John Coltrane Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 Kako karamo, juče Real danas Voždovac, sutra ko zna... Daj odma' Barsu Link to comment
Milosh76 Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 U fudbalu ili basketu? Link to comment
Mil@n Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 (edited) U fudbalu ili basketu? Kao da je bitno... Mi jebemo kevu, a i Ronalno nije u nekoj formi.. Edited November 28, 2015 by Mil@n Link to comment
harper lee Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 Bozovic u epizodi "vise srece nego pameti". Jebo ga Sikimic. Nista bolje ne govori o tome kakav dunsteraj su nase ekipe nego situacije kad posle svih bunkera, razvlacenja i valjanja ipak prime gol pa onda moraju da napadnu. Bio 10. ili 90. minut apsolutno se nista ne menja u pristupu, samo se nabijaju baloni protiv vise igraca u odbrani. Link to comment
casperbgd Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 Ovo je mozda i najteza pobeda na Marakani ove sezone. Ovi da su malo bolji u napadu iskoristili bi jedan od kikseva Jovanovica ili neku od onih sansi na pocetku drugog. Ovo sa Sikimicem i Jovicem nikako nije valjalo, sto i nije iznenadjenje. Morao je Plavsica da ubaci umesto Kataia i da igramo sa dva spica. Inace, Donald je sve bolji, znatno vise igra unapred nego kad je dosao. Nadam se da ce dati on gol uskoro. Link to comment
Nemanja Posrbica Posted November 28, 2015 Author Share Posted November 28, 2015 (edited) Najbolje smo igrali srednjih 30 minuta. Napravili smo dosta konkretnih šansi, ali smo slabo realizovali šanse. Uhvatila nas je malo panika poslednjih 20ak minuta. Sjajan Grujić, Donald ništa slabiji, a Ibanez najzasužniji za pobedu, njegova energija je motor ekipe. Mnogo je dobro kada igrači koji ulaze sa klupe mogu da donesu kvalitet u igri. Opet mi je krivo što nije ubacio Ristića. Sudija grozan, nema osećaj za fudbal, troši vreme meča na vađenje kartona, raspravu sa igračima i spelovanje imena u beležnicu. Ovo je maksimum koji Sikimić može da da Zvezdi. Prvi meč u kojem mogu da kažem da nije bio igrač manje na terenu (ali nije ni donosio veliku korist). Par puta je spustio loptu. Jović ima kretnje napadača, danas ga nije htela realizacija. Drago mi je da je tim sposoban da ima igru i kreira šanse kada im ne igra glavni igrač. Jovanović i Luković već drugi meč za redom dobijaju kod mene visoku ocenu. Ne mogu da kažem da igraju bez greške, ali odišu samopouzdanjem i prilično sam siguran u njih. Jovanović opet žuti karton van rezona, zbog pogrešnog postavljanja, ali ima korekciju iza sebe. Takve stvari se iskorenjuju iskustvom. Ono gde mora iz korena da menja stvari je odnos prema sudijama i ponašanje na terenu. Od kako je dobio na samopouzdanju, dešavaju mu se neprimereni ispadi. Luković s druge strane dovoljno iskusan da bez problema sređuje domaću ligu, ali se i njemu omaknu greške (u driblingu) zbog potcenjivanja protivnika. Takve stvari u domaćoj ligi ne koštaju, ali negde drugde će koštati. Edited November 28, 2015 by Nemanja Posrbica Link to comment
Bright Billy Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 A šta ima veze da li je Majo ili neko drugi, svi su naši. +1 Link to comment
Milosh76 Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Romansirana biografija Blaza Raosavljevica u Telegrafu uz par zanimljivih detalja... Recimo o "domacem igracu na poziciji stopera"... Ali ako Zvezda uspe da se snađe za pare, koga bi to Raosavljević voleo da vidi na stadionu "Rajko Mitić"?"Duška Tošića i Le Taleka. Tošić je neverovatan čovek. Ja bih ga sutra doveo. Veliko srce ima. Da dođe i da mi bude štoper. Jer znam da me Duško Tošić neće izdati. Mnogo dobar i mnogo pošten čovek. Le Talek će biti dobar zbog Donalda. Odlično se znaju, a to znači i da će Grujić imati veću slobodu napred". Link to comment
katamaran Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 (edited) Deluje da je Le Talek gotova stvar. Ne kaze da bi bio dobar nego da ce biti dobar. Karleusa je posle utakmice sa Albanijom bio u nemilosti navijaca pa me ne bi cudilo da gleda da zbrise odande. edit: upadljivo se seli na klupu bas posle te utakmice http://www.transfermarkt.co.uk/dusko-tosic/leistungsdatendetails/spieler/17184/plus/0?saison=2015&verein=&liga=&wettbewerb=&pos=&trainer_id= Danas je prvi put igrao od onda. Edited November 29, 2015 by katamaran Link to comment
John Coltrane Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Ma i predsednik Besiktasa je jasno stao na stranu navijaca i rekao da Tosic nece igrati. Al izgleda se i to ispeglalo Link to comment
Nemanja Posrbica Posted November 29, 2015 Author Share Posted November 29, 2015 Из Црвене звезде поручују да је рано за прогнозу колико дана паузе чека најбољег стрелца екипе Александра Катаија, али постоји оптимизам да ће бити на располагању тренеру Миодрагу Божовићу за дерби наредног викенда против Чукаричког. Link to comment
MiddleClass Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Tu si trebao boldovati samo derbi i okaciti na neki topik gdje se grobari prozivaju. Link to comment
casperbgd Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Sad kazu da ce igrati protiv Cuke, naseg najveceg rivala ove sezone. Posle Radnickog iz Nisa. Link to comment
pbg12345 Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 opet se potcenjuje borac :( Link to comment
Recommended Posts