Mil@n Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Izveštaj asap, blagodarim. :) Bravo za sedmicu Link to comment
Milosh76 Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Trajace bar 20 minuta, spremi kikiriki i pivo :) Link to comment
Mil@n Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Trajace bar 20 minuta, spremi kikiriki i pivo :) Evo samo golova, mada uglovi i nisu nešto Link to comment
porucnik vasic Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 ne bih da ti kvarim veselje posle zaista sjajne utakmice, ali zvezda je rodonačelnik takve igre i takvih igara, a i trenutno drži savez sa kokezom i tolom... Тачно, вероватно је Миљан наместио и 1979-те и 1991-ве. Link to comment
harper lee Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Тачно, вероватно је Миљан наместио и 1979-те и 1991-ве. Pusti Teachera. Mlad je on isuvise da bi pamtio Ljubljanu, Bjekovica i igranje utakmice dok Partizan ne da gol za titulu. On je dete ere u kojoj se vec etablirao mit o beogradskim blizancima i tome kako su Zvezda i Partizan isti. Link to comment
Milosh76 Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Po meni najlepsi gol danas,uz slobodnjak Ibanjeza ili bilijar Grujica Link to comment
Bright Billy Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Prva utakmica ove sezone koje sam se plasio. i ja, cak sam na pocetku napisao da nam je bod dobar secom pa su momci pokazali da sam 0 od prognozera Link to comment
Pokojni Ruxin Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Jebaćemo domžale! Link to comment
Milosh76 Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 idemo tamo na deo zimskih priprema, bice prilike i za Domzale :D Link to comment
harper lee Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Kome smeta jako Domzale? To je ionako veci klub od ovih lokalnih cukarickih, vozdovaca, partizana, ivanjica, lucana i slicnih zaludnih klubova. Link to comment
darkonet Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Zabole me kurac za srpski fudbal u kojem Partizan, koji ne moze da postigne na terenu, placa specijalce iz drugih timova da osakate Grujica kako ga ne bismo prodali. znas nesto konkretno ili carsijske price... Link to comment
Bright Billy Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 doso sam do zakljucka da je kljuc uspeha imati argentinca u ekipi. oni (vecina njih, da se izrazim politicki korektno) imaju sportski mentalitet malog deteta, odnosno, bas ne vole da gube, pa kidaju i kad treba i kad ne treba... Link to comment
casperbgd Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Koje sranje da bas ovu utakmicu propustim... Zaista fenomenalni golovi, verujem da je bilo i jos zanimljivih sansi. Takodje i ovaj Pavlovicev gol je bas nesvakidasan u modernom fudbalu, svako bi tu ostao da lezi i trazio penal, a on se podigao iako je bio ispred lopte i sutnuo za gol. Svaka cast za to, voleo bih da to cesce vidjam u fudbalu Link to comment
Recommended Posts