Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

Kod treceg gola da li je lik koji je dao loptu na krilo, se vratio iz ofsajda?

Tu loptu je zaustavio nas igrac tako da tu nema ofsajda. Eventualno ako je bio pre toga mada cela situacija je prakticno nova... Prvi gol je cist ofsajd druga dva nisu... Bar mi tako deluje.

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

Tu loptu je zaustavio nas igrac tako da tu nema ofsajda. Eventualno ako je bio pre toga mada cela situacija je prakticno nova... Prvi gol je cist ofsajd druga dva nisu... Bar mi tako deluje.

Meni se cini da je on bio najblizi Kahrimanu kad je ovaj u sredini imao loptu. Kad se spetljao i Lukovic mu uzeo loptu, on je napao lukovica i klizecim izbacio loptu na krilo, znaci vratio se iz ofsajda... Tako mi se cinilo na usporenom.

Ristic je mnogo velika zvezda da bi igrao bez lopte.

Ristic je bas slab. Losa resenja, neprecizna dodavanja, lose kretanje bez lopte... Ima malo i do toga sto ne igra, ali to nije opravdanje za pristup. Jovic nije puno vise uradio ali mu je pristup potpuno drugaciji u pozitivnom smislu... Bas me zanima sta ce grof da menja... I kad

Pa bilo bi to tacno da te lopte nisu bile plod kiksa stopera. Ide mu lopta u noge a on je promasi, oklizne se... Da nisu reagovali ko da su sad stigli s treceg dana slave ne bi borac ni imao sanse. Plus ono glupiranje jovanovica kad je borac pogodio stativu...

Ma, pola tima boli kurac, ako je ovo ta utakmica gde ce nekim igracima da bude jasno zasto ne igraju onda neka to bude ova. Ristic je najgori na terenu, Jovic glavom vec u Torinu ili gde je vec zamislio da ode, a Jovanovic i Lukovic su izgleda direktno dosli s neke pevaljke ili "starlete". Jedino Ibanjez i Donald uopste pokazuju neku reakciju na ovaj rezultat.

Mnogo su se uskurcili, treba neko da ih malo spusti na zemlju.

Edited by harper

Pa da ali mu tu loptu nije uputio saigrac nego lukovic. Dakle nema ofsajda...

Igra u polju i nije bila toliko loša koliko rezultat govori, ali defanziva je došla na piknik. Verovatno bi trebao odmah da ubaci Vieiru kako bi pojačao pritisak na zadnju liniju, nema šta da izgubi. Mbodj bi bio tu žrtva.

Kada ti protivnik stalno stiže sa 4-5 igrača u završnicu znači da vezni red slabo prati. Konstantno su imali višak igrača i bili okrenuti licem ka golu. Kada na to dodaš da igramo visoku liniju, dolaziš do toga da protivnik ima puno šansi. Naravno, individualne greške su glavni razlozi, ali protiv nas timovi do sada u sezoni ukupno nisu imali četiri ovako dobro istrčane kontre, jer nisu imali prostor da ih izvedu, a štoperi su grešili i ranije.

Pa da ali mu tu loptu nije uputio saigrac nego lukovic. Dakle nema ofsajda...

Ma, nema veze uopste. Prvi gol jeste pao iz ofsajda (da smo ga mi tako dali ne bi moglo od Vucelica da se zivi sest meseci) ali ovih poslednjih desetak minuta je bio cisti raspad. Jos smo imali srece kod one stative.

Ma, nema veze uopste. Prvi gol jeste pao iz ofsajda (da smo ga mi tako dali ne bi moglo od Vucelica da se zivi sest meseci) ali ovih poslednjih desetak minuta je bio cisti raspad. Jos smo imali srece kod one stative.

Potpuno se slazem. Bio je i penal nad srnicem ali u nasoj ligi to ne sme da svira ni mazic. A i ne treba bas zbog tompus mena... Da nam odbrana nije u fazonu piknika bilo bi 0-0 (ili 0-1 jer gol iz ofsajda nema veze sa tim)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...