Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

Pa biševac se od njih trojice najskorije ozbiljno bavio fudbalom. Verujem da bi bio odlično pojačanje, samo ne znam kako stoji sa zdravljem ovih dana.

Vidara u zvezdi je težak sf

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

Ja Bisevca vidim kao najnerealniju opciju. Em moze jos da igra i da uzme pare.
OK i Vida moze u USA, ali pitanje je koliko mu se bas seli preko bare.

:ziga: je imao probleme sa radnom/boravisnom dozvolom pa to mozemo da gledamo kao opciju za povratak u rodnu grudu.

Da vidim :ziga: i Vida jos jednom na Mari u Zvezdinom dresu i d' umrem

Božović danas odgovarao na pitanja čitalaca Žurnala, pa ga neko upitao za štopera, pa vi vidite da li se neko uklapa u ovakav profil: "U perspektivi planiramo da dovedemo tog štopera koji treba da bude brz, visok... lijep... i besplatan". [emoji1]

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Edited by Segundo

Božović danas odgovarao na pitanja čitalaca Žurnala, pa ga neko upitao za štopera, pa vi vidite da li se neko uklapa u ovakav profil: "U perspektivi planiramo da dovedemo tog štopera koji treba da bude brz, visok... lijep... i besplatan". [emoji1]

Vrhunski!

Ako se sakrijemo od postara Grof i sutra na klupi.

Samo da se tako blamiraju. I ovako su im jadne te mesečne kazne koje postoje samo u Srbiji. Nije se čovek dopingovao, pa da dobija vremensku suspenziju, već je zaradio crveni karton. Odrežeš broj mečeva i završiš posao.

Ko gleda preko web tv stavite audio delay 250ms da bi sinhronizovali zvuk i sliku.

Jesu li bar uvek iste razlike? Znam da je na kecu najveca razlika izmedju zvuka i slike. Ako su uvek iste brojke da zapisem negde :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...