Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

Sta bi im falilo da im zaigraju Grujic i Katai, u perspektivi i Plavsic? Srpsku reprezentaciju ti igraci ionako nece gledati, Grujic ce verovatno morati da saceka da se izredjaju svi (bez)veznjaci koji celog zivota nisu jedan pas dali unapred.

Е, претера га Харпере. То је турчење из ината. Ионако Коки јаше од пролећа. То комшије и плаши.

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

taj rad, zvezdaši cilindre, a ostali vam rade o glavi... da ne preteruješ malo sa gospodstvom i čistotom? 

Pa, da sam pomenuo gospodstvo i cistotu mozda bih i preterao. Posto nisam, ne razumem bas kako se moze preterati s necim sto uopste nije pomenuto. Samo lobiram za Zvezdu i Slovence, dragi su mi. Kostolomci, siledzije i lopovi u srpskom fudbalu mogu i sami da se snadju, Zvezda im ionako samo kvari tolopovsku naprdnjacku idilu.

No shit. :lolol:

Навикнеш човека на одређени стандард, па онда ово дође поптпуно ненадано...

Pa, da sam pomenuo gospodstvo i cistotu mozda bih i preterao. Posto nisam, ne razumem bas kako se moze preterati s necim sto uopste nije pomenuto. Samo lobiram za Zvezdu i Slovence, dragi su mi. Kostolomci, siledzije i lopovi u srpskom fudbalu mogu i sami da se snadju, Zvezda im ionako samo kvari tolopovsku naprdnjacku idilu.

ne bih da ti kvarim veselje posle zaista sjajne utakmice, ali zvezda je rodonačelnik takve igre i takvih igara, a i trenutno drži savez sa kokezom i tolom...

ne bih da ti kvarim veselje posle zaista sjajne utakmice, ali zvezda je rodonačelnik takve igre i takvih igara, a i trenutno drži savez sa kokezom i tolom...

Hajde cuti kad nemas pojma, samo se blamiras bezveze.

Uzgred, sad je pravo vreme da se razmotri sa slovenackim fudbalskim savezom da li bi oni bili zainteresovani da gledaju ovaj fudbal i ove igrace u svojoj ligi. Srpska grobarska liga ne zasluzuje da gleda ovakve igre, ovakve golove i ovoliko publike na tribinama, nju treba pustiti da se ugasi u svom primitivnom, siledzijskom jadu, hrkljush fudbalu, tupavim sudijama, jeftino placenim novinarima i sistematskom premlacivanju svakog igraca koji se usudi da pokaze neku klasu i neki kvalitet. Grof treba da vodi ovu ekipu da igra na dobrim terenima, protiv klubova koji igraju posten i korektan fudbal, a Slovenci ionako vole da dodju u Beograd pa bi im dolazak na utakmicu predstavljao jos jedan prijatan izlet. Plus bismo im malo pojacali reprezentaciju koja, za razliku od srpske, sluzi da igra fudbal i da se takmici a ne da prodaje razne race, fejse i ostale balvane.

+1

Srbija ne zasluzuje ovakvu zvezdu. Cestitke na produzenju niza i izjednacavanju muslinovog rekorda. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...