Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

svima je jasno da ako ne bude para nece biti ni stranaca na prolece. u tom slucaju ima cela ekipa da se raspadne i da igra ko qrac, pa ce i gruja na leto umesto u liverpulu da zavrsi u nekom makabiju... a cale kenja, podize ulog.

Neka se raspadne sve ako zavisi samo od Gruje. Gruja ce otici u taj Liverpul. Hugo ako bude sipao na proljece kao na jesen nema trika da ostane za kvalifikacije za LS. Prodavali smo i gore igrace, on prvi posle Grujica ide iz kluba svakako. Donald nije nas igrac i pitanje je sta ce biti sa njim.

Bez Grujica i Huga mi nemamo sta da trazimo u kvalifikacijama.

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

Za razliku od kluba koji vec 2 mjeseca ide na pridobijanje javnosti pricom o tome kako ako ne ode Grujic klub ce se raspasti. 

Naravno da Grujic ima pravo da ne izabere Liverpool, sta god da mu je motiv, bolja ponuda ili je iskren u ovome sto prica. Terzic pak nema pravo da izjavi da ce sve da bude gotovo za 3 dana, a da pri tom nema pristanak igraca. 

Ima. Ima i Bozovic pravo da ga odstrani iz tima i da forsira igrace od kojih ce klub imati zaradu a ne igrac. Sto se vrlo lako moze desiti.

Neka se raspadne sve ako zavisi samo od Gruje. 

Sada vec smaras s ovom ordinarnom gluposcu, po peti put si je ponovio. Naravno da nece propasti ali nece biti isto, raspasce se samo ovaj trenutni tim, I nije Zvezda jedini klub na svetu koji racuna na prihod od prodaje igraca pa da se sad svi zgrazavamo sto hoce da proda Grujica za najbolju ponudu koju ima.

je l vi ove stvari praktikujete i na sopstvenom primeru? ono, vodite računa o interesima firme u kojoj decenijama sedi dokazani ološ i kriminalac, koji je izjebo više desetina vaših bivših kolega i drugara, i donosite poslovne i životne odluke tako da oni ne budu zakinuti?

Harpere, da skratimo, ako Grujic ne zeli da ode u Liverpul bi li podrzao Grofa ako ga zbog toga posalje u rezerve?

Edited by MiddleClass

Za razliku od kluba koji vec 2 mjeseca ide na pridobijanje javnosti pricom o tome kako ako ne ode Grujic klub ce se raspasti. 

Naravno da Grujic ima pravo da ne izabere Liverpool, sta god da mu je motiv, bolja ponuda ili je iskren u ovome sto prica. Terzic pak nema pravo da izjavi da ce sve da bude gotovo za 3 dana, a da pri tom nema pristanak igraca. 

I jos nesto sam zaboravio. Ako se vec poziva na to pravo onda mojne da mi lije krokodilske suze po novinama o Marku koji zeli da ostavi trag u Zvezdi, a ostavice ga tako sto ce rasturiti sampionski tim.

Ispada Harperu da su isplanirali prodaju Grujica godinu dana unapred.  Sta da nije Liverpul ponudio milione ili da Grujic nije odigrao sezonu u formi?  Kako bi zadrzali tim koji su skupili obecavsi igracima i treneru pare koje nemaju.  Krivica za eventualni raspad tima ide iskljucivo na racun uprave koja nije pronasla nacin da finansira igrace koje je dovela tokom leta.

Harpere, da skratimo, ako Grujic ne zeli da ode u Liverpul bi li podrzao Grofa ako ga zbog toga posalje u rezerve?

Da. Sedeli su na tribinama zbog toga mnogo veci igraci u mnogo vecim klubovima (Ibrahimovic, Eto'o), nije to neuobicajena praksa. Ja obozavam Grujica, hvalio sam ga ovde i govorio da ce biti ekstra igrac kad niko osim Adasevica i Posrbice uopste nije znao za njega, ali Grujic je profesionalac koji ima ugovor sa Zvezdom.

Mislim, o cemu mi pricamo? Ne pokusavaju oni njega da prodaju "na ruke" u neku vukojebinu vec regularnim transferom u jedan od najvecih klubova na svetu. Da nece mozda da dodje neki veci klub od Liverpula koji ce dati vise para za njega? Pri cemu niko, nigde i nikad nije ni rekao ni napisao da ce Grujic otici jedan dan pre nego sto se tata izjasnio u svom intervjuu, tako da sva ova pateticna prenemaganja mozes odmah da okacis macku o rep.

Apsolutno! Plus sto je ocigledno da BB, Posrbica i harper vjeruju da bi se prodajom Grujica makar do avgusta sacuvala okosnica tima (Hugo, Katai, Donald) sto je tesko odsustvo realnosti.

Ispada Harperu da su isplanirali prodaju Grujica godinu dana unapred.  Sta da nije Liverpul ponudio milione ili da Grujic nije odigrao sezonu u formi?  Kako bi zadrzali tim koji su skupili obecavsi igracima i treneru pare koje nemaju.  Krivica za eventualni raspad tima ide iskljucivo na racun uprave koja nije pronasla nacin da finansira igrace koje je dovela tokom leta.

Ali Liverpul jeste ponudio milione za njega, a ponudio je zbog Grujicevih igara u Zvezdinom dresu, kod ovog trenera. Sta bi bilo kad bi bilo je druga prica. Prodali bi Vieiru, Kataija, Ibanjeza, Jovanovica, Jovica i nadoknadili ovaj transfer, samo bi tim bio neizmerno losiji na prolece a Grujic ne bi imao s kim da igra. Sto ce se verovatno i desiti.

Apsolutno! Plus sto je ocigledno da BB, Posrbica i harper vjeruju da bi se prodajom Grujica makar do avgusta sacuvala okosnica tima (Hugo, Katai, Donald) sto je tesko odsustvo realnosti.

Sta je tebi veceras? Obicno nisi sklon ovakvim lupetanjima.

Sta lupam? Poenta tvoje price je da treba prodati Grujica da se tim ne bi raspao i da bi pokusali nesto napraviti u kvalifikacijama za LS. Jel se slazemo do ovog dijela?

Дакле избор је или да Груја нема с ким да игра или да Хуго и Катаи немају с ким да играју?

a šta ako je dečko u fazonu da mu se jednostavno ne ide u liverpul, iz ovog ili onog razloga?

Nema na to pravo. On mora da ide u Liverpul jer ga veci klub nece zvati. Zamisli da se drzne da hoce da ide u manji klub za vise para? Prosao bi gore u zeljama od Mustafe.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...