Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

:isuse:

Super prica, ali su ispali kompleksasi sa Bogojem.

Vala bas. Na stranu sve ali on se tu i u protiv Brage istakao samo tako. Ovo u montazi deluje ko Staljin kada je brisao nepodobne sa fotki...

Slazem se. Trebalo ga je ostaviti kako brani penal i posle toga ljubi grb i okrece se ka navijacima u fazonu "najveci sam Zvezdas na stadionu trenutno"!

Ali mrznja je jaca od sarkazma, kao i uvek.

8:58 odbranjen penal

Edited by Milosh76

:isuse:

Super prica, ali su ispali kompleksasi sa Bogojem.

+1

Да нису ни споменули пенал, па ајде, него овако ниђе везе.

Verovatno ne bi ni pomenuli da nije Lukovic napravio. Bas bezvezan penal, cudi me samo da ga baksuzno nismo napravili na taj nacin ko recimo onaj sa Bordoom nego tad kad je utakmica vec bila resena

Utakmica je bila rjesena, ali nije bilo nebitno, ako se dobro sjecam, morali smo da dobijemo 2 razlike da bi ostali u igri ili tako nesto.

Valjda su nam trebala 2 gola razlike i bilo kakva pobeda protiv Strazbura koji nije imao nikakve sanse da bi prosli dalje

Mislim da je tako bilo.

Gledao sam tekmu sa juga malo ka istoku, iz te perspektive gol Žigića je izgledao bolje nego na snimku. Jedno od mojih najupečatljivijih sećanja sa Marakane.

Mislim da je tako bilo.

Gledao sam tekmu sa juga malo ka istoku, iz te perspektive gol Žigića je izgledao bolje nego na snimku. Jedno od mojih najupečatljivijih sećanja sa Marakane.

:o

ziga nek ti prasta

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...