Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

Trac da danas u Zvezdu ulazi jak sponzor koji ce klub uvesti u finansijku konsolidaciju (Red Bull, Etihad) nije istinit. #zvezda #fkcz

@nixonbelgrade To, inace, ne znaci da ta mogucnost ne postoji, ali ona nece biti iskoriscena u ovom trenutku.

@JovanGrubisic To znaci, izmedju redova, da je to kombinacija koju drze ljudi koji se u ovom trenutku ne pitaju mnogo u Zvezdi.

Etihad stize kad se vrati Koki? Mozda i dolete bez njega ako naredi gazda a Koki se zadovolji Toletovom foteljom.

Etihad je trebalo™ kosarkaskoj sekciji da izadje u susret™ sa nekim milionima, a posto nista od toga nije bilo, bilo bi fer i korektno makar u fudbalu da to urade, iako je fudbal manje bitan, al daj sta das. :sleep:

Edited by Nikodije

ona proslava gola je bila posvecena hugovoj pokojnoj zeni

704241_czradn121215rasfoto-marko-metlas1

704876_edina1_ff.jpg?ver=1450110592

- Nemam reči da zahvalim momcima. To je moj gest koji posvećujem ženi. Neverovatno mi je drago što su svi uz mene sve vreme. Svi za jednog, jedan za sve, to je naš moto! Zaista sam bio veoma dirnut - kaže Vijeira za „Blic“.

Predivno. Koliko mi je zao Huga i koliko mi je drago sto ovako dobro igra i sto je ocito dosta srecan sto igra sa ovim ljudima. Jebem ti fudbal i novac kad ovi ljudi ne mogu da igraju zajedno dok god oni to zele.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...