Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

Nedeljković je naš najbolji novinar koji piše u fudbalu. Najbolje da neće da prenese transer rumour koji do njega dođe da ne bi ugrozio interes kluba. Bio je Grof u inostranstvu, samo sumnjam da je tamo smeo ovako da priča.

Čovek očito ne ume da gubi. razbijen lap-top govori ipak malo bolje o čoveku nego činjenica da ovaj fasuje isključenje kad god mu tim gubi i onda se na konferencijama danima ponaša kao u bifeu kod železničke stanice.

Šteta, jer mu klub igra opak fudbal. Odbrana je u poslednje dve utakmice pala iako je prethodne 3-4 bila najbolji deo tima. Smešno je uopšte i pomisliti da Lule nije dovoljno dobar. On jeste fizički pao, ali naučiće da igra i sa tim hendikepom i biće pravi kapiten. Drago mi je da je Gruja pokazao svima da Katai nije najbolji igrač lige. Čovek toliko dominira da bi protiv Borca da je igrao rezultat bio naopak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

Već par puta ga je Božović kačio, jer konstantno on izbacuje vesti iz kluba koje trebaju da ostanu u klubu i tako pravi štetu. Uostalom, tu je i počeo da ga podbada na kzš kazavši da je lažni Zvezdaš. Pravi Zvezdaš nikada ne bi ugrozio interes kluba zarad 1000 klikova više na portalu. Ovo se pre svega odnosi na interes Zvezde za Sedlara, gde je brže bolje podelio interes i time ugrozio interes kluba. Niti mu je to prvi put da to radi.

Sve što mu je Božović na konferenciji rekao je tačno i ispravno, sem što ga je nazvao budalom. To nije smelo da mu se desi, ni slučajno, jer je sebe stavio u prvi plan, umesto što je standardno sa njima brisao patos kao i do sada.

???

navijacko ludilo!!!

lojalnost

fatva

izdaja

pravi i lazni

MAMIĆ SE IGRA S VATROM

Đorđe Despotović (23) trebao bi postati novi igrač hrvatskog prvaka, a dosad je bio pod ugovorom s klubom s Marakane. Radi se o 190 cm visokom napadaču koji zapravo nikad nije dobio pravu priliku u matičnom klubu. Nazovimo ga Zvezdinom verzijom Andreja Kramarića :fantom:

Nedeljković je naš najbolji novinar koji piše u fudbalu.

Tacno sam znao da ce tebi da se svidi. Dugacki i dosadni tekstovi bez imalo smisla, koji veze nemaju s fudbalom kao igrom vec iskljucivo sa periferijama i pikanterijama koje jedino i zanimaju kladionicarski narod. Sto je OK, posto Nas Najbolji Novinar radi na kladionicarskom portalu.

MAMIĆ SE IGRA S VATROM

Đorđe Despotović (23) trebao bi postati novi igrač hrvatskog prvaka, a dosad je bio pod ugovorom s klubom s Marakane. Radi se o 190 cm visokom napadaču koji zapravo nikad nije dobio pravu priliku u matičnom klubu. Nazovimo ga Zvezdinom verzijom Andreja Kramarića :fantom:

:pera:

Neka zagrebačke sponzoruše krenu sa skidanjem gaća...

Tacno sam znao da ce tebi da se svidi. Dugacki i dosadni tekstovi bez imalo smisla, koji veze nemaju s fudbalom kao igrom vec iskljucivo sa periferijama i pikanterijama koje jedino i zanimaju kladionicarski narod. Sto je OK, posto Nas Najbolji Novinar radi na kladionicarskom portalu.

Ne sviđa mi se iako je najbolji. Da se ovo ne bi pretvorilo u tvoju tipičnu tiradu sveg i svačeg što se zasluženo i nezasluženo drzne da zareži protivu tekovina svetinje, morao bi da ponudiš bolje novinare od Nedeljkovića, ali svi znamo da će uslediti karakteristični spin manevar posle koga će svako normalan (u ovom slučaju ta privilegija pripada meni) da se povuče iz razprave i pustiti te da zavodiš red.

Nedeljković piše o fudbalu. Vrlo konkretno i analitično. Ja se sa njime uglavnom ne slažem, ali njegovi tekstovi su zasnovani na ličnom stavu, najčešće su pismeni i imaju pristojnu strukturu za jednu sportsku analizu. To ga, uz činjenicu da barata najboljim informacijama, čini nesumnjivo najboljim našim fudbalskim novinarom.

Ovde se naravno ne radi o njegovom pisanju, nego o iznošenju po svemu sudeći tačnih informacija iz kluba, a to je valjda jedan od najbitnijih aspekata novinarstva.

Kamo sreće da su svi novinari zamerili Božoviću ono džukačko petominutno izlaženje sa terena, ali avaj, mora i da se doručkuje nešto sa tih novina po kojima pišu.

