Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

Ne idi tim putem, narocito ne posle utakmice koja je pokazala da Zvezda i u Nisu ima vrlo, vrlo znacajnu navijacku podrsku. Pricas o instituciji jugoslovenskog i srpskog fudbala, osvajacu KES i klubu za koji su svi koji malo ozbiljnije prate fudbal u Evropi culi.

Da vidis kakav sam ja jebac bio pre dvaes' godina, visok, markantan, pod kintom, svaka bila moja. Sad osedeh, ocelaveh, ugojih se, bez para, ni jedna me ne poznaje. Srecan sam kad navatam neku pijanu dronfulju. Jbg. kad nisam vodio racuna o sebi  :( . 

Vi i vase komsije ste od osnivanja vukli srpski fudbal, vucete ga i sada, na zalost u pogresnom pravcu. Dovoljno si inteligentan da ne moram da ti crtam o cemu pricam. To vase gledanje sa visine vam mozda hrani ego ali ta visina je mnogo niza neg sto je bila krajem osamdesetih i pocetkom devedesetih. Gledali ste tada da budete prvi u gradu a sad ste srecni sto ste prvi u zaseoku, i selo vam daleko.  Zato se mani toga "znate li vi ko smo mi". Ko sto Darling rece kola se na kraju slamaju o vasa ledja, zbog takvog stava, na ovaj ili onaj nacin. Zato budite srecni da vise imate protivnike tipa Radnicki Nis neg OFK. To je dobro i za vas, i za nas, pa i za muceni OFK.

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

Hajde se bar sam sa sobom dogovori, ovako postaje besmisleno raspravljati o bilo cemu.

Ne znam sta te buni, sinoc je meni Tomic bio bolji od Grujica, ako poredimo konkretno njih dvojicu u konkretno sinocnoj utakmici, dozvoli mi da imam svoje licno uverenje. Isto sam tako napisao i da je Grujic nesumnjivi talenat i nadam se da ce imati dobru karijeru, ali si taj deo preskocio. Pa i Mesi ima losu utakmicu, sme valjda i za vaseg Grujica da se kaze da ne blista uvek.

A drugi deo koji si citirao sam napisao u smislu da ste vi gledali Tomica samo sinoc a mi ga gledamo iz utakmice u utakmicu i znamo sta moze da pruzi i koliko je koristan za ekipu. Decku je pozicija zadnji vezni a bilo je utakmica gde je bez problema igrao stopera i sa nesto vise problema igrao desnog beka, sve je to bilo izazvano problemima zbog povreda i kartona. Sa druge strane je bio recimo strasna "rupa" u utakmici protiv Borca na Cairu.

da li shvatas koliko je ovo debilna izjava, pre svega kada se pogleda topic na kome si napisao?

na stranu sto radnicki nema prebijene pare, bukvalno.

Debilna je samo kada se ne pazi na casu, jer je poenta da je svaki klub u svakom sportu u Srbiji (izuzev dva, po jedan u dva sporta) zivi od novca poreznika. A kukanje da se "ugasi Zvezda" ima smisla koliko i da se "ugasi Radnicki". S tim sto Radnicki nije imao ni stadion (ono pre sto je opstajalo i pored zakona fizike ne racunam) dok nije uletela drzavna sisa.

Da vidis kakav sam ja jebac bio pre dvaes' godina, visok, markantan, pod kintom, svaka bila moja. Sad osedeh, ocelaveh, ugojih se, bez para, ni jedna me ne poznaje. Srecan sam kad navatam neku pijanu dronfulju. Jbg. kad nisam vodio racuna o sebi  :( . 

Vi i vase komsije ste od osnivanja vukli srpski fudbal, vucete ga i sada, na zalost u pogresnom pravcu. Dovoljno si inteligentan da ne moram da ti crtam o cemu pricam. To vase gledanje sa visine vam mozda hrani ego ali ta visina je mnogo niza neg sto je bila krajem osamdesetih i pocetkom devedesetih. Gledali ste tada da budete prvi u gradu a sad ste srecni sto ste prvi u zaseoku, i selo vam daleko.  Zato se mani toga "znate li vi ko smo mi". Ko sto Darling rece kola se na kraju slamaju o vasa ledja, zbog takvog stava, na ovaj ili onaj nacin. Zato budite srecni da vise imate protivnike tipa Radnicki Nis neg OFK. To je dobro i za vas, i za nas, pa i za muceni OFK.

Nemamo mi o cemu da pricamo, druze, jer ja moj ego ne hranim na sportu, a narocito ga ne hranim na posranoj Zvezdi koja nije ni senka kluba za koji sam poceo da navijam pre vise godina nego sto ti moze i da zamislis. Meni je sport zabava, zabole me savrseno kurac da li ce FK Zvezde ovakve kakve je sada sutra biti ili nece.

I batali me s tim mi i vi. Vecina mojih najboljih forumskih prijatelja su grobari, neki su bogme i zestoki grobari. Nije to ta prica, pogresan forum.

Ne znam sta te buni, sinoc je meni Tomic bio bolji od Grujica, ako poredimo konkretno njih dvojicu u konkretno sinocnoj utakmici, dozvoli mi da imam svoje licno uverenje. Isto sam tako napisao i da je Grujic nesumnjivi talenat i nadam se da ce imati dobru karijeru, ali si taj deo preskocio. Pa i Mesi ima losu utakmicu, sme valjda i za vaseg Grujica da se kaze da ne blista uvek.

A drugi deo koji si citirao sam napisao u smislu da ste vi gledali Tomica samo sinoc a mi ga gledamo iz utakmice u utakmicu i znamo sta moze da pruzi i koliko je koristan za ekipu. Decku je pozicija zadnji vezni a bilo je utakmica gde je bez problema igrao stopera i sa nesto vise problema igrao desnog beka, sve je to bilo izazvano problemima zbog povreda i kartona. Sa druge strane je bio recimo strasna "rupa" u utakmici protiv Borca na Cairu.

Rekoh, dogovori se o cemu pