Nikodije Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 Pa ne, mislim, objektivnog razloga nema, i ne mogu ja zamjerit nikome sto hoce da ide, ako hoce da ide. Samo mi krivo. A i naravno, ni u kom scenariju ne govorim o nekom ostanku u sledecih 5 godina, nego jos godinu dana ili tako nesto. Pa i ostace do avgusta, to je skoro godinu dana. I to bi bio neki idealan scenario - Gruja nam je sada obezbedio prezivljavanje sa ovih 5-6 miliona koje nam je doneo, a na leto nas uvodi u LS i tako nam donosi jos 15 za luksuzan zivot. Ta prica da ce Gruja da cuva noge jer se prodao mislim da ne pije vodu - nije on takav covek i karakter. Link to comment
gone fishing Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 (edited) možda ali samo možda vas spasi blamaže ispadanja na startu kvalifikacija, nije to premijer liga.... Edited December 17, 2015 by gone fishing Link to comment
harper lee Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 Pa ne, mislim, objektivnog razloga nema, i ne mogu ja zamjerit nikome sto hoce da ide, ako hoce da ide. Samo mi krivo. A i naravno, ni u kom scenariju ne govorim o nekom ostanku u sledecih 5 godina, nego jos godinu dana ili tako nesto. Krivo je i meni ali zna se od cega treba da se pocne. Hapsenja, demontaza fudbalske mafije, stvaranje nove infrastrukture i onda polako ispocetka. Ali, svi znamo da od toga nema nista. Link to comment
Nikodije Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 možda ali samo možda vas spasi blamaže ispadanja na startu kvalifikacija, nije to premijer liga.... Vidim da posmatras stvar iz grobarskog ugla i timova sa kojim ste vi ulazili u kvalifikacije za LS. Ovo sto sada Zvezda ima (pod uslovom da se sacuva i jos malo ojaca) za klasu je jace od svega sa cime su Djurati i Vazura napadali LS, te su i nase sanse znatno vece. Link to comment
teacher Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 Koji Tomic? Tosic? taj, potisnuo sam mu prezime Link to comment
Moća Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 HrvatiMamić bi Grujaru i Zivkaru guralio u A repku odmah od septembra. Zato cemo mi nase talente prodavati za 3-5 miliona, a oni njihove 3 puta vise... Link to comment
ZokiAsov Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 Vidim da posmatras stvar iz grobarskog ugla i timova sa kojim ste vi ulazili u kvalifikacije za LS. Ovo sto sada Zvezda ima (pod uslovom da se sacuva i jos malo ojaca) za klasu je jace od svega sa cime su Djurati i Vazura napadali LS, te su i nase sanse znatno vece. +1 Prosetacete se kroz kvalifikacije ko kroz domace takmicenje. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 Slazem se. Link to comment
Nikodije Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 +1 Prosetacete se kroz kvalifikacije ko kroz domace takmicenje. Jos kada bi nam zdrijeb bio naklonjen kao Djuratiju i Vazuri, i doneo nam Bugare, Kiprane ili Bate Borisov kao vama prethodnih godina, skoro da bih mogao da stavim +1000 na post, ovako ipak ostaje mogucnost da nam padne neki Bazel, pa da umesto setnjom udjemo teskom mukom. Link to comment
Nemanja Posrbica Posted December 17, 2015 Author Share Posted December 17, 2015 Šampion Švacjarske od naredne godine ide direktno u CL, ali zato mogu da nam dođu pirejska braća. Link to comment
Nikodije Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 (edited) Samo ne oni, za fudbalsku verziju onoga iz Arene zaista ne bih imao stomaka. Edited December 17, 2015 by Nikodije Link to comment
Nikodije Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 Inace Posrbice, odlicna analiza tima i pojedinaca na nekoj od prethodnih strana. Po tebi, jel ovaj tim jaci od onog iz 2005.? Meni se cini da jeste. Link to comment
Nemanja Posrbica Posted December 17, 2015 Author Share Posted December 17, 2015 Basel i Olympiakos su svakako konstantniji timovi od bilo kog belgijskog, ali njihova liga ima više kvalitetetnih timova koji su sposobni da urade nešto u Evropi, lakše skupljaju bodove, zato je njihova liga ispred. Tako da je po meni nepravedno da šampion Belgije ide direktno, a da Basel ili Olympiakos moraju preko kvalifikacija. Daleko je Zvezda od šetanja kvalifikacijama, tim nema iskustvo u bilo kom obliku, od igračkog, do toga da li su sposobni da igraju na rezultat u dvomeču. To će biti najveći izazov pored zadržavanja igrača; mada tim pokazuje glad i želju za dokazivanjem. Dobro pitanje. Meni se čini da je generacija 05/06 bila u toj sezoni kvalitetnija, iskusnija i uigranijia, ali isto tako je današnji tim talentovaniji i dublji. Ovi momci su godinu dana udaljeni od te generacije. Jedno im je zajedničko, u obe generacije su članovi, Luković i Anđelković. Šalu na stranu, Stojković, Basta, Biševac, Luković, Kovačević, Milijaš (došao na polusezoni), Milovanović, Perović, Janković, Purović, Žigić uz pomoć Mladenovića, Dudića, Đokaja, Trajkovića, Mudrinića, Dramana i Đokića (došao na polusezoni). Mnogii od njih su razočarali u karijerama i imali su upitan karakter, što ne bi mogao reći za ovu generaciju. Ono demoliranje Čukaričkog nakon ispadanja od Borca iz kupa je veliki pokazatelj mentalnog sklopa tima i igrača pojedinačno. Link to comment
Milosh76 Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 (edited) Mondo analizira situaciju i najavljuje rasplet.. prodaja Grujica i stopiranje svih ostalih odlazaka glavnih igraca Strancima se kasni sa isplatom poslednje dve plate, a domaćim igračima od četiri do šest meseci, sve u zavisnosti od toga koliko su igrali ove jeseni. Iz tog razloga postoji mogućnost da će neki fudbaleri, koji nisu bili u prvom planu ove jeseni, po starom "dobrom" običaju napustiti klub: raskid ugovora pred arbitražnom komisijom ili dobijanje papira uz oprost dela duga... Sve bi ovo trebalo da bude poznato do 20. decembra koji je označen kao datum do kojeg bi igračima trebalo da budu uplaćene zaostale zarade, sve u cilju toga kako bi bezbrižno otišli na zimski odmor i orni se vratili pred pripreme. Od ranije je izvesno da će Crvena zvezda u ovom prelaznom roku pokušati da angažuje i Francuza Damjana le Taleka, a vrlo je važan i otkup ugovora sjajnog defanzivnog veziste Mičela Donalda (rok za uplatu novca Mordoviji je takođe 20. decembar). Edited December 17, 2015 by Milosh76 Link to comment
katamaran Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 (edited) Ovaj je ranije imao jako dobre informacije Pretpostavljam da misli na Zdjelara. Edited December 17, 2015 by katamaran Link to comment
Recommended Posts