Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

Jbt, prvo što sam pročitao je da je iz naše lige.

Ovaj deluje opako na snimku

Je l igrao sad na Marakani?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by kralj

Nije igrao ni protiv nas, ni protiv Partizana u drugom krugu.

Mene podseća na Aleksandra Pantića, snažan, solidno brz, solidan na lopti. Izgleda da je bio ranije defanzivni vezista, pa je naknadno prebačen na mesto štopera. Većina snimaka se uvek lepo namontira, mada ima zaista neke fine detalje na snimku.

Jbt, prvo što sam pročitao je da je iz naše lige.

Ovaj deluje opako na snimku

Sent from my iPhone using Tapatalk

ako je ovo odgovor meni, napisao sam ono na osnovu treceg linka koji je posrbica okacio, tamo se pominje samo domaci igrac

malopre otvorih i ovu terzinu izjavu pa vidim da prica o igracu iz nase lige

mozda cilja na nekog iz "niskog bedema" ?

jbg, skoro je kaceno ovde brdo terzinih intervjua, nisam bas toliko rad da pratim njegove reci

Jbte da nam nisu naleteli oni kairaćani u zlom momentu lagano bi se popeli na krov evrope ove godine.

Jel vidite vi ljudi da ovde prolaze ekipe koje smo mi demontirali bez da oznojimo?  :isuse:

Edited by Ruxin

Nisam primetio ovog lika do sada, al na klipu deluje bas dobro. Ima fudbalsku gradju, brz je, ucestvuje u igri... Ono sto ostaje kao pitanje je koliko je teknicki potkovan da igra stopera, jer koliko sam procitao on je bio zadnji vezni, pa ga je Kuzeljevic kad je dosao u Metalac prebacio na stopera. Ako je i tu korektan, ne bih imao nista protiv da ga dovedemo...

Na klipu svi u najmanju ruku deluju kao Lusio, ali ja mislim da ipak ciljate na naseg celavog mesara.... :D

Pa nisu mu montirali gradju, kretanje, samopouzdanje, pa ni sut. To sto je on mozda kikser i na svakoj utakmici ispadne u odbrani po nekoliko puta je druga stvar. Al neki osnovni kvalitet se moze primetiti na ovom klipu. 

Inace mislim da je i dobro ako je igrao zadnjeg veznog ranije, za fudbal kratkih paseva koji pokusavamo da igramo je dobro imati tehnicki kvalitetnog stopera. U svakom slucaju bih radije njega video u timu nego Savu i Rendulica.

Oh wait :D

Da, subota, al što u 1?

Svašta, pa zbog kiše; pažljivo je analiziran protivnik i isti nume po kiši da igra.

Edited by Apollo Creed
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...