John Coltrane Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Спортски део форума би могао да издаје врухунски месечник. +1 Evo ti Dzone... nisam Posrbica, ali verujem da ces biti zadovoljan Hvala puno. Sad citam propusteno i vidim da je Lukovic bio tuzan. Uz rahmetli Rendulu, matorog Sava (Middle jel se tako kaze? ) jasno je da ni Lukovic nije igrac na kog se moze ozbiljno racunati, a ja sam to pisao odavno. I kad vec citam propusteno cudim se cudom oko koga vi tolike carsafe ispisaste- "novinar" MocartSporta Covek se rasplakao i bacio laptop-koji je to nivo? Uobrazenog deteta jedinca. Grofu je izletelo ono budalo i naravno da je to ruzno, ali i on je covek od krvi i mesa i morao je u jednom trenutku sa finih spustanja da "pukne" i odreaguje ovako. Opet ovo vredjanje se nije pretvorilo u psovanje ili prelaz sa verbalnog na fizicki obracun (videli smo Lalata kako se napusavao pre par nedelja pa nikom nista). I ovo sto se non-stop sugerise da je Grof CG mafijaska sirovina, evo ja prvi javno potpisujem da nam bude trener dozivotno ako cemo lupati celu ligu kao sad. Mala je to cena za lepotu fudbala koju gledamo. Sta smo pa imali od gospode* poput Ratka Dostanica, Aleksandra Jankovica, Cede Janevskog, Dusana Bajevica... *gospode u smislu finih i mirnih presica, ne znam da li su gospoda van fudbalskog terena. Link to comment
levi Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 I kad vec citam propusteno cudim se cudom oko koga vi tolike carsafe ispisaste- "novinar" MocartSporta Covek se rasplakao i bacio laptop-koji je to nivo? Uobrazenog deteta jedinca. Link to comment
John Coltrane Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Seti se one cuvene slike kad tvoj imenjak uzima zastavu od murije i baca/vraca je Delijama na sever. Ja sam uvek vise voleo takve likove koji pokazuju da im je stalo do kluba. Slikovna analogija ti je malo bzvz al to je vec tvoja stvar. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment
harper lee Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Ma, stvar je tu skroz jasna sa nekim forumasima - jednostavno ne podnose dobre trenere u Zvezdi. Zato se ceka svaka krivina na kojoj ce se okliznuti Bozovic i Radonjic da se ispredaju prazne price, a Murinjo Jankovic i Vlada Vukoicic su majstori svojih zanata koji su iznad svake kritike. Mozes misliti, forum na kojem postoji konsenzus da je sportsko novinarstvo dno dna odjednom perjanice tog dna slavi kao doajene sportskog novinarstva. U sustini je jednostavno, neki likovi odavde su kao Vucic, neprijatno im je koliko nam dobro ide. Link to comment
Dimitrije Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Harpere, nema smisla ovo sto pisete. Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Harpere, nema smisla ovo sto pisete. +1 а слажем се и са муслином ... не знам шта ми је данас. Link to comment
harper lee Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Harpere, nema smisla ovo sto pisete. istina retko kad ima smisla kad se pokaze u ogledalu, dobri moj profesore. Nekako je naopaka. No, zaista bih voleo da mi neko smislenije objasni vezu izmedju toga da igramo fudbal kakav odavno nismo i kosarku kakvu odavno nismo, sa jedne i za kritiku nikad raspolozenijeg ciganskog puka, sa druge strane. Na prvi pogled deluje kao neka vrsta paradoksa ali dopustam da sam ja taj koji ne vidi neku pozitivniju vezu. Link to comment
John Coltrane Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Obicno negativni komentari dolaze od ljudi koji su "raskrstili sa Zvezdom" koji "ne idu vise na Marakanu zbog mafijasa i narko dilera sa severa" koji "ne zele da se identifikuju sa Terzom i Kokezom". U vecini slucajeva su to ljudi (bar u mom okruzenju) koji uopste ne prate Zvezdu i ne gledaju je, otprilike, zadnjih 5-6 godina. Ljudi kojima moras pola sata da objasnis kakvu je golcinu dao Grujic protiv Rada, ali sve nekako da zavijas u oblandu da ta pracka u raslje nije namestena od strane Vucica i Terze. Silne piruete Kataia da i ne pominjem, kao i centarsuteve i slobodnjake Ibanjeza. Ova Zvezda nema veze sa onom koja je ispala od Kairata (evo javlja se Teacher na pomen Kairata) i to se jasno vidi po prvih 11. A ta razlika, naravno u pozitivnom smislu, je delo samo jednog coveka. Voleli ga mrzeli ga mozete da mu pljunete pod prozor. Link to comment
