Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

Moramo da nadjemo pouzdanog, iskusnog stopera tipa Krstajica iz poslednje kampanje u Partizanu koji ce ostane duze i da zavrce usi, jer klinci taman kad nesto nauce odmah ih prodamo i ostane nam odbrana na izvol'te. Nadao sam se da ce Lukovic pomoci ovim klincima ali on ispade najveci salabajzer u timu.

Znaci Nemanja Artiljero Vidic... :Hail:

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

Znaci Nemanja Artiljero Vidic... :Hail:

Da, taj ce svakako da dodje u ovakvu Zvezdu. On je u svom prvom mandatu za dva dana kasnjenja plate razbijao prostorije po stadionu i plakao kao kisa.

posrbice moguce da ibanjez izgleda bolje jer je konkurencija slabija. odnosno pretpostavljam da uporedjujes njegove ovogodisnje jsl igre sa dinamovim evropskim utakmicama i eventualno derbijima sa hajdukom, rijekom ili ko se vec tih godina klao za drugo mesto.

ako si ipak dovoljno zaludan i nagledao se ibanjeza protiv raznih kamen ingrada, inkera i slicnih hnl ekipa, onda ti se izvinjavam, a od bosketa bi dobio 1,3 posrbice :)

mada ja sam uvek za to da zvezda ima bekove poput ibanjeza. svi u napad, jedan je hase

Da, taj ce svakako da dodje u ovakvu Zvezdu. On je u svom prvom mandatu za dva dana kasnjenja plate razbijao prostorije po stadionu i plakao kao kisa.

Nemanja jeste razbijac, ali placko bas i nije. Top igrac da nas uvede u LS sa trakom na ruci...

Tesko da bi se on zalio na nedostatak para, jer ako bi malo pristedeo mogao bi da otkupi lagano pola Zvezdinog duga :D

posrbice moguce da ibanjez izgleda bolje jer je konkurencija slabija. odnosno pretpostavljam da uporedjujes njegove ovogodisnje jsl igre sa dinamovim evropskim utakmicama i eventualno derbijima sa hajdukom, rijekom ili ko se vec tih godina klao za drugo mesto.

ako si ipak dovoljno zaludan i nagledao se ibanjeza protiv raznih kamen ingrada, inkera i slicnih hnl ekipa, onda ti se izvinjavam, a od bosketa bi dobio 1,3 posrbice :)

Gledao sam Dinamo i u HNL, ne često, ali gledao. Sećam se da sam komentarisao sa nekime (verovatno mojim starim) dok sam ga gledao, kako stalno visi u odbrani i da je posledica to što je učen da bude krilo i da ozbiljno pliva u odbrani, pre svega postavljanju i nema osećaj beka. Sve je to popravio od pre 5-6 godina. Možda sam i ovde na forumu to negde napisao.

Znam da mi se tada dopadao i golman Hajduka (danas Monaca) Subašić i da sam uvek verovao da će biti golman za lige petice i da nisam pogrešio. Čak je prebacio moja očekivanja.

Koliko sam čuo, naši su definitivno za opciju stranca na štoperu. Ne znam kako će to da izvedu, jer nam je potreban domaći igrač, pogotovo što zaista insistiraju na Le Tallecu.

Tesko da bi se on zalio na nedostatak para, jer ako bi malo pristedeo mogao bi da otkupi lagano pola Zvezdinog duga :D

Ma, imao je on i tada para kao pleve nego je prosto takav tip. Mislim, OK, covek je takodje i vrhunski profesionalac i ima pravo da trazi da i drugi budu prema njemu, samo hocu da kazem da se ne nadate da bi on dosao i igrao a da mu se duguju plate.

Harpere, jel si to citao vest na hotpsportu ili radis za njih? :D

Već danima se spekuliše da bi na Markanu mogao da se vrati napadač Nikola Žigić. Ipak, Crvena zvezda najveća pojačanja sprema u zadnjoj liniji. Na spisku želja su Milan Biševac i ljubimac Delija, Nemanja Vidić. Naime, Biševcu u junu ističe ugovor sa Lionom i biće slobodan igrač. Već je izjavio da bi voleo da se vrati u voljeni klub, a neki bi rekli da ja taj posao skoro pa završen.

Što se Vidića tiče, tu sledi velika borba. Na “Stenu” se ne računa u Interu. Postoji mogućnost da bude i slobodan igrač u junu što bi Zvezda mogla da iskoristi. Finansije verovatno ne bi bile problem, jer je Vidić već zaradio dovoljno novca, a na stadionu “Rajko Mitić” bi sigurno bio najplaćeniji fudbaler. Ipak, sve zavisi od toga da li nekadašnji kapiten crveno-belih i Mančester junajteda želi da se vrati u Srbiju ili se preseli u SAD.

Harpere, jel si to citao vest na hotpsportu ili radis za njih? :D

Već danima se spekuliše da bi na Markanu mogao da se vrati napadač Nikola Žigić. Ipak, Crvena zvezda najveća pojačanja sprema u zadnjoj liniji. Na spisku želja su Milan Biševac i ljubimac Delija, Nemanja Vidić. Naime, Biševcu u junu ističe ugovor sa Lionom i biće slobodan igrač. Već je izjavio da bi voleo da se vrati u voljeni klub, a neki bi rekli da ja taj posao skoro pa završen.

Što se Vidića tiče, tu sledi velika borba. Na “Stenu” se ne računa u Interu. Postoji mogućnost da bude i slobodan igrač u junu što bi Zvezda mogla da iskoristi. Finansije verovatno ne bi bile problem, jer je Vidić već zaradio dovoljno novca, a na stadionu “Rajko Mitić” bi sigurno bio najplaćeniji fudbaler. Ipak, sve zavisi od toga da li nekadašnji kapiten crveno-belih i Mančester junajteda želi da se vrati u Srbiju ili se preseli u SAD.

Ma jok, znam za tu pricu oko Vidica od nekih ljudi iz kluba u vreme kad je igrao. Mozda se covek i promenio od tada ali sumnjam.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...