tsva Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 A ja mislio da Grof sastavlja tim Link to comment
Milosh76 Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Kakve veze ovo ima sa Grofom? Ostace u Zvezdi do juna.... bas kao sto je i dogovoreno. Link to comment
Nemanja Posrbica Posted December 22, 2015 Author Share Posted December 22, 2015 U ovom intervjuu je Grujićev otac slagao makar na 4 mesta. Ozbiljam dramoser, mada mu verujem da ga svi pritiskaju da ode iz Zvezde. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Kao sto vec pominjasmo nekoliko puta, njemu se ne ide, klub hoce da ga otjera. Ispasce na kraju ruzno. Ali kako drugacije i moze kad fukara vlada klubom. Ko ih jebe, uz Vucicju pomoc uprkos njima ulazimo u CL Link to comment
Dimitrije Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Zvezda-Lester... kako je taj Zvezdin tim bio dobar: Drula, Leo, Mile, Bole, Lale... kao junaci crtanog filma. Bunjevcevic je bio odlican igrac, nedovoljno cenjen u vreme dok je igrao. Uzgred, Terzic ce da zamrzne Grujica. Ispasce blenta zbog izjava bez osnova u vezi Grujiocevog transfera u Liverpul. Jedino je steta sto ce tim od jesenas da se ospe jer nece imati cime da plate ni za led igracima. Sad bi dobrodosli Pecnik i Tesla da nahrane svlacionicu. Link to comment
Milosh76 Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 U ovom intervjuu je Grujićev otac slagao makar na 4 mesta. Ozbiljam dramoser, mada mu verujem da ga svi pritiskaju da ode iz Zvezde. Ceo intervju je poruka Terzicu i kompaniji da se smire i puste da ide sve svojim tokom. Na par mesta je izjavio da "marko nece otici ove zime" sto ne znaci da nece otici u junu? Ili recimo , sta ga sprecava da potpise predugovor? Ili on bi pre za Marka u Ajaks, Anderleht ili neki slican klub. Sve su to poruke iza pompeznog naslova... Citati: I uglavnom se slaže sa ocem Goranom da je najbolje da napusti Zvezdu tek na kraju kvalifikacija za Ligu šampiona. A da odluku o novom klubu donese u maju 2016. Ne krajem decembra 2015. I pre bi da ga prvi iskorak iz Zvezde vodi u Anderleht, Ajaks ili Fejenord, nego u Premijer ligu... Priče o Marku Grujiću ne napuštaju naslovnice, a potiču uglavnom iz Ljutice Bogdana, ali i sa Ostrva. Dok iz kuće Grujićevih, beogradske familije sa Zvezdare imamo nešto potpuno drugo, uz jasnu poruku da Marko ove zime neće na "Enfild". Link to comment
Nemanja Posrbica Posted December 22, 2015 Author Share Posted December 22, 2015 Nemam ja problem sa time da Grujić ostane do kraja karijere u Zvezdi, samo se bojim da ako ne kloniramo Grujića, da će moći da ode u julu bez problema, jer ćemo tada da završimo kvalifikacije, jer će neplaćeni igrači da se razbeže, već za deset dana. Link to comment
Mil@n Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Bunjevcevic je bio odlican igrac, nedovoljno cenjen u vreme dok je igrao. Nisam siguran da nije bio cenjen, tada sam visio na marakani što jer se moglo videti fudbala, što jer mi se sever još nije ogadio, ali Bunja je igrao doktorski pozadi i to je bila opšte poznata činjenica. Pri tom je imao fenomenalan pas napred, često i završni za Drulića i Pjanu. Meno to najgotivniji napadački tandem koji smo imali u da kažem, "skorije" vreme. Link to comment
Dimitrije Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 (edited) Momak ne zeli da ide i tu nema dalje diskusije. Mlad je, tek 19 godina; tek zinuo na zivot; igra u klubu za koji navija; i on i njegov tim igraju odlicno; zivi u gradu u kome je rodjen; porodica stabilna i dobro situirana. Publika ga voli; postaje nova zvezda u klubu u kome nije lako postati zvezda. Zasto bi odlazio? Da bi vadio Zvezdu iz finansijske bule? Edited December 22, 2015 by Dimitrije Link to comment
Bogotac Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Deo izjave oko ucene Nema dalje Zinulo dupe za pare,a Terzo? Sad da prodas sve ostale Link to comment
MiddleClass Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 (edited) +1 na Dimitrija Ni ja ne mogu vjerovati sta mu Posrbica zamjera. Edited December 22, 2015 by MiddleClass Link to comment
harper lee Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 +1 na Dimitrija Ni ja ne mogu vjerovati sta mu Posrbica zamjera. Problem je u tome sto sve to ili bar vecina onoga sto je Dimitrije nabrojao moze da se promeni preko noci ako uprava nahuska ostale igrace pricom da ih je Grujic zavrnuo za pare tako sto je odbio unosan transfer. Nema tog igraca koji je u stanju da odigra bilo sta ako ga ostatak tima bojkotuje. Link to comment
Bogotac Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Mogu i ti igraci da ga duvaju,ako ce da bojkotuju Gruju Neka vide sa Terzom oko para i plata,mada slazem se sa Harperom,nisu oni bas najinteligentnija bica Link to comment
MiddleClass Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Problem je u tome sto sve to ili bar vecina onoga sto je Dimitrije nabrojao moze da se promeni preko noci ako uprava nahuska ostale igrace pricom da ih je Grujic zavrnuo za pare tako sto je odbio unosan transfer. Nema tog igraca koji je u stanju da odigra bilo sta ako ga ostatak tima bojkotuje. U tom slucaju ce svi (i klub i ostali igraci) biti na gubitku osim Gruje. On ce svakako zabosti dobar transfer. Uzivamo u igri klinca, on ne zeli da ide i to je to. Ako ne postoji drugi nacin da se isplate igraci onda neka se sve raspadne. Pola godine je tek odigrao i vec ga "tjeraju"... Link to comment
Dimitrije Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Nisam siguran da nije bio cenjen, tada sam visio na marakani što jer se moglo videti fudbala, što jer mi se sever još nije ogadio, ali Bunja je igrao doktorski pozadi i to je bila opšte poznata činjenica. Pri tom je imao fenomenalan pas napred, često i završni za Drulića i Pjanu. Meno to najgotivniji napadački tandem koji smo imali u da kažem, "skorije" vreme. U Zvezdi je bio cenjen. Mislio sam na reprezentaciju. Malo je igrao buduci da su Mihajlovic, Djukic i Jokanovic imali zacementirane pozicije u timu. Link to comment
Recommended Posts