Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

Naprotiv, mozak treba da se isključi kad se čitaju vesti iz ovog vašljivog kluba. Ja sam stigao do dela kada se tvrdi da klubu dug od 35 miliona ne smeta u poslovanju i otrčao do toaleta da se olakšem prethodno spustivši dasku. Banda šugava.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

Plus tih 10 igrača i trenera koje sad ne mogu da zadrže su doveli pre jedva 5 meseci kad je klub valjda bio u finansijskom blagostanju i nije se dovidilo u pitanje smrt na leto.

Jedino što se nadam je da se Grujićima ništa loše neće dogoditi.

Plus tih 10 igrača i trenera koje sad ne mogu da zadrže su doveli pre jedva 5 meseci kad je klub valjda bio u finansijskom blagostanju i nije se dovidilo u pitanje smrt na leto.

Jedino što se nadam je da se Grujićima ništa loše neće dogoditi.

Pa ovo jebote, ja ne mogu da vjerujem. Dovodili su igrace koji nam objektivno nisu ni bili potrebni, gomilali ih, neki od njih nisu ni na klupi jer nam se moze. 

Kockar Terza.

Priznaj da si pogrijesio sto si o Grujicima pricao kao Korleonima. Ni da su Terzici precerao si.

Jedino sto sam pogresio je sto sam se uopste bavio ovim na topiku na kojem su ljudi koji priznaju da jedva cekaju da propadne klub napisali stotine i stotine postova o istom tom klubu. Na kraju me zabole kurac i za Zvezdu i za Grujica, kao da je uopste bitno da li ce taj klub propasti i kakvu ce karijeru Grujic napraviti. Sto, da nece mozda Grujic igrati pre Race i Fejse u reprezentaciji pa da nam je bitno kakav ce igrac biti.

Grujicev ale treba da odradi kao svako normalan. Neka tuze klub, uzmu ciste papire zbog toga sto igrac nije bio placan i odu gde hoce da on igra. Kad ih se vec optuzuje za sve i svasta onda neka im barem daju razlog zato.

Grujicev ale treba da odradi kao svako normalan. Neka tuze klub, uzmu ciste papire zbog toga sto igrac nije bio placan i odu gde hoce da on igra. Kad ih se vec optuzuje za sve i svasta onda neka im barem daju razlog zato.

Cisto sumnjam da Gruja nije placan, kao i stranci, i jos ovih par koji imaju cenu na trzistu. Ako nekome i kasne pare, to su onda ovi koji i tako nemaju gde da odu.

Ali tata Gruja i razgazivanje kopacki  :isuse:  I saopstenje je jadno i pateticno, ali alavi tatica i njegove licne kombinacije su jos gore.

Ali tata Gruja i razgazivanje kopacki :isuse: I saopstenje je jadno i pateticno, ali alavi tatica i njegove licne kombinacije su jos gore.

+1000

nek mi lepo polupaju staklo, ubace par razgaženih na sedište, pa da ga vidimo kako će onda da ucenjuje svetinju.

A kada smo uzimali Plavsica, tada Gruja nije bio u planu uopste, pa ne znam na osnovu cega smo dali Suboticanima obecanje da cemo im nekad platiti tih 300 hiljada .  :D

Najjace mi je u celoj prici sto se liverpul tretira ko neki nepozeljan klub; nisam znao da su tako nisko pali...

+1000

A i Besnik Hasi iz Anderlehta je daleko bolji strucnjak od Klopa, napravio bi od Gruje zmaja.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...