kralj Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 (edited) Jbt, prvo što sam pročitao je da je iz naše lige. Ovaj deluje opako na snimku Je l igrao sad na Marakani? Sent from my iPhone using Tapatalk Edited November 26, 2015 by kralj Link to comment
Nemanja Posrbica Posted November 26, 2015 Author Share Posted November 26, 2015 Je l igrao sad na Marakani? Nije igrao ni protiv nas, ni protiv Partizana u drugom krugu. Mene podseća na Aleksandra Pantića, snažan, solidno brz, solidan na lopti. Izgleda da je bio ranije defanzivni vezista, pa je naknadno prebačen na mesto štopera. Većina snimaka se uvek lepo namontira, mada ima zaista neke fine detalje na snimku. Link to comment
kralj Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 E baš sam se setio Pantića i to kako sam ga sirotog branio na forumu. Totalno podseća na njega. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment
pbg12345 Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 Jbt, prvo što sam pročitao je da je iz naše lige. Ovaj deluje opako na snimku Je l igrao sad na Marakani? Sent from my iPhone using Tapatalk ako je ovo odgovor meni, napisao sam ono na osnovu treceg linka koji je posrbica okacio, tamo se pominje samo domaci igrac malopre otvorih i ovu terzinu izjavu pa vidim da prica o igracu iz nase lige mozda cilja na nekog iz "niskog bedema" ? jbg, skoro je kaceno ovde brdo terzinih intervjua, nisam bas toliko rad da pratim njegove reci Link to comment
Pokojni Ruxin Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 (edited) Jbte da nam nisu naleteli oni kairaćani u zlom momentu lagano bi se popeli na krov evrope ove godine. Jel vidite vi ljudi da ovde prolaze ekipe koje smo mi demontirali bez da oznojimo? Edited November 26, 2015 by Ruxin Link to comment
casperbgd Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 Na ovom klipu deluje kao Lusio. Link to comment
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Na klipu svi u najmanju ruku deluju kao Lusio, ali ja mislim da ipak ciljate na naseg celavog mesara....:D Link to comment
adasevic Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Nisam primetio ovog lika do sada, al na klipu deluje bas dobro. Ima fudbalsku gradju, brz je, ucestvuje u igri... Ono sto ostaje kao pitanje je koliko je teknicki potkovan da igra stopera, jer koliko sam procitao on je bio zadnji vezni, pa ga je Kuzeljevic kad je dosao u Metalac prebacio na stopera. Ako je i tu korektan, ne bih imao nista protiv da ga dovedemo... Link to comment
casperbgd Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Na klipu svi u najmanju ruku deluju kao Lusio, ali ja mislim da ipak ciljate na naseg celavog mesara.... :D Pa nisu mu montirali gradju, kretanje, samopouzdanje, pa ni sut. To sto je on mozda kikser i na svakoj utakmici ispadne u odbrani po nekoliko puta je druga stvar. Al neki osnovni kvalitet se moze primetiti na ovom klipu. Inace mislim da je i dobro ako je igrao zadnjeg veznog ranije, za fudbal kratkih paseva koji pokusavamo da igramo je dobro imati tehnicki kvalitetnog stopera. U svakom slucaju bih radije njega video u timu nego Savu i Rendulica. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Sutra sa vozdovcem? U 1? Zašto u petak i što tako rano? Link to comment
TheBigFlegma Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Sutra sa vozdovcem? U 1? Zašto u petak i što tako rano? Sutra je četvrtak, nije petak. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Oh wait :D Da, subota, al što u 1? Link to comment
TheBigFlegma Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Oh wait :D Da, subota, al što u 1? Možda štede struju, otkud znam. Link to comment
Apollo Creed Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 (edited) Oh wait :D Da, subota, al što u 1? Svašta, pa zbog kiše; pažljivo je analiziran protivnik i isti nume po kiši da igra. Edited November 27, 2015 by Apollo Creed Link to comment
Recommended Posts