Bright Billy Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Ima gornji i donji vozdovac... Link to comment
Hamlet Strašni Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Dedinje Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Link to comment
Mil@n Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Posle ovoga je sledila reakcija na KZS gde je Grof odgovorio Darjanu koji je napisao taj tekst. Ovaj se rasplakao i jbg ispade bruka. Članak je krajnje kretenski. Sa akcentom na kvotovano. Zvezda igra nikad bolje u poslednjih 10+ godina. Imamo 20ak bodova prednosti. Dobili derbi. Posle jedne loše utakmice napisati onakav tekst je jasna kao dan tendencija ka negativnom izveštavanju. Neka ga je naduvao, i treba. Dakle, tanak roster i renoviranje poslednje linije. Ako to u Ljutice Bogdana reše, pored nevesele finansijske situacije, Grofov Panatinaikos može da postane velika pobeda. U suprotnom, pamtiće se samo da je Božović izvodio murinjovske marifetluke, nedostojne nadimka Grof Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Чланак можда јесте кретенски, али то не даје за право Лажном Грофу да неком новинару говори да је будала и шта све не. Умјетност је културно спустити, али за умјетност треба шлифа. Link to comment
porucnik vasic Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Чланак можда јесте кретенски, али то не даје за право Лажном Грофу да неком новинару говори да је будала и шта све не. Умјетност је културно спустити, али за умјетност треба шлифа. Новинар није новинар већ шљам најобичнији. Примитивац и џукац. Link to comment
harper lee Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Чланак можда јесте кретенски, али то не даје за право Лажном Грофу да неком новинару говори да је будала и шта све не. Умјетност је културно спустити, али за умјетност треба шлифа. A daje za pravo Vozdovackoj Placipicki da mu se obraca sa ti i kaze treneru kluba na ciju konferenciju za stampu je dosao "sram te bilo"? Radis za mafijaski kladionicarski portal bljutave narucene tekstove i ti se nekome usudjujes da kazes "sram te bilo". More, dobar je bio Grof sta bih mu ja rekao. Navikli su da nekaznjeno kenjaju po narudzbini protiv svakog ko se zameri njihovim mafijaskim gazdama pa sad liju suze vozdovacke kad su naleteli na tvrdo. Nema njima sta na finjaka da se spusta, treba ih jebati na najruznije moguce nacine. To je stoka bez pismenosti, bez karaktera, bez morala, bez ikakvog znanja o onome o cemu pise. Link to comment
fandorin Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Meni je zaista neobično da se odrastao čovek rasplače nakon ovakve konverzacije, koja je, da se odmah ogradim da me neko ne nagazi, daleko od normalne, ali nije baš za prolivanje suza. Još se brani da ima svedoke da je normalno radio fizičko. Nadrealna scena. Link to comment
harper lee Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Meni je zaista neobično da se odrastao čovek rasplače nakon ovakve konverzacije, koja je, da se odmah ogradim da me neko ne nagazi, daleko od normalne, ali nije baš za prolivanje suza. Još se brani da ima svedoke da je normalno radio fizičko. Nadrealna scena. To je klasicna crta siledzije, u ovom slucaju verbalnog siledzije. Plakao je verovatno zato sto ga je Bozovic drao od zajebancije pred kolegama (koji ce ga zbog ovoga takodje drati od zajebancije ali citavog zivota, za razliku od Grofa koji ce ga zaboraviti za mesec dana) i povredio mu ego koji je sistematski naduvavao posprdnim i agresivnim tekstovima. Meni je ipak najbolji onaj deo gde on "objasnjava" kako ono sto je uradio Bozovic ne bi uradili Miljanic i Stankovic iako je u vreme kad su oni bili aktivni, ako je uopste rodjen, pred svedocima radio fizicko u osnovnoj skoli. To je ono kad pokupis urbani mit i pokusavas da se napravis pametan, pa naletis na lika koji je obojicu licno poznavao. Link to comment
katamaran Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Stvarno bacio laptop? Link to comment
Bright Billy Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Meni je zaista neobično da se odrastao čovek rasplače nakon ovakve konverzacije, koja je, da se odmah ogradim da me neko ne nagazi, daleko od normalne, ali nije baš za prolivanje suza. Još se brani da ima svedoke da je normalno radio fizičko. Nadrealna scena. +1 Link to comment
Psihodelija Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 pa i bozovic radi za mafijaski fudbalski klub i dobija bljutave namestene meceve, pa se opet usudjuje da kaze nekome "budalo". Link to comment
levi Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Problem sa mozzartom postoji od prvog kola, posle nameštene utakmice protiv Ofka. Svi su oni oni uljuljkani u burek vinjak naručenom novinarstvu, zato im pregori licna od svake kritike. Onda dripci polude na kzš, prete novinarima, uključuju se u program kod Tegeltije itd. Bahate siledžije vrlo dobro prolaze u jednoj ovakvoj nezreloj i nezdravoj sredini Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 našla krpa zakrpu, grof iz mojkovca vs. staaaari voždovčanin za povratiti Link to comment
Recommended Posts