Moća Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Pamtim to kao da je bilo danas... Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Negde u ovo doba pre 24 godine, Jugovic je postigao 2 gola, Deja bio iskljucen, a Zvesda je postala Prvak Sveta :ziga: убиће те Мидле Link to comment
pbg12345 Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Pamtim to kao da je bilo danas... :D +1 убиће те Мидле i treba ne znam jel sto je i po mom maternjem™ dejo il sto sam nebrojeno puta cuo dejo savicevic, ali kad neko napise deja za njega meni to bas para usi Link to comment
sekretar Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Dobiti isključenje u ligi u kojoj ti u polusezoni sudije promaše po meču po 2 ofsajda . I dalje tvrdite da je prvi gol Borca iz ofsajda? Link to comment
pbg12345 Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 I dalje tvrdite da je prvi gol Borca iz ofsajda? oba puta Link to comment
Milosh76 Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 (edited) Izvini midle nije namerno :D Edited December 8, 2015 by Milosh76 Link to comment
John Coltrane Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 @Coltrane поредиш бабе и жабе; и Роби је (као сад Клоп) често знао да опсује на прес-конференцијама, али то је нешто сасвим друго, ваљда разумијеш U pravu si. Kontekst jeste drugaciji, Grof je direktno nekoga uvredio, a Klop i Robi su psovali onako uzgred, u nedostatku bolje/efikasnije fraze. Niko od njih nije profesor fakulteta ili psihoterapeut, pa se ovakve stvari mogu nekad i ocekivati. Kljucna stvar kod Grofa je da to ne predje u svakodnevni recnik (kao kod Vujosevica npr. ) i da vredjanje postane odgovor na sva pitanja (ili ne daj bobe da se sa verbalnog predje na fizicki obracun- sto se opet desavalo kod Vujosevica i to godinama). Btw kod pomenutog Robija, koliko god ga mi bezrezervno voleli, mi je strasno smetalo sto je igrace (cijeg imena ne moze da se seti) zvao frajer. Jbt nauci imena ili jednostavno ponesi spisak/beleske na KZS pa citaj. Link to comment
pbg12345 Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 jasta, frajer je mnogo ozbiljnija uvreda nego budalo Link to comment
MiddleClass Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Dejo Savicevic, Savo Milosevic. Deja i Sava su mi na 0.43 Posrbica. Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 U pravu si. Kontekst jeste drugaciji, Grof je direktno nekoga uvredio, a Klop i Robi su psovali onako uzgred, u nedostatku bolje/efikasnije fraze. Niko od njih nije profesor fakulteta ili psihoterapeut, pa se ovakve stvari mogu nekad i ocekivati. Kljucna stvar kod Grofa je da to ne predje u svakodnevni recnik (kao kod Vujosevica npr. ) i da vredjanje postane odgovor na sva pitanja (ili ne daj bobe da se sa verbalnog predje na fizicki obracun- sto se opet desavalo kod Vujosevica i to godinama). +1 Link to comment
John Coltrane Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 jasta, frajer je mnogo ozbiljnija uvreda nego budalo Nemoj ucitavati, ja nisam rekao da je uvreda, rekao sam sta mi je kod njega smetalo. Doduse to Robijevo bolenje qrca se nekome mogli ciniti i kao uvreda, valjda je osnovna kultura znati ime i prezime svojih igraca. Pusti me da citam novine Link to comment
Milosh76 Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Posto imas original intervju, mogao bi malo da prepricas kako je govorio Grof Link to comment
Jozef K. Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Posrbica - mjerna jedinica za pismenost i poznavanje fudbala Molio bih sve forumase koji nisu na nivou 0.77 Posrbica da napuste topik! Da li je dopušteno nama na 1.12 da ostanemo? [emoji6] Da nazdravimo Toyota Kupu, pa da krenemo ponovo u evro uspehe. Poslao tapatalk Link to comment
MiddleClass Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Tacno. I mene zacudilo pitanje. A racunica mu je na 0.52P. Link to comment
Recommended Posts