levi Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Mi cemo do kraja sezone da ostanemo sa deset igraca i jos uvek ce svi da se hvataju za glavu kad god se nesto svira u nasu korist i da se prdi kako nas pustaju. Kako ovom timu fali jedan Najdoski da jednim klizecim u bubrege zavede red na utakmici od prvog minuta. Imaju Plavšića Link to comment
Milosh76 Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Bravo za akciju Srnic 3-2 Link to comment
katamaran Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 U pravom trenutku :) Vukasin Jovanovic bi po meni bio jos bolji na zadnjem veznom. Link to comment
Strahan Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 leva spoljna centarsut - sjajno! Link to comment
tsva Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Plavsic unistava levog beka protivnika. Link to comment
elementary Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 (edited) Što volim ovog malog Plavšića , čigra jedna. Zadnjih par utakmica nije mnogo igrao i uz izostanak Kataia to nam je hendikep bio veliki. Utakmica bolja nego većina premijerligaških što sam gledao ove sezone , ono dosada živa ovo fudbal :) Edited December 6, 2015 by elementary Link to comment
harper lee Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Steta za ovakvo sudjenje, utakmica je za nase uslove odlicna. Cukaricki igra va banque utakmicu i daje nam run for the money. Link to comment
Jozef K. Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Ko reče da će biti treći do kraja poluvremena? Cela akcija sjajna. Još od Vukašina. A Plavšić se igra danas. Poslao tapatalk Link to comment
elementary Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Ko reče da će biti treći do kraja poluvremena? Cela akcija sjajna. Još od Vukašina. A Plavšić se igra danas. Poslao tapatalk Ja bato :) Link to comment
Jozef K. Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Ja bato :)Svaka čast, a i tačno da je bolja utakmica od većine u Evropi ovog vikenda. Hvala i Čuki na tome. Poslao tapatalk Link to comment
harper lee Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 U pravom trenutku :) Vukasin Jovanovic bi po meni bio jos bolji na zadnjem veznom. Da, primili smo samo sedam golova u 135 minuta sa njim na zadnjem veznom. Uopste nije trebalo rasparivati Donalda i Grujica, Vukasinu nista ne bi falilo da se malo odmori i ohladi glavu. Trebalo je kao i obicno da Plavsic igra ispred Donalda i Grujica a Srnic i Matos/Jovic po bokovima. Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Одличан фудбал. С оваквом одбраном немамо шта тражити у Европи, мислим да је сад очигледно. Link to comment
katamaran Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Dovesce nekog brzanjca umesto Pavicevica na zimu. Link to comment
harper lee Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Odlican tajming da se bakljama zapali stadion, taman da se ohlade igraci i neko povredi. Kakva je to stoka. Link to comment
Recommended Posts