harper lee Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Mogu i ti igraci da ga duvaju,ako ce da bojkotuju Gruju Neka vide sa Terzom oko para i plata,mada slazem se sa Harperom,nisu oni bas najinteligentnija bica Ti kao da si juce rodjen. Mali i siromasni klubovi zive od prodaje igraca, to zna svako od njih, za Terzica je ovo zicer samo takav. Link to comment
Dimitrije Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Problem je u tome sto sve to ili bar vecina onoga sto je Dimitrije nabrojao moze da se promeni preko noci ako uprava nahuska ostale igrace pricom da ih je Grujic zavrnuo za pare tako sto je odbio unosan transfer. Nema tog igraca koji je u stanju da odigra bilo sta ako ga ostatak tima bojkotuje. Moze to da se desi, Zvezda je sklona vrhunskim svinjarijama. Ne bese li Terzic taj koji je oduzeo kapitensku traku Darku Lazovicu jer ovaj nije hteo da produzi ugovor u vreme kada mu je klub dugovao blizu pola miliona dolara? I na kraju je otisao oprostivsi im dug. Link to comment
Moća Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Problem je u tome sto sve to ili bar vecina onoga sto je Dimitrije nabrojao moze da se promeni preko noci ako uprava nahuska ostale igrace pricom da ih je Grujic zavrnuo za pare tako sto je odbio unosan transfer. Nema tog igraca koji je u stanju da odigra bilo sta ako ga ostatak tima bojkotuje. A ti igraci su svi retardirane veverice pa ne znaju situaciju i sigurno ce se naljutiti na Gruju. Ajde Hapere ne preteruj. Link to comment
Dimitrije Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 U timu koji je vodio Slavisa Stojanovic takva vrsta huskanja od strane uprave ne bi imala prodju. Momci i trener su bili kao musketari: "Svi za jednog, jedan za sve." Link to comment
Bogotac Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Ti kao da si juce rodjen. Mali i siromasni klubovi zive od prodaje igraca, to zna svako od njih, za Terzica je ovo zicer samo takav. Niko nije rodjen juce,znam vrlo dobro sto sam mislio kada sam ovo napisao,i zicer je za onog olosa sto ucenjuje igraca i jos izadje na tv i kaze gotovo,otisao u Liverpul Link to comment
harper lee Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 U tom slucaju ce svi (i klub i ostali igraci) biti na gubitku osim Gruje. On ce svakako zabosti dobar transfer. Uzivamo u igri klinca, on ne zeli da ide i to je to. Ako ne postoji drugi nacin da se isplate igraci onda neka se sve raspadne. Pola godine je tek odigrao i vec ga "tjeraju"... Ma, zeli on da ide ali se ne pita nista. Cela ova prica o "Marku koji hoce da ostavi trag u Zvezdi" je budalastina, on ce ovako ili onako otici na kraju sezone. Zapravo, nikad nije ni bilo planirano da on ne ostane do kraja sezone, taj uslov Grujicevog oca je Liverpul ispunio i kostao nas je milion evra. Meni sve ovo zapravo smrdi da se tata i uprava nisu dogovorili oko podele plena a sve se lomi preko Grujicevih ledja. Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Ako ne postoji drugi nacin da se isplate igraci onda neka se sve raspadne. +1 Да не кажем да би за њега Мамињо узео 25 милиона + проценти. Link to comment
MiddleClass Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Sumnjam da otac trazi pare od transfera. Tj. moze traziti samo ono sto Grujicu duguje Zvezda i sto mu pripada i to je to. Ne mogu da mozgam sta im je u glavama ali i njegov otac (manje bitno) i sam Gruja (vrlo bitno) su izjavili da je rano da ide. Link to comment
harper lee Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 A ti igraci su svi retardirane veverice pa ne znaju situaciju i sigurno ce se naljutiti na Gruju. Ajde Hapere ne preteruj. Koju situaciju? Situacija je da Grujica zeli Liverpul nakon zavrsetka sezone za 6 miliona evra, a tata nece Liverpul jer je, kako se da zakljuciti iz intervjua, zamislio da ce do juna stici jos unosnija ponuda pa ce sina prodati u isto vreme ali za veci novac. Ako pazljivo procitas intervju i zanemaris opsta mesta na to se cela prica svodi. Link to comment
Dimitrije Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Do juce ste pricali Harpere da je u pitanju stabilna porodica, sada sugerisete da su otac i Terzic na istoj talasnoj duzini. Uostalom, ako otac hoce na sinu da zaradi, imace prilicno pozamasnu sinovljevu zaradu. Ja ne znam nista o Grujicevom privatnom zivotu, ali u vreme kada sam imao 19 godina, Beograd je za mene i moje drugove bio meka. Link to comment
MiddleClass Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Koju situaciju? Situacija je da Grujica zeli Liverpul nakon zavrsetka sezone za 6 miliona evra, a tata nece Liverpul jer je, kako se da zakljuciti iz intervjua, zamislio da ce do juna stici jos unosnija ponuda pa ce sina prodati u isto vreme ali za veci novac. Ako pazljivo procitas intervju i zanemaris opsta mesta na to se cela prica svodi. Sve i da je tako ima pravo na to. Sam si hvalio Grujica kao talenta koji moze da izraste u top klasu. Moguce da bi dosla i bolja ponuda od ove. Link to comment
levi Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Nije pošteno prema Grujanu, ali ako on ostane njegov tim koji igra lepo više neće postojati. Život nije fer, a on je već veliki dečko i mora da donosi teške odluke. Čim se ovde pojavio Terzić bilo je jasno da je nanjušio generaciju belog roblja za prodaju, ali i da je neko drugi, koji manevarski prostor imaju? Bar da smo prodali Telekom, pa da se zakrpimo nekako iz budžeta <_< Mada, kako su se sa lakoćom zaduživali do sada, sada prvi put imaju opravdanje da se dodatno zaduže i sačuvaju ovaj tim i da ga za godinu dana višestruko naplate. Ali to je suviše rizičnog dugoročnog planiranja za 1 klub bez uprave Link to comment
MiddleClass Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 (edited) Kakav rizik musline? Mi poslujemo bez ikakvog finansijskog rizika sve ove godine. Da nije Uefa licence centa igracima ne bi vratili. Edited December 22, 2015 by MiddleClass Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Ма овај тим свакако више неће постојати. Још треба да жалим за милионима које ће Терза и екипа да подијеле међу собом. Link to comment
Dimitrije Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 I taj moguci prelazaku u Liverpul gde bi trebalo da ga Klop istese u vrhunskog igraca moze da ispadne promasaj. Kako Liverpul igra ove sezone, nije sigurno da ce do kraja sezone Klop da ostane menadzer. Link to comment
Recommended Posts