Bright Billy Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 smeker je ispo taj njihov kod drugog gola Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 С изузетком Стојковића Филипа, Чука је готивна екипа. Link to comment
harper lee Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 znas nesto konkretno ili carsijske price... Link to comment
casperbgd Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 doso sam do zakljucka da je kljuc uspeha imati argentinca u ekipi. oni (vecina njih, da se izrazim politicki korektno) imaju sportski mentalitet malog deteta, odnosno, bas ne vole da gube, pa kidaju i kad treba i kad ne treba... Luco Maradona. Jos ako znaju nas jezik... Da su nam Barkos, Molina i Borha tu bilo bi jos zanimljivije, bilo bi kidanje ko ce u prvi tim. Jos je i zanimljivije ovako kad je promaja pozadi pa moramo da igramo na bar 3 data gola. Bar jedan stoper nam je kljucan za Evropu, nazalost nisam siguran da Lukovic moze da se vrati i na 50% onoga sto je bio, povrede su ga sjebale a ujedno i stigle godine, on je duplo sporiji nego sto je bio. Link to comment
bradilko Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 znas nesto konkretno ili carsijske price...oce biti odgovora pre nego sto se odvucete u sloveniju?pokupite i vucica sa vama.postenjacine. Link to comment
Milosh76 Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 (edited) Fora je da je Cuka igrala fudbal i da su bili malo manje grubi ne bi izgubili igraca u 50 i nekom minutu. I posle toga su igrali muski i napadacki, svaka im cast za to. Jednostavno naleteli su na nasu fenomelanu igru i Gruju koji drzi sredinu i Vieiru koji se sprda sa odbranom i naravno, Ibanjeza koji je verovatno najstrastveniji nas igrac. Iskreno se nadam da ce stoka u Upravi skupiti pare da ih sve isplati, bila bi veca steta da se oni rasture, nego Stojanoviceva sampionska generacija. Edited December 6, 2015 by Milosh76 Link to comment
harper lee Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 oce biti odgovora pre nego sto se odvucete u sloveniju?pokupite i vucica sa vama.postenjacine. Zasto bismo sa sobom vodili vlasnika Partizana? Link to comment
levi Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Čaršijske priče :D čaršija ima integritet Stvarno nema potrebe da ovakve gtrovske splačine idu odavde u etar, dovoljno je već zatrovano sve Link to comment
casperbgd Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Ne znam brate meni cuka preskoci kad pomislim da je u ovoj ekipi mogao da bude Ninkovic, Dauda, Pecnik pa i Mrdja, Laza bi svakako otisao. Al sa druge strane, tolko smo napred jaki da je pitanje da li bi i ti najbolji igraci iz prethodnih generacija imali mesta. Link to comment
Bright Billy Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Luco Maradona. Jos ako znaju nas jezik... Da su nam Barkos, Molina i Borha tu bilo bi jos zanimljivije, bilo bi kidanje ko ce u prvi tim. Jos je i zanimljivije ovako kad je promaja pozadi pa moramo da igramo na bar 3 data gola. Bar jedan stoper nam je kljucan za Evropu, nazalost nisam siguran da Lukovic moze da se vrati i na 50% onoga sto je bio, povrede su ga sjebale a ujedno i stigle godine, on je duplo sporiji nego sto je bio. u odbrani bi nam lego onaj gaucos sto igra za crnu goru ko budali samar. Link to comment
