Milosh76 Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Ima KZS sa SOS kanala, nemam pojma sto je Darjan zaplakao niti cime ga je Grof toliko uvredio! Grof je rekao da taj iz mocarta nije igrao fizicko nego da je nosio triko i gredu i igrao se sa curicama, a ovaj je plakao i rekao da je rodjen na Vozdovcu i da ima drugare koji mogu da potvrde da je imao fizicko normalno i da Grofa treba da bude sramota. Na to je Grof rekao "tebe da je sramota, budalo"... i nakon "tuzicu vas" rekao je "mozes da mi ... pljunes pod prozor". Nista strasno. jedan se nervira, a drugi podjebava na finjaka. Problem je sto se to desavalo javno pred kamerama, a da se desilo negde na ulici ili na stadionu, niko otome ne bi rec napisao. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Problem je i to sto je taj koji podjebava trener Zvezde, a ne drug iz razreda ovog kojeg podjebava. Link to comment
teacher Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Ima KZS sa SOS kanala, nemam pojma sto je Darjan zaplakao niti cime ga je Grof toliko uvredio! Grof je rekao da taj iz mocarta nije igrao fizicko nego da je nosio triko i gredu i igrao se sa curicama, a ovaj je plakao i rekao da je rodjen na Vozdovcu i da ima drugare koji mogu da potvrde da je imao fizicko normalno i da Grofa treba da bude sramota. Na to je Grof rekao "tebe da je sramota, budalo"... i nakon "tuzicu vas" rekao je "mozes da mi ... pljunes pod prozor". Nista strasno. jedan se nervira, a drugi podjebava na finjaka. Problem je sto se to desavalo javno pred kamerama, a da se desilo negde na ulici ili na stadionu, niko otome ne bi rec napisao. tako je, ja imam jedno 20 takvih razgovora na dan. sve je to deo najnormalnije komunikacije... Link to comment
Milosh76 Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Da i to je problem, ali postoji i siri problem odnosa medija prema fudbalu i sudijama i FSS i sl. Pisu i pljuju kako vetar duva. Sto ce se videti za par dana, samo treba pratiti mozzartsport i sve ce biti jasno. Link to comment
pbg12345 Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 tako je, ja imam jedno 20 takvih razgovora na dan. sve je to deo najnormalnije komunikacije...:D Milose stvarno... Uhvati vazduha malo Link to comment
harper lee Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Tako je, Grofe, samo gazi po ovim Toletovim, Terzinim i Kokezinim curicama po medijima. Najebi im se majke nepismene i seljacke. Link to comment
Milosh76 Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Posle ovoga je sledila reakcija na KZS gde je Grof odgovorio Darjanu koji je napisao taj tekst. Ovaj se rasplakao i jbg ispade bruka. Link to comment
Bright Billy Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Jel se stvarno rasplako il je to sad neka metafora? Link to comment
Milosh76 Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 (edited) Od 1:50 ide prica, a malo kasnije se ukljucuje Darjan.. oko 5:35 cuje mu se u glasu da place..baca laptop o pod... gase ton povremeno.. Edited December 5, 2015 by Milosh76 Link to comment
levi Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 (edited) Posle ovoga je sledila reakcija na KZS gde je Grof odgovorio Darjanu koji je napisao taj tekst. Ovaj se rasplakao i jbg ispade bruka. Nema on šta da odgovara na ovo, pogotovo ne na ovaj džukački uličarski način Tabloidni trener, za tabloidnu Zvezdu / Srbiju Edited December 5, 2015 by levi Link to comment
harper lee Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Od 1:50 ide prica, a malo kasnije se ukljucuje Darjan.. oko 5:35 cuje mu se u glasu da place..baca laptop o pod... gase ton povremeno.. Mozes misliti. "Novinar" kladionicarskog portala u vlasnistvu mafije ali, tebra, rodjen na Vozdovcu. Steta sto ne znam Grofa, dobio bi od mene flasu singl malta za ovo zadovoljstvo koje mi je priredio. Govanca mala smrdljiva. Nisu napisali pismen tekst u zivotu a sve znaju najbolje. Link to comment
Babu Bhatt Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Al su mu ga suknuli, vise ga nece nazivati Grofom, siroti Miodrag garant suze roni :D via Tapatalk Link to comment
Кристофер Лумумбо Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Mozes misliti. "Novinar" kladionicarskog portala u vlasnistvu mafije ali, tebra, rodjen na Vozdovcu. Steta sto ne znam Grofa, dobio bi od mene flasu singl malta za ovo zadovoljstvo koje mi je priredio. Govanca mala smrdljiva. Nisu napisali pismen tekst u zivotu a sve znaju najbolje. najjaci deo :D Link to comment
ZokiAsov Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Kurac moj s vozdovca. Da je rodjen u tom plemenitom kraju, ustao bi pre nego lazni grof zavrsi i isevao ga u roku od 10 sekundi. Link to comment
harper lee Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Kurac moj s vozdovca. Da je rodjen u tom plemenitom kraju, ustao bi pre nego lazni grof zavrsi i isevao ga u roku od 10 sekundi. Bogami, meni je Larsson svojevremeno rekao da sa Vozdovca dolaze samo ovakvi koji placu kad ih stisnes. Link to comment
Recommended Posts