Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

pa i bozovic radi za mafijaski fudbalski klub i dobija bljutave namestene meceve, pa se opet usudjuje da kaze nekome "budalo". 

Vozdovacka Placipicka je pocela prva. :fantom:

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

pa i bozovic radi za mafijaski fudbalski klub i dobija bljutave namestene meceve, pa se opet usudjuje da kaze nekome "budalo". 

Као онај у Нишу?

Problem sa mozzartom postoji od prvog kola,  posle nameštene utakmice protiv Ofka. Svi su oni oni uljuljkani u burek vinjak naručenom novinarstvu, zato im pregori licna od svake kritike. Onda dripci polude na kzš, prete novinarima, uključuju se u program kod Tegeltije itd. Bahate siledžije vrlo dobro prolaze u jednoj ovakvoj nezreloj i nezdravoj sredini

Тјах™.

Stvarno bacio laptop?

Cuje se treskanje, a Novosti kazu...

I tu je Božović prešao na lični obračun, prelazeći ironijom granicu pristojnog komentara. Novinar je reagovao, takođe neprimereno, ali razumljivo, ljudski, bacivši laptop na zemlju i ustavši sa mesta. U daljoj raspravi, koristile su se sa obe strane mnoge reči neprimerene za razgovor javnih ličnosti na pres-konferenciji. Kulminacija se dogodila kad je novinar, govoreći "sram vas bilo", zapretio tužbom, na koju je Božović uzvratio šokantno - "sram tebe bilo, budalo jedna"

Tegeltija novinar :lolol:   :isuse: 

Edited by Milosh76

Ja samo ne kapiram sto je bacio lap top? Mislim, njegov je lap top, sto ga je izlomio? Sta bi bio sledeci korak - da sam sebi polomi nogu?

Ti nikad nisi video histericnu osobu?

Taj fazon, lomi stvari i place zbog prozivki na nivou sestog osnovne; ko zna kako se ponasa kad je stvarno u nekom problemu...

Dziberski potez je bozovic povukao, al mora se priznatida ga je dobro procitao.

Ti nikad nisi video histericnu osobu?

Ja bih dodao i rečenicu Božovića : "Ti možeš da napišeš šta hoćeš, a ja ne mogu da ti odgovorim, evo sad mogu da ti odgovorim" (parafraziram). I odgovorio mu je, kao je zaslužio.

U principu sam vidjao darjana i ne deluje mi bas kao histericna osoba. Kao streber koji je preskakao lastis moze da prodje, al da ke histerican nisam stekao utisak.

Ja i dalje mislimbda je to prilicno seljacki a mislim i da darjan uopste nije los novinar, naprotiv jedan od boljih je kod nas. Uz sve to nije zlonameran bio ka grofu a jos manje ka zvezdi za koju navija. Ima tu novinara koji daleko pre njega zasluzuju nakantavanje, ali oni ne dolaze na kzs...

U principu sam vidjao darjana i ne deluje mi bas kao histericna osoba. Kao streber koji je preskakao lastis moze da prodje, al da ke histerican nisam stekao utisak.

Ja i dalje mislimbda je to prilicno seljacki a mislim i da darjan uopste nije los novinar, naprotiv jedan od boljih je kod nas. Uz sve to nije zlonameran bio ka grofu a jos manje ka zvezdi za koju navija. Ima tu novinara koji daleko pre njega zasluzuju nakantavanje, ali oni ne dolaze na kzs...

Pa, retko ko ima 24/7 histericne napade a da nije hospitalizovan ili makar na farmakoterapiji. Mozda ima takvih u nekim vukojebinama gde jos nema struje a porodice zive u srednjem veku ali svakako ne i na Vozdovcu.

Kao novinar je totalna kanta ali to za ovu pricu uopste nije bitno. Slazem se da ima i gorih.

Ma pogubio se zalizani. Svakoga bi uzdrmalo da popije petardu od jednog Lalatovića i Kosanovića, nije to ništa čudno, pogotovo za umišljenu seljačinu sa brižnljivo negovanom iluzijom o sopstvenoj veličini i važnosti. Budala

@adasevic

nije los u smislu da su mu tekstovi malo duzi od klasicnih zurnalovih nabrajanja golova, izmena i zakljucima koji se svode na konacan rezultat utakmice. ipak, njegova boljka (kao i svih ostalih sporskih novinara u zemlji) je to sto se hronicno ne razume u fudbal. to im je bozovic prosli put nabio na nos; al ko sto od babe ne moze devojka, tako od tih pajsera ne mozes da ocekujes ni najprosecniju analizu utakmice. al da od ispadanja iz kupa naprave dramu na nivou ispadanja iz polufinala KESa, to im nije problem.

Edited by Bright Billy
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...