Milosh76 Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 (edited) Mislis na ovo iz Novosti sto prica Terzic? On to dosta cesto pominje kao mogucnost,. Zaloze sponzorski ugovor ili buduci transfer i dobiju kredit, samo sto nijednom jos nije uspelo za neku vecu sumu Edited December 13, 2015 by Milosh76 Link to comment
katamaran Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Milos Saranovic iz B92 objavio na tviteru da se sutra sprema neka novost vezano za FKCZ. Posle toga je krenula prica o novom sponzoru, navodno Red Bull ce sutra ozvaniciti sponzorstvo sa nama. Stize lova Ovako ce Terza u svlacionici sutra https://www.youtube.com/watch?v=ZYjDskOtODU Link to comment
Bright Billy Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 (edited) Salzbur sastavlja neki mlad ti, koliko znam. ne bi me iznenadilo da su kupili gruju a sad ovi, u prepoznatljivom naprednjackom duhu, prave od toga cirkus medrano... Edited December 13, 2015 by Bright Billy Link to comment
MiddleClass Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Vucic odvrnuo slavinu! Link to comment
katamaran Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Kolko se secam svojevremeno su nam nudili silne milione za Lazovica. Link to comment
Bright Billy Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Vucic odvrnuo slavinu! Link to comment
Milosh76 Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Salzbur sastavlja neki mlad ti, koliko znam. ne bi me iznenadilo da su kupili gruju a sad ovi, u prepoznatljivom naprednjackom duhu, prave od toga cirkus medrano... Odlicna teorija zavere, ako sutra izadje to na mozzartsportu, znacemo da si Darjan licno :D Link to comment
Bright Billy Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 izdajnik jesam, al buljas i sa vozdovca nisam -_- Link to comment
katamaran Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Odakle uopste prica za Red bull? Ja nalazim samo ovaj Saranovicev tvit koji ih ni ne pominje. Link to comment
Milosh76 Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Pomenuo lik na RSB.. nije selektor :D Link to comment
katamaran Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Selektor mi je tamo najprovereniji da je upucen u desavanja u klubu a on ocigledno nema pojma o tome jer pise o prodaji Gruje, Jovanovica i Luke Link to comment
Milosh76 Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Gde pouzdan? Lik je lozana, svira i peva kako mu kazu. Cas je za Kokezu, cas za Covica, cas za Terzica... pusta balone i lozi masu, a tamo sve tinejdzeri pa uzivaju u informacijama i pale se na svakakve gluposti. Ovo je neki drugi lik, mislim da je ranije imao dobre informacije. Videcemo sutra, nije tako daleko ni petak :D Link to comment
katamaran Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Dal je on za ovog ili onog mene ne zanima previse. Meni je bitno sto je vise puta pokazao da ima informacije kojih nema u medijima. Svojevremeno je Lucky 13 kod Dace na forumu bio vrhunski izvor al mi se cini da sada nista ne zna otkad mu je izvor otisao iz uprave :) Link to comment
Budja Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Stiglo slavlje i do Juzne Amerike. 1 / 1 Domingo, 13 de diciembre, 2015 - 18h20 Impresionante festejo de los hinchas del Estrella Roja por el invicto del equipo Estrella Roja de Belgrado está en lo más alto de la tabla en la Super Liga de Serbia, es dueño de una racha extraordinaria y tiene hinchas muy fervorosos y originales. Los Rojiblancos (Crveno-beli) se impusieron el sábado por 5-0 ante el Radnik Surdulica, lo que desató una fiesta en las tribunas del estadio, en Belgrado. Algunas crónicas señalan que este fue el partido con más bengalas encendidas dentro de un recinto deportivo. Las luces rojas se robaron los lentes de todas las cámaras. Cómo no iban a celebrar de tal manera sus aficionados si el equipo lleva 21 jornadas invicto; ha ganado 19 partidos, ha empatado 2 y no registra derrotas en lo que va de la temporada 2015/16. Estrella Roja tiene 59 puntos en la clasificación, 22 más que su escolta FK Borac Čačak. Una cifra impresionante y abrumadora. (D) Link to comment
Recommended Posts