Milosh76 Posted December 19, 2015 Share Posted December 19, 2015 Konacno malo zvanicnih informacija o Grujicu i Liverpoolu. "Nisam upoznat sa tim da Ijan Ajr dolazio u Beograd, ali Liverpul zaista nudi oko sedam miliona evra za Grujića. Ostaje na njemu i na njegovom ocu da prelome. Ugovor bi bio potpisan sad, ali bi Marko otišao iz Zvezde tek na leto, tačnije posle kvalifikacija za Ligu šampiona, naravno, ako osvojimo titulu. To je bio uslov za sve koji su se interesovali za njega", rekao je Raosavljević. I Zoran Stojadinović, Grujićev menadžer, potvrdio je da su pregovori u toku. Doduše, on nema informaciju da je Liverpul ponudio iznos koji je Raosavljević naveo. "Ako nude sedam miliona evra, mislim da tu nema šta da se razmišlja. Meni nisu pominjali obeštećenje. Pritom, Klop je sjajan za mlade igrače i daje im šansu, pa bi to bilo sjajno za Grujića. Koliko znam, Ajr nije dolazio, ali jesam komunicirao sa ljudima iz Liverpulovog sportskog sektora. Odluka je na Grujiću i njegovoj porodici, a oni još nisu prelomili". Dok u Zvezdi misle da bi najbolje bilo da Grujić ostane do kraja avgusta, Stojadinović misli da bi rastanak u junu bio najbolja opcija. "Najbolje za Grujićevu sportsku karijeri bilo bi da se Liverpulu ili nekom novom klubu priključi u junu, kada ekipa počinje pripreme. Ako odluči da ode, ne bi trebalo da igra kvalifikacije sa Zvezdom. Opet, kada transfer bude konačan, sve tri strane će sesti i dogovoriti se o detaljima", dodao je Stojadinović. Link to comment
levi Posted December 19, 2015 Share Posted December 19, 2015 Dok u Zvezdi misle da bi najbolje bilo da Grujić ostane do kraja avgusta, Stojadinović misli da bi rastanak u junu bio najbolja opcija. "Najbolje za Grujićevu sportsku karijeri bilo bi da se Liverpulu ili nekom novom klubu priključi u junu, kada ekipa počinje pripreme. Ako odluči da ode, ne bi trebalo da igra kvalifikacije sa Zvezdom. Opet, kada transfer bude konačan, sve tri strane će sesti i dogovoriti se o detaljima", dodao je Stojadinović. Stojadin jedini normalan ovde Link to comment
Bright Billy Posted December 19, 2015 Share Posted December 19, 2015 frka, panika, haos! novoamericka propagandna masinerija vice news ima insajdera u nasim redovima :D http://www.vice.com/rs/read/zasto-sam-prestao-da-idem-na-stadion-zvezde Link to comment
MiddleClass Posted December 19, 2015 Share Posted December 19, 2015 Klop je unistio Jojica. Toliko o talentu. Link to comment
Nemanja Posrbica Posted December 19, 2015 Author Share Posted December 19, 2015 http://zurnal.rs/fudbal/zvezda/28483/raosavljevic-pregovaramo-sa-le-talekom-imamo-ponude-za-donalda-i-vijeiru Sada Raosavljević stupa na scenu! Link to comment
MiddleClass Posted December 19, 2015 Share Posted December 19, 2015 Cek. Imamo ponudu za Donalda koji nije nas igrac. Link to comment
porucnik vasic Posted December 19, 2015 Share Posted December 19, 2015 Klop je unistio Jojica. Toliko o talentu. Јојић као најбољи играч Монтенегра. Тај ниво таленат. Link to comment
Bright Billy Posted December 19, 2015 Share Posted December 19, 2015 http://zurnal.rs/fudbal/zvezda/28483/raosavljevic-pregovaramo-sa-le-talekom-imamo-ponude-za-donalda-i-vijeiru Sada Raosavljević stupa na scenu! Blazo ovo hendluje ko veliki... Link to comment
katamaran Posted December 19, 2015 Share Posted December 19, 2015 (edited) Izgleda da ipak nije odjavio <_< Damien Le Tallec Retweeted Ovo obecava Edited December 19, 2015 by katamaran Link to comment
Dimitrije Posted December 20, 2015 Share Posted December 20, 2015 Proslih godina sam jedva cekao kraj jesenje sezone da ne gledam vise mucenje i blamazu Zvezde. Ovog vikenda mi nedostaju Zvezdine utakmice. Link to comment
Jozef K. Posted December 20, 2015 Share Posted December 20, 2015 +1. Redovno sam gledao, jer je imalo dosta dobrih poteza. Plus nikada nisam siguran kada će nešto da pukne i da se rasturi tim. Poslao tapatalk Link to comment
Ratamahatta Posted December 20, 2015 Share Posted December 20, 2015 Ovo Najdoski levo? Link to comment
Recommended Posts