Babu Bhatt Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Ma ljudi ugl vezu ovu Zvezdu sa onom Kairat Zvezdom jer se radi o necem relativno svjezem, ista sezona jbg. I onda grofomrscima dodje kao ciszi zicer da se nasladjuju "pfff tu samarate sve redom a odro vas Kairat ko svinja masan dzak = namjestio Vucko". via Tapatalk Link to comment
harper lee Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Obicno negativni komentari dolaze od ljudi koji su "raskrstili sa Zvezdom" koji "ne idu vise na Marakanu zbog mafijasa i narko dilera sa severa" koji "ne zele da se identifikuju sa Terzom i Kokezom". U vecini slucajeva su to ljudi (bar u mom okruzenju) koji uopste ne prate Zvezdu i ne gledaju je, otprilike, zadnjih 5-6 godina. Ljudi kojima moras pola sata da objasnis kakvu je golcinu dao Grujic protiv Rada, ali sve nekako da zavijas u oblandu da ta pracka u raslje nije namestena od strane Vucica i Terze. Silne piruete Kataia da i ne pominjem, kao i centarsuteve i slobodnjake Ibanjeza. Ova Zvezda nema veze sa onom koja je ispala od Kairata (evo javlja se Teacher na pomen Kairata) i to se jasno vidi po prvih 11. A ta razlika, naravno u pozitivnom smislu, je delo samo jednog coveka. Voleli ga mrzeli ga mozete da mu pljunete pod prozor. Ma, raskrstio sam i ja sa odlaskom na stadion i nekim poverenjem u vajnu upravu ovog propalog kluba ali give credit where it's due. Bozovic sa ovim timom igra mnogo lep fudbal. Link to comment
levi Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 A kakve veze imaju Kairat i gol protiv Rada sa incidentom na konferenciji za štampu? Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 (edited) едит: ет харпер и колтрејнБаш лијепо што сте се вас двојица нашли да терцирате један другом, али то о чему причате нема везе са овим о чему причам ја. Божовић је одличан тренер, Звезда игра сјајан фудбал, нико то не спори и те чињенице немају везе са тиме што Божовић пичкара неког новинара. Edited December 7, 2015 by Cane Vukic Prebranac Link to comment
John Coltrane Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 @ muslin i Cane Pa upravo to sto je Grof odlican trener i sto Zvezda igra sjajan fudbal treba da bude tema novinara i njihovih kolumni, a ne sitne jajarske provokacije kojima je, gle cuda, Grof ipak podlegao (posle skoro 6meseci konstantnog sranja po coveku i klubu stvarno ne znam ko bi izdrzao). Sve je lepo rekao, vi to pisete a ja ne mogu da se "branim" . Koliko ljudi procita te usrane novine SVAKI DAN a koliko ljudi pogleda njegovu kzs pred mec jednom nedeljno ? Bitno je da se Klopovom "shit-u" procedjenom kroz zube klanjate do neba, a kad u Srbiji medju sljivama Grof odbrusi nekom piskaralu to je kraj sveta. Link to comment
pbg12345 Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Mislis srbiju medj kravama? +1 na ovo sto pisu prebranac i levi Link to comment
adasevic Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 @harper: Evo ja i gotivim Grofa i odusevljen sam fudbalom koji Zvezda igra, kao i timom koji imamo. Recimo da je ovo od Zengine Zvezde prvi tim koji valja cemu (uz sav trud Robija i Slavise to nije blo ni nalik ovome). A opet, ne vidim kako nije seljacki potez to sto je sebi dozvolio na KZS. Ako to prihvatimo kao normalno, onda cemo od Bozovica vrlo brzo dobiti Vujosevica, jer ni debeli nije bio takav samo zato sto je hteo, vec zato sto mu je dozvoljeno, a ja to ipak ne bih zeleo da postane trener Zvezde. Cak ne ni zbog nekog novinara, vec zbog reputacije kluba u kome se nalazi. Sto se tice novinara u Srbiji, slazemo se da su generalno veoma tanki, pa ne znam sto te cudi sto neko ko je dovoljno pismen i koliko toliko se razme u fudbal da napise koju smislenu rec spada u "bolje" novinare. Ta vrhunska pera zurnala su tek tragikomicna i jedan visi nivo burek novinara. U kosarci je nesto bolje, jer ima nekoliko novinara koji se odlicno razumeju u svoj posao a hvala Bogu su i pismeni. U fudbalu ima onaj lik sa sport kluba sto prati Engleske lige, koji je bolesno dobar, ali on je "samo" komentator, tj. nisam video da negde i pise. A Posrbica je i pismeniji i bolje poznaje fudbal od gotovo svih tih kvazi novinara (ostavljam prostor da postoji neki kvalitetan fudbalski novinar ciji mi opus nije poznat), pa ne znam sto ga uzimas za primer... Link to comment
Recommended Posts