Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

Do juce ste pricali Harpere da je u pitanju stabilna porodica, sada sugerisete da su otac i Terzic na istoj talasnoj duzini.  Uostalom, ako otac hoce na sinu da zaradi, imace  prilicno pozamasnu sinovljevu zaradu.  Ja ne znam nista o Grujicevom privatnom zivotu, ali u vreme kada sam imao 19 godina, Beograd je za mene i moje drugove bio meka.

Jeste, Grujina porodica je finansijski stabilna i dobrostojeca srpska porodica koja je svog sina vaspitavala na uredan nacin. Ako bih birao koga bih u ovoj prici podrzao to bi sigurno bio Grujic, ovoj upravi zelim da zavrsi tamo gde joj je mesto, u nekoj od kazneno-popravnih ustanova po Srbiji. Medjutim, sam intervju mi dovoljno govori o tome da se ovde uopste ne radi o Marku Grujicu koji zeli da ostavi trag u Zvezdi i da osvoji titulu a zla uprava mu ne da nego ga ucenjuje. Ima tu zanimljivih momenata. Bozovic ga zbog ucene nije stavio protiv Kairata a onda je od njega napravio lidera tima i podigao mu cenu na 7 miliona. Gruja zeli da ostavi trag u Zvezde tako da ne zeli da ode u junu 2016. vec zeli da ode u junu 2016. Koji su ti misteriozni klubovi koji cekaju jun da se jave s vecim ponudama? I tako dalje i tome slicno.

Bojim se da se ovde nesto krupnije desava od ostvarenja decackih snova da se ostavi trag u Zvezdi i da je to sto se desava vezano za pare. Grujicev otac i Terzic su svoje sadrzaje sa kojima su izasli u javnost mogli sasvim lepo da iskomuniciraju medjusobno, ovako mi lici na slanje poruka preko medija a da mi ne znamo kompletan sadrzaj price. Jesu oni dobrostojeci ali ovde su milioni u pitanju. Ko garantuje da tata nije obecao Grujica nekom drugom klubu koji ga je kontaktirao zaobisavsi klub?

Sve i da je tako ima pravo na to. Sam si hvalio Grujica kao talenta koji moze da izraste u top klasu. Moguce da bi dosla i bolja ponuda od ove.

Ima pravo i Bozovic da ga posalje da trenira s drugim timom i ne stavlja u tim ali koja je korist od toga?

Sta znaci bolja ponuda? Grujica trazi ambiciozni premijerligas sa bogatom istorijom i vrhunskim trenerom, nije da bas hoce da ga prodaju u Kazahstan ili gde vec prodaju svoju drvnu gradju.

Terzicevo [a i Bozovicevo] insistiranje da je sudbina kluba u rukama klinca od 19 godina je sprdnja. Stoka. 

Nek se i raspadne tim. 

Gdje je Grujic izjavio da zeli da ide isto u junu 2016?

I to drugo kad vec hipotetisemo. Ako je Inter ponudio Zvezdi 3 miliona, a 3 miliona godisnje Grujicu u odnosu na Liverpulovih 1,2 miliona onda je normalno da ce i Grujic i tata mu upirati da ne ide u Livepul no u Inter...

Bojim se da se ovde nesto krupnije desava od ostvarenja decackih snova da se ostavi trag u Zvezdi i da je to sto se desava vezano za pare. Grujicev otac i Terzic su svoje sadrzaje sa kojima su izasli u javnost mogli sasvim lepo da iskomuniciraju medjusobno, ovako mi lici na slanje poruka preko medija a da mi ne znamo kompletan sadrzaj price. Jesu oni dobrostojeci ali ovde su milioni u pitanju. Ko garantuje da tata nije obecao Grujica nekom drugom klubu koji ga je kontaktirao zaobisavsi klub?

Kada sam pročitao ovaj intervju mom ocu njegova pomisao je bila ista.

A mozda je cale svestan da za Gruju nije Liverpul? I ja mislim isto zato sto tamo nema cekanja i propali su mnogo veci talenti. Mozda se ceka ponuda nekog Porta, Ajaksa ili Volfsburga ili tako nesto. To je mnogo bolje nego ici u Englesku gde se lako moze desiti da ce se gurati neko englesko drvo samo zbog toga sto je Englez.

Koji god da je Grujicev motiv, ima pravo da odluci o tome gdje ce ici. Klub ima pravo da hoce da ga proda, ali ovakav pritisak je uzasno ruzan. Ako su dovodili igrace u onolikom broju ziveci u nadi da ce mozda neko da bude prodat na zimu, onda i treba da ode sve u kurac. 

Gdje je Grujic izjavio da zeli da ide isto u junu 2016?

I to drugo kad vec hipotetisemo. Ako je Inter ponudio Zvezdi 3 miliona, a 3 miliona godisnje Grujicu u odnosu na Liverpulovih 1,2 miliona onda je normalno da ce i Grujic i tata mu upirati da ne ide u Livepul no u Inter...

Klub koji prodaje ne dogovara licne uslove sa klubom koji kupuje vec igrac. Kao sto tata ima svoj finansijski interes tako ga ima i klub, ako je tata ispregovarao transfer s drugim klubom Zvezdi iza ledja onda i Zvezda ima pravo da bude nezadovoljna jer Grujic ima ugovor sa klubom.

A mozda je cale svestan da za Gruju nije Liverpul? I ja mislim isto zato sto tamo nema cekanja i propali su mnogo veci talenti. Mozda se ceka ponuda nekog Porta, Ajaksa ili Volfsburga ili tako nesto. To je mnogo bolje nego ici u Englesku gde se lako moze desiti da ce se gurati neko englesko drvo samo zbog toga sto je Englez.

Da, svakako ce Grujic lakse u Volfsburg kao igrac Zvezde nego kao igrac Liverpula. :lolol:

Takođe, gde ste vi to videli da igrači biraju u koji tim se igrač transferuje, pogotovo igrači Grujićeve reputacije.

Podjednako važno, Božović (koji meni nije preterano spimatičan) je par puta podvukao da ne treba pritiskatii Grujića. Od Terzića ne mogu da očekuje bolje, ali znam da su u klubu pokušavali da smisle način kako da nađu novac, a da ne bude prodaja igrača.

Grujin menadzer je 101, mozda i to ima neke veze oko cele price.

Ovo je vec drugi njegov igrac (Rajkovic je prvi) koji hoce-nece da ode, pa na kraju ipak ode i to pod vrlo sumnjivim okolnostima (ide u Makabi jer daju lovu odmah, pa ispade lova na rate, pa ispade da je bilo i boljih ponuda...).

Cak i da je otacb obecao sina nekom drugom klubu, razumem ga.  Jer u Zvezdi finansijskim transakcijam oko transfera igraca rukovodi Zvezdan Terzic, covek koji je vec imao problema sa zakonom zbog malverzacija oko transfera.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...