Nemanja Posrbica Posted December 7, 2015 Author Share Posted December 7, 2015 U principu sam vidjao darjana i ne deluje mi bas kao histericna osoba. Kao streber koji je preskakao lastis moze da prodje, al da ke histerican nisam stekao utisak. Ja i dalje mislimbda je to prilicno seljacki a mislim i da darjan uopste nije los novinar, naprotiv jedan od boljih je kod nas. Uz sve to nije zlonameran bio ka grofu a jos manje ka zvezdi za koju navija. Ima tu novinara koji daleko pre njega zasluzuju nakantavanje, ali oni ne dolaze na kzs... Kao novinar je kanta i maliciozan je. Već par puta ga je Božović kačio, jer konstantno on izbacuje vesti iz kluba koje trebaju da ostanu u klubu i tako pravi štetu. Uostalom, tu je i počeo da ga podbada na kzš kazavši da je lažni Zvezdaš. Pravi Zvezdaš nikada ne bi ugrozio interes kluba zarad 1000 klikova više na portalu. Ovo se pre svega odnosi na interes Zvezde za Sedlara, gde je brže bolje podelio interes i time ugrozio interes kluba. Niti mu je to prvi put da to radi. Meni se Darjan ne dopada od kako je postao jedan od vodećih novinara oko FKCZ, bitniji mu je senzacionalizam, nego fudbal kao igra. Na mojoj skali kvaliteta novinara to je ogroman minus. Imao je skoro vrlo lošu analizu igre Vieire u kojoj se nadzire hejt prema Portugalcu, pogotovo tokom kampanje "druga šansa Despotoviću". Napravili su novinari ispadanje iz kupa senzacijom stoleća, umesto da su lepo analizirali meč i podvukli da je Božovićevo ponašanje na tom meču neprimereno (prilikom izlaska sa terena što mu nije prvi put), taktika sa visokom odbranom loša, da smo izgubili zbog loših reakcija odbrane, slabog sudije i odličnog Borca. Baš kao što Božović nema pravo da vređa novinara, tako oni nemaju prostor da luperdaraju gluposti. Ne pišu oni na forumu, pa da mogu da proizvoljno pišu šta žele. Sve što mu je Božović na konferenciji rekao je tačno i ispravno, sem što ga je nazvao budalom. To nije smelo da mu se desi, ni slučajno, jer je sebe stavio u prvi plan, umesto što je standardno sa njima brisao patos kao i do sada. --- Reč dve o meču, gledao sam snimak i delovali smo odlično. Vezni red Grujić (rutinski iz meča u meč igra bolje i bolje) - Donald - Jovanović je bio fantastičan. Oba gola posledice individualnih grešaka: prvi Petković - Kahriman, drugi Luković. U polju dobri, realizacija super, Plavšić sjajan, baš kao i Ibanez (u oba pravca). Petković odličan nakon sukrivice kod gola. Sudije vrlo slabe, još dva kola, nadam se bez ozbiljnih povreda, jer toliko jake batine nismo skoro primili u nekoj polusezoni. Nikada više grubljih faulova, a kartona jedva nešto više. Harper je lepo primetio, odlično pripremljen teren. Link to comment
Кристофер Лумумбо Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 (edited) stvarno mi nije jasno kako se novinar drznuo da objavljuje vesti iz kluba koje treba da ostanu u klubu, ne znam ko mu je dao ideju da ima pravo da to uradi?! na stranu sto je los zvezdas i sto se prodao za klikove umesto da bude pravi vojnik kluba. Edited December 7, 2015 by Кристофер Лумумбо Link to comment
dragance Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 I zašto se važne stvari uopšte šapuću bilo kome? Link to comment
harper lee Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 I zašto se važne stvari uopšte šapuću bilo kome? Zato sto oko Zvezde uvek ima raznih frakcija koje jedva cekaju da zajebu klub ili makar onaj deo kluba koji im nije pod sapom, pa ovim placipickama koje se lazno predstavljaju kao novinari poturaju informacije za koje misle da mogu da nastete klubu. Svi ti darjani to znaju odlicno ali oni imaju svoj interes da ih plasiraju pa te informacije uvek docekuju rasirenih ruku. Sto je u redu, novinar treba da gleda svoj interes (makar to bilo i 250 gr bureka), samo nemoj posle da se busas u grudi da si veci zvezdas od Bozovica i da razbijas lap-topove kad ti se kaze da si nosio triko i preskakao lastis na fizickom. Link to comment
dragance Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Realno, razbijanje sopstvenog ili poslovnog laptopa je veci kazatelj o stanju tog coveka, nego bilo sta drugo. Link to comment
Recommended Posts