Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

Đorđe Despotović je slobodan igrač. 

Mladi napadač i Crvena zvezda u utorak su dogovorili raskid saradnje, saznaje MONDO, posle čega će on dobiti "čiste papire" u zamenu za oproštaj 30.000 evra, koliko mu klub duguje na osnovu neisplaćenih zarada.

zar nismo, pre mesec dana, trazili 1kk za njega?

Đorđe Despotović je slobodan igrač. 

Mladi napadač i Crvena zvezda u utorak su dogovorili raskid saradnje, saznaje MONDO, posle čega će on dobiti "čiste papire" u zamenu za oproštaj 30.000 evra, koliko mu klub duguje na osnovu neisplaćenih zarada.

zar nismo, pre mesec dana, trazili 1kk za njega?

Ono što sam ja čuo je da je on dogovorio saradnju sa nekim timom kojem je saopštio da ima čiste papire. Tako da nas je doveo pred svršen čin, ili da nas tuži ili da ga pustimo free uz oprost dugova. Nije hteo da čeka da mu mi biramo tim, dobijemo obeštećenje, isplatimo, već će sa čistim papirama da ubde masan ugovor u Aziji. Ova solucija je ubedljivo najbolja za njega, a za nas nije makar šetetna. Sada, što nije korisna za nas, to je već druga priča.

Jbg, ne može da se kaže da nije uradio ispravno iz njegove perspektive, ko nas jebe što ne isplaćujemo igrače.

Onda neka se ne busa da je veliki zvezdas, kao sto je to radio dosta puta. On mi je bas antipatican od samog starta, nisam nesto ni ocekivao "srecniji" kraj sa njime.

To sto je veliki zvezdas nema veze sa poslom. On je svoje odigrao plati ga koliko ste se dogovorili a ako neces da platis onda ne sviraj kurcu i ne zatezi oko transfera. Eto jos jednog primera domacinskog poslovanja gde si zbog smesnih 30soma propustio da inkasiras par stotina hiljada koje bi klubu u ovom trenutku znacile i te kako.

To sto je veliki zvezdas nema veze sa poslom. On je svoje odigrao plati ga koliko ste se dogovorili a ako neces da platis onda ne sviraj kurcu i ne zatezi oko transfera. Eto jos jednog primera domacinskog poslovanja gde si zbog smesnih 30soma propustio da inkasiras par stotina hiljada koje bi klubu u ovom trenutku znacile i te kako.

To sto mu klub duguje je druga stvar. Dugovao je i drugim igracima, pa su izlazili u susret klubu. Grujic je lagano mogao da odjebe Zvezdu i ne produzi ugovor, vec zapali u klub i dobije vece pare, ali je produzio ugovor i ostaje da igra, ista prica i sa Rajkovicem, slicna sa Lazovicem. Ako se busas da si neki zvezdas, kurcis pred publikom nakon sto das gol nakon stote utakmice koju igras, onda mozes i da se dogovoris sa klubom oko para koju ti duguju i zauzvrat da klub uzme obestecenje. Da nije isticao da je zvezdas boleo bi me kurac, ima potpuno pravo da uradi to sto je uradio, al kao zvezdas nema i tacka.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...