Jozef K. Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Cist penalOtkud znaš? Odlična utakmica. Grujića je milina gledati. Jovanović više pokazuje kao zadnji vezni, nego kao štoper. Poslao tapatalk Link to comment
katamaran Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Sudija! Necemo da ga menjamo :) Sto kaze Jozef zahvaljujuci Areni pojma nemam da li je bio penal. U prenosu je delovalo da je cist al iz onog nesrecnog ponovljenog mi se ucinilo da se mozda i bacio. Link to comment
harper lee Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 (edited) To bi bio spas srpskog fudbala. Zabole me kurac za srpski fudbal u kojem Partizan, koji ne moze da postigne na terenu, placa specijalce iz drugih timova da osakate Grujica kako ga ne bismo prodali. Edited December 6, 2015 by harper Link to comment
Milosh76 Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 (edited) Jel to Vukan igra uz Donalda na sredini, a Gruja iza Vieire? Evo 2-2 Edited December 6, 2015 by Milosh76 Link to comment
harper lee Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Ovaj Lukovic je nevidjena stetocina. Link to comment
Bright Billy Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 (edited) e moj lukovicu, ni za qrac vise nisi... Edited December 6, 2015 by Bright Billy Link to comment
katamaran Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 (edited) Prespori su nam centralni odbrambeni. Dobro je sto traze nekog brzog. Jel to Vukan igra Taj srecom igra u Slovackoj Edited December 6, 2015 by katamaran Link to comment
Milosh76 Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Vukan=Vukasin :D lapsus Link to comment
elementary Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 (edited) Jeste da smo očajni u odbrani ali odlična utakmica za gledanje . Puno tempa . Dajemo još jedan do poluvremena . Edited December 6, 2015 by elementary Link to comment
Jozef K. Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Video sam situacijuSvaka ti čast. Ne bih mogao reći ni da je bio, ni da je skočio u bazen. Nije se videlo. Ovaj Pavlović bolji od Stoiljkovića. Još jednom, nisam odavno gledao ovako dobar fudbal. Poslao tapatalk Link to comment
katamaran Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Sto volim kad ovi sto hoce da polome ostro zavrse na zemlji. Link to comment
harper lee Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Lukovic jos jednom ispada kao iz voza, izvadi ga Ibanjez. Link to comment
harper lee Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Mi cemo do kraja sezone da ostanemo sa deset igraca i jos uvek ce svi da se hvataju za glavu kad god se nesto svira u nasu korist i da se prdi kako nas pustaju. Kako ovom timu fali jedan Najdoski da jednim klizecim u bubrege zavede red na utakmici od prvog minuta. Link to comment
Recommended Posts