Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

Ali, utisak utakmice je Lukovic. Kod jednog od golova Borca lik je ladno drzao metar iza zadnje linije i minirao ofsajd, a bilo je jos nekoliko takvih situacija iz kojih nismo primali golove. On i Jovanovic su veceras izbriljirali, tesko da bi losije odigrali sve i da su hteli.

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

Mbodj u prvom poluvremenu bio prilicno dobar, borben, ulazio u sanse, osvajao lopte, solidno ih i delio. U drugom ga vrate na njegovu poziciju, a on ko kilava baba. Nema snage da isprati igraca u kontri. Jeste Knezevic brzi od njega, ali on u laganom trku prati igraca koji izlazi 1 na 1 sa golmanom... 

O Risticu je dosta receno u prvom delu. Mora sam sa sobom da se dogovri kakvu ce karijeru da pravi. Dobije sansu od prvog minuta i nigde zelje, nigde logike, sve pogresno. 

Jovic mi je bio solidan, borio se, ali reakcija kod onog promasenog zicera je nesto sto ce mu opredeliti karijeru ako to ne resi. Dobije loptu na tacni, obidje golmana i onda nonsalantno pokusa da je plasira bez da gleda da neko to prati i da moze da ga izblokira. Kad je obisao golmana on je vec upisao gol. Da nije bio tako prepotentan, i da je munuo loptu u prazan gol, tuki bi onaj lik izbio loptu iz gola. 

Ovaj Dimitrije realan ?  Tolike utakmice smo pobedili njegov upis viđao nisam :)

I ja bih mogao nesto slicno da za vas kazem; tolike ste utakmice pobedili a ni jednu niste otisli da gledate.

Nije prvi put Jovicu da obidje golmana i onda sutne kao baba...

Evo i prvog gola iz cistog ofsajda

ofsajd-wEW6u3YF.1449080083.jpg

Meni ja zaista teško ovde da vidim da li je ofsajd ili ne..

Zanima me samo iz kog razloga je napravljen ovaj krug oko baš ove četvorice igrača?

Meni ja zaista teško ovde da vidim da li je ofsajd ili ne..

Zanima me samo iz kog razloga je napravljen ovaj krug oko baš ove četvorice igrača?

Vidis po travi, zanemari krug. Bio je ofsajd tu i kod gola za 1:4, jos dve situacije u drugom poluvremenu koje su igraci Borca uprskali i jednom je Mazic dosudio ofsajd i ispravio linijskog sudiju. 

Је ли нам ико икад дао пет комада на Маракани?

Borusija 77 recimo? Bleki Bogićević dao 2 auto gola ili tako nesto.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...