Ne mislim ja da je Darjan sjajan, ali kvalitet sporstkog novinarstva u Srbiji je odavno na niskim granama, pa je njegova pojava bila otkrovenje kada se pojavio. Ima tu i gresaka i propusta, ali ima i pismenosti i nekih pristojnih analiza, u kombinaciji sa informacijama koje ima cine ga sasvim korektnim novinarom. Njego posao nije da taji informacije iz kluba, vec je na klubu da ako vidi da je izleteo sa nekim vestima pre nego li je za to dobio zeleno svetlo, da on vise ne dobija takve informacije. 

Daleko bolji od njega je npr. Nikola Jankovic sa Mnoda, pre svega profesionalniji, ali i to je u neku ruku subjektivno. 

Kako god bilo, jasno je gde je granica predjena i sta nije smelo da se desi. Tu je od smekerskog spustanja nekog prepotentnog novinara ispao seljak i to je to. 

Mada je najsimpaticnije sto vidim koliko se najveci fan lika i dela Duska gospodina Vujosevica zgrazava nad ovakvim ponasanjem grofa... ko drugi da se pita gde su rukavice :lol:

Nedeljković piše o fudbalu. Vrlo konkretno i analitično.

:lolol:

Citao sam dobar deo njegovih tekstova o Zvezdi i ne, ne pise o fudbalu. Pismen je na nekih 75% Nemanje Posrbice a zna nekih 25% od toga sto zna doticni forumas (uzimam njega kao neki visi prosek ovog foruma posto znam decka i znam da nece da mi zameri sto ga povlacim u ovakvim raspravama), sto ga cini jednom od manje losih komentatora ali ga ne cini najboljim sportskim novinarem u Srbiji. Svaki novinar ili dopisnik Zurnala koji je sposoban da napravi izvestaj sa utakmice sa svim relevantnim informacijama. a takvih ima na desetine, bolji je novinar od Razbijaca Bele i Druge Tehnike. Darjan cak zanatski uopste ne moze da se posmatra kao novinar, on je samo dovoljno pismen komentator koji ima medij na kojem komentarise. Mogao bih da nabrojim bar desetak forumasa koji pisu na ovom topiku koji bi u tom poslu bili bolji od njega, ukljucujuci i tebe.

Kako je to Nikola Janković profesionalniji? Tekstovi mi imaju silne slovne i interpunkcijske greške, a o poznavanju fudbala je iluzorno i govoriti. Pročitaj uostalom tekst o utakmici sa Borcem. Posrbicini postovi su za ono pojam ekspertize, stila i pravopisa.

On je sa lastiša na folklor prešao, ako ga nisam pomešao sa nekim drugim mondo boy-em.

Edit: Posrbica da se baci na pisanje pod hitno.

Edited by kralj

taj rad, zvezdaši cilindre, a ostali vam rade o glavi... da ne preteruješ malo sa gospodstvom i čistotom? 

Ma jok. Vidis kako dominiraju cak i u toj zloj ligi u kojoj Partizan namesta, kolo vodi i jos placa igrace da povrede Grujica kako bi ekonomski sjebali Zvezdu. Jer ko je ikad cuo da igraci iz slabijih klubova krljaju najbolje igrace Partizana i Zvezde jer najcesce bolje i ne umeju. To je Tole uveo sve. Cak smo i Darjana potkupili da nervira dobrog Grofa. 

A sto se naprednjacke idile tice, rekao bih da se Zvezda tu sasvim dobro uklapa. 

:lolol:

Citao sam dobar deo njegovih tekstova o Zvezdi i ne, ne pise o fudbalu. Pismen je na nekih 75% Nemanje Posrbice a zna nekih 25% od toga sto zna doticni forumas (uzimam njega kao neki visi prosek ovog foruma posto znam decka i znam da nece da mi zameri sto ga povlacim u ovakvim raspravama), sto ga cini jednom od manje losih komentatora ali ga ne cini najboljim sportskim novinarem u Srbiji. Svaki novinar ili dopisnik Zurnala koji je sposoban da napravi izvestaj sa utakmice sa svim relevantnim informacijama. a takvih ima na desetine, bolji je novinar od Razbijaca Bele i Druge Tehnike. Darjan cak zanatski uopste ne moze da se posmatra kao novinar, on je samo dovoljno pismen komentator koji ima medij na kojem komentarise. Mogao bih da nabrojim bar desetak forumasa koji pisu na ovom topiku koji bi u tom poslu bili bolji od njega, ukljucujuci i tebe.

Спортски део форума би могао да издаје врухунски  месечник. 

Bitno da sam ja odgledao 90min skoro svake tekme, ukljucujuci BackuPalanku, a juce sam se truckao na putu kuci :isuse:

Posrbice kaci neki snimak, leba ti.

''Ništa strašno se nije desilo, mala rasprava između sagovornika. Ne treba od toga da se pravi afera.

Miodrag Božović je odreagovao emotivno i ljudski jer su ga pogodila neka pisanja koja nisu na mestu i on ima moju punu podršku'', naglasio je Terzić.

582506_stevan-sojic-terzic-foto-printscr

Očekivano od ove barabe

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...