Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

Sada bih im i oprostio uzimanje kredita, sa transferom kao ulogom, samo da sačuvaju tim i neka idu na LŠ sa Grujom. Eventualni dolazak Red Bulla bi bila premija, samo što oni nisu budale pa da ulaze u muljatorske dilove sa prepredenim "privrednicima" i "društvenim radnicima", čije bi prvo pitanje bilo "koliko tu ima za nas".

To uopšte nije floskula, niti nagadjanje. Mene lično su pitali pre nekoliko godina, u vezi nečega sa klubom, to isto pitanje. Govna. A ti novi insajderi su isti - zinulo dupe za značajem i burekom, a nasuprot njima ona starija ekipa je iskrena i sa dobrim namerama. Ovi sada ne.

Edited by dragance
  • Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

Ovo "kreditnom linijom" mi se mnogo svidja. Sacekajmo posle NG da vidimo koja ce banka da prdne u čabar pa tamo potrazimo našeg spasitelja. Jbg, zadnjih par godina se prica da je Čačanska na ivici zatvaranja.

#samokazem

http://www.calciomercato.com/en/news/juventus-scout-jovanovic-the-new-vidic-953147

Postoji par načina finansiranja koji su u klubu smislili. Primarni i daleko najteže za ostvariti je da ubede Gazprom da im ubaci još novca unapred iz narednih godina sponzorisanja. Druga dva su novosti sinoć spomenuli, a kredit bi bio dobijen zalaganjem ugovora sa Gazpromom ili zalogom potencijalnog transfera igrača (Grujić). To je makar ono što sam ja čuo pre mesec dana.

Edited by Nemanja Posrbica

Postoji par načina finansiranja koji su u klubu smislili. Primarni i daleko najteže za ostvariti je da ubede Gazprom da im ubaci još novca unapred iz narednih godina sponzorisanja. 

Nek stoduplaju sponzorstvo braća Rusi!

http://www.calciomercato.com/en/news/juventus-scout-jovanovic-the-new-vidic-953147

Postoji par načina finansiranja koji su u klubu smislili. Primarni i daleko najteže za ostvariti je da ubede Gazprom da im ubaci još novca unapred iz narednih godina sponzorisanja. Druga dva su novosti sinoć spomenuli, a kredit bi bio dobijen zalaganjem ugovora sa Gazpromom ili zalogom potencijalnog transfera igrača (Grujić). To je makar ono što sam ja čuo pre mesec dana.

klasično mažnjavanje para, uzimanje kredita na osnovu para od prodaje igrača. zvezda neće videti desetinu tih para. žao mi je.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...