Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

ona proslava gola je bila posvecena hugovoj pokojnoj zeni

704241_czradn121215rasfoto-marko-metlas1

704876_edina1_ff.jpg?ver=1450110592

- Nemam reči da zahvalim momcima. To je moj gest koji posvećujem ženi. Neverovatno mi je drago što su svi uz mene sve vreme. Svi za jednog, jedan za sve, to je naš moto! Zaista sam bio veoma dirnut - kaže Vijeira za „Blic“.

Greška 404 - stranica nije pronađena.

Daj ponovi ako nisu skinuli.

Da li će Miodrag Božović sedeti na klupi u Ivanjici?

Kaže da pismo nije stiglo, ali da ipak neće...

"Pismo još nije stiglo, putuje, mislim da je sada na Slaviji na kružnom toku...", rekao je u utorak tokom konferencije za medije...

Grof je otkrio i neke dalje planove koji se tiču sportskog dela kluba.

- Kada sam dolazio, nisam planirao ništa dugoročno jer sam bio svestan u kakvom klubu se nalazim, i znam da ovde ne možete da planirate duže od nedelju dana unapred. Sada, mnogo smo zadovoljni i mnogo smo srećni i ponosni na ono što smo uradili. Što se tiče planova, imamo plan da u četvrtak svi zajedno ručamo, a posle toga se raspuštamo i počinjemo pripreme 11. januara. Ići ćemo dve nedelje u Kopar, pa potom dve nedelje na Kipar. Dovođenje igrača zavisi od ostanka trenutnih, prvo moramo sačuvati ove da bismo dovodili druge. Jedini način da zatvorimo finansijsku konstrukciju je da prodamo nekog igrača. Dosta igrača ima ponude, ali najinteresantnija je Grujićeva. Normalno bi bilo da, ako vas traži veliki klub, prihvatite da odete tamo, nadam se u avgustu kada se završe kvalifikacije za Evropu. Mi možemo kao klub da funkcionišemo samo od prodaje igrača i učešćima u evropskim takmičenja. Ako bismo dve-tri godine uzastopno igrali Evropu, mogli bismo čak i ceo dug da vratimo - smatra Božović, koji neće voditi ekipu sa klupe u sutrašnjoj utakmici.

- Pismo još uvek nije stiglo, mislim da je negde na Slaviji, na kružnom toku. Ali, neću biti na klupi. Iz FSS je stigao telegram, faks. S obzirom na to da je čovek koji se time bavi u savezu partizanovac, nećemo se zezati nego ćemo ispoštovati pa neću sedeti na klupi - otkrio je Miodrag Božović.

Медији су се данас масовно расписали о Грујићу и Ливерпулу, изгледа да је ствар готова.

Vered se od svih stranaca najmanje pokazao, a očigledno da Božović više veruje Matosu nego njemu. Preostala tri strana igrača su nam standardna. Probaće verovatno i da nađu neku pozajmicu Mbodju, ako je ne odbije kao što je letos to uradio. Oslobađaju mesto za jednog stranog igrača, verovatno Le Talleca. Ostaje im i da nađu još nekog sa ex-yu prostora da popuni mesto dodatnog stranca uz Ibaneza (Saveljich?).

Pretpostavljam da će Vereda da menja Živković koji je bio na pozajmici ili će makar dobiti šansu da to uradi tokom priprema. Već par dana treniraju sa prvim timom on i Marinković pošto ih je Spartak vratio sa pozajmice prevremeno.

http://www.mozzartsport.com/vesti/zvezda-vratila-momka-o-kome-dzajic-prica-u-superlativima/123182

Jebiga meni se Vered svideo ali nam je stvarno prejaka konkurencija na krilu, jedino sto bih ja pre igrao sa njim nego sa Matosem. Cini mi se da dugo nismo imali ovako jaku konkurenciju na nekom delu terena kao sad na krilu. Pritom mislim da i Hugo moze da igra krilnog napadaca.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...