Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

ne bih da ti kvarim veselje posle zaista sjajne utakmice, ali zvezda je rodonačelnik takve igre i takvih igara, a i trenutno drži savez sa kokezom i tolom...

Тачно, вероватно је Миљан наместио и 1979-те и 1991-ве.  :naughty:

Тачно, вероватно је Миљан наместио и 1979-те и 1991-ве.  :naughty:

Pusti Teachera. Mlad je on isuvise da bi pamtio Ljubljanu, Bjekovica i igranje utakmice dok Partizan ne da gol za titulu. On je dete ere u kojoj se vec etablirao mit o beogradskim blizancima i tome kako su Zvezda i Partizan isti.

Prva utakmica ove sezone koje sam se plasio.

i ja, cak sam na pocetku napisao da nam je bod dobar  :isuse:

secom pa su momci pokazali da sam 0 od prognozera  :s_d:

Zabole me kurac za srpski fudbal u kojem Partizan, koji ne moze da postigne na terenu, placa specijalce iz drugih timova da osakate Grujica kako ga ne bismo prodali.

znas nesto konkretno ili carsijske price...

doso sam do zakljucka da je kljuc uspeha imati argentinca u ekipi. oni (vecina njih, da se izrazim politicki korektno) imaju sportski mentalitet malog deteta, odnosno, bas ne vole da gube, pa kidaju i kad treba i kad ne treba...

Koje sranje da bas ovu utakmicu propustim... Zaista fenomenalni golovi, verujem da je bilo i jos zanimljivih sansi. Takodje i ovaj Pavlovicev gol je bas nesvakidasan u modernom fudbalu, svako bi tu ostao da lezi i trazio penal, a on se podigao iako je bio ispred lopte i sutnuo za gol. Svaka cast za to, voleo bih da to cesce vidjam u fudbalu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...