac je iskorišćen za plaćanje Srnića (420.000 evra) i Plavšića (360.000 evra), izmnirene su obeveze prema ostalim igračima i treneru, tako da smo imali čvrst temelj da gradimo svoje ambicije", kaže za "Sport" generalni direktor Zvezdan Terzić.

U krajem XIX i XX v. zenska deca iz siromasnih japanskih sela prodavana su u bordele u Surabaji (Java) da bi njihove porodice opstale i prezivele.  U Surabajji su ove devojke postajale tzv. karajuki-san prostitutke.  "Menadzeri" koji su vrsili ovu trgovinu su roditeljima govorili da njihova deca odlaze da rade za dobrobit japanske carevine.

Edited by Dimitrije

Ali tata nece uzeti koliko mu treba, a lakse bi podneo da ga jebu.

+1000

ko sumnja, dokaze može da potraži u objektivnim domaćim medijima. nećemo valjda da sumnjamo u reč ljudi iz institucije srpskog sporta.

+1000

ko sumnja, dokaze može da potraži u objektivnim domaćim medijima. nećemo valjda da sumnjamo u reč ljudi iz institucije srpskog sporta.

+1000

Ja pogledao domace medije danas, i tamo pise da bi tata da njegov sin samo razgazi kopacke, a ovi mu ne daju.

Edited by Nikodije

+1000

Ja pogledao domace medije danas, i tamo pise bi tata da nejgov sin samo razgazi kopacke, a ovi mu ne daju.

Normalno da će da piše između redova, samo fali da ćaletovi mafijaši upadnu na stadion i polupaju sve živo, ako im se klub zameri. Teška su vremena.

Ne znam kakv je Grujicev otac; od dobrog roditelja koji je pravilno vaspitavao sina preko noci je postao izelica u rangu Terzica.  Kakav god da bio, potpuno ga razumem da se zabrinuo za buducnost sina kome je Terzic, koji se nalazi u ozbiljnom skripcu, poceo da uvrce jajca.

Split pod hitno, ovo je otislo predaleko.

I zna li neko uopste odakle tati tolike pare? Jel mu to od plate? :ss1:

I koliko mu je tata uopste imucan? Dajte neku listu top 10 imucnih Srba, gde je tu Grujin tata?

E, a mozda ce Grujic nositi dres sa prezimenom GRUJIC ML. kao Neymar JR :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...