harper lee Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 Siguran si da znas zasto je Uli u zatvoru? Kako preterujete sa pricom da Bayern ubija BVB, kao da Smiljan progovara iz vas Znam, imam i ja Google. Poenta nije u tome ko koga ubija vec da i u ovim najjacim ligama postoje klubovi koji su na neki nacin privilegovani u odnosu na ostale. Nije to nikakav srpski izum. Link to comment
katamaran Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 Razlog suspenzije kadeta: Mirise da imaju dogovor sa Partizanom pa gledaju da izvuku ispisnice. Link to comment
Strahan Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 Znam, imam i ja Google. Ok smo onda :D Link to comment
pbg12345 Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 ne mogu da pohvatam sta vam je tema oko koje se sporite. naravno da su zvezda, pa potom partizan "magneti" za klince iz srbije, rep. srpske, crne gore ustvari, to je verovatno i najveca vrednost ta dva kluba, koja se naravno godinama osipa i to nije privilegija samo zvezde ili partizana, vec svakog "veceg" kluba u odnosu na "manji". trenutni polozaj na tabeli, pa cak i rang takmicenja tesko da znacajnije uticu na to, pare su vec druga prica Link to comment
MiddleClass Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 Mirise da imaju dogovor sa Partizanom pa gledaju da izvuku ispisnice. Ma nek idu u Partizan. Samo ne u Nis! Link to comment
porucnik vasic Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 Moguce, priznajem da ne znam gde je i da sam na netu pogledao zonsku ligu Beograd pa nasumicno uzeo Sremcicu. Ali shvatio si sta sam hteo da kazem, u to ne sumnjam. Ako ti je lakse uzmimo za primer klinca iz Surdulice...Чекај ти хоћеш да пропишеш за кога ко треба да навија?[emoji848] Да установиш законом? Што би онда Нишлије навијале за Раднички? Има ту Синђа, Константин... Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment
Captain_Darling Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 Чекај, а где сам ја то написао да неко из Ниша мора да навија само за Раднички? Ја сам само изнео претпоставку каква би ситуација била са навијачима Звезде који живе даље од Београда када Звезда не би била у првом рангу такмичења неких 5-6 година. Чак за пример уопште нисам ни узимао навијаче из Ниша, поменуо сам Чачак и Сурдулицу. Link to comment
MiddleClass Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 Eto, sam si sve fino napisao. Nemate publike na Cairu jer vecina gradjana Nisa navija za Konstantin i Sindjelic. Cica mica gotova prica... Link to comment
Captain_Darling Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 Та-та-та-ти-ра :) Link to comment
Ryan Franco Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 (edited) Чекај, а где сам ја то написао да неко из Ниша мора да навија само за Раднички? Ја сам само изнео претпоставку каква би ситуација била са навијачима Звезде који живе даље од Београда када Звезда не би била у првом рангу такмичења неких 5-6 година. Чак за пример уопште нисам ни узимао навијаче из Ниша, поменуо сам Чачак и Сурдулицу. Pa da. Zato o tome ne treba lupati glavu. Kad Radnički bude prvak par puta narašće i masa njegovih navijača. Narod voli da bude uz velike i uspešne. Malobrojni entuzijasti nalaze manje autsajdere i u tome vide čar ali većina prati pobednike. To je prosto ljudska priroda. Btw za koga navija Magični Ćirić? Čitajući HOboa, stekao sam utisak da je cigan. Edited November 24, 2015 by McCabe Link to comment
porucnik vasic Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 Чекај, а где сам ја то написао да неко из Ниша мора да навија само за Раднички? Ја сам само изнео претпоставку каква би ситуација била са навијачима Звезде који живе даље од Београда када Звезда не би била у првом рангу такмичења неких 5-6 година. Чак за пример уопште нисам ни узимао навијаче из Ниша, поменуо сам Чачак и Сурдулицу.Видиш и пре рата у Краљеву су људи навијали за БСК или Југославију, мада су у граду биле посећене утакмице кад Ибар и Морава играју. Није то ништа ново. Нити је наклоност према Звезди или комшијама Југословенима нека перверзија, локалаца у Нишу или Краљеву. Нити су клубови кривци за стање у српском фудбалу, јер лоповлук који се примењује у њима је у принципу јако сличан ономе у Слоги или Тимоку. Да ваши локалци нису алави и увек једном ногом у Београду уз мало кинте од Радничког би могли да направе кандидата за титулу. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment
Captain_Darling Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 (edited) Pa da. Zato o tome ne treba lupati glavu. Kad Radnički bude prvak par puta narašće i masa njegovih navijača. Narod voli da bude uz velike i uspešne. Malobrojni entuzijasti nalaze manje autsajdere i u tome vide čar ali većina prati pobednike. To je prosto ljudska priroda. Баш тако, то је и моје мишљење о просечном Србину. Волимо само оне које су на лидерским позицијама у било којој сфери живота, таква нам је природа. Није џабе Радоје Домановић написао приповетку "Вођа". Цане би рекао: "Да ли верујеш мени или мислиш својом главом?" Edited November 24, 2015 by Captain_Darling Link to comment
porucnik vasic Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 Магични је Цигањ. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment
Recommended Posts