Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

Ako ga vec prodaju treba da ode sad. Taman da se tokom jeseni adaptira na novu sredinu a mi da uigramo njegovu zamenu. Sto se liverpula tice, uopste nije losa opcija za njega. Veliki klub koji ne juri titulu, sa novim trenerom i relativno slabom sredinom terena; ako mu krene, otvara mu se velika karijera a ako mu ne krene, prodace ga u neki anderleht pa sve iz pocetka...

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

Ma to ostavljanje do kraja kvalifikacija je debilizam i pilićarenje koje se nikome ne isplati. Ni kupcu ni prodavcu ni igraču. On ne prođe pripreme tamo, nama ostavi rupu u timu ovde.. Nadam se da je to priča kako mali perica iz novina i sa foruma zamišlja vođenje kluba. Realnost je ipak da male perice lopuže vode Zvezdu

To "ostavljanje" je krajnji debilizam, ali pre svega za kupca i donekle za igrača. Za nas bi ovo bila neviđena premija. Uđeš u LŠ ili LE, kupiš nekog Tenka ili najboljeg mladog veznjaka CG ili nekog sličnog buzdovana, kao da cemo nesto ozbiljno uraditi u bilo kojoj grupi... :fantom:

Ako je Liverpul/bilo ko spreman da odmah iskešira 6 meleona+da ga ostavi do kraja kvalifikacija za ovakav transfer ti treba oko 2 sekunde razmišljanja.

Naravno da je steta ako ga prodaju, jbt, pola godine dobrog fudbala. Prilicno sam siguran da bi u nekom narednom periodu za njega mogle da se uzmu i vece pare, jbg, Split je prodao jebenog Rebica za 9 miliona [jer je igrao u repstaciji nesto]. Bla. Oni ga guraju da ide, njemu se izgleda ne ide. Nadam se da ce ipak ostati.

Ako ga vec prodaju treba da ode sad. Taman da se tokom jeseni adaptira na novu sredinu a mi da uigramo njegovu zamenu. Sto se liverpula tice, uopste nije losa opcija za njega. Veliki klub koji ne juri titulu, sa novim trenerom i relativno slabom sredinom terena; ako mu krene, otvara mu se velika karijera a ako mu ne krene, prodace ga u neki anderleht pa sve iz pocetka...

Klinac jednostavno hoce da osvoji titulu sa Zvezdom. Ovi igraci su se primili jedni na druge, uzivaju u igrama i pobedama i namera im je da ove godine zajedno pociste pod konkurencijom. Klopu se ne zuri, njemu se ne zuri, Grujina zamena ce bti uigrava ako dodje sa ili bez Grujica u timu svejedno.

Hrvati bi Grujaru i Zivkaru gurali u A repku odmah od septembra. Zato cemo mi nase talente prodavati za 3-5 miliona, a oni njihove 3 puta vise...

kako misliš da igraju pored neprikosnovenog tomića i ostalih vedeta?

Mi ne samo da ne mozemo da kazemo ne, nego mi aktivno guramo igraca vani. 

Mislim, jbg, ni ovakvu upravu ne mozemo kritikovati zbog toga jer nema drugi nacin da se prezivi i zadrze ostali igraci, al jbg, ostaje nekako gorak ukus. 

Mislim, jbg, ni ovakvu upravu ne mozemo kritikovati zbog toga jer nema drugi nacin da se prezivi i zadrze ostali igraci, al jbg, ostaje nekako gorak ukus.

To, mi možemo da kažemo ne samo igraču koji hoće da ostane. I to klubovi kupci vrlo dobro znaju. Maminho ne mora da proda igrača, mi moramo, a svaki igrač može da nam ode za dž u svakom trenutku jer ih ne plaćamo, i tu se završava priča o uzimanju velikih para.

Nije ovo ni do Grujica ni do uprave Zvezde ili bilo kojeg drugog kluba. Zasto bi tacno bilo koji talentovani igrac ostajao u ovakvom srpskom fudbalu? Zbog jake lige, kvalitetnog strucnog rada, vrhunskih terena, redovnih plata, punih stadiona, regularnog prvenstva...? Ne bas. Zasto onda? Kamo te lepe srece da se svi nasi mladi igraci prodaju kao Grujic, u jake lige i organizovane klubove.

Pa ne, mislim, objektivnog razloga nema, i ne mogu ja zamjerit nikome sto hoce da ide, ako hoce da ide. Samo mi krivo. 

A i naravno, ni u kom scenariju ne govorim o nekom ostanku u sledecih 5 godina, nego jos godinu dana ili tako nesto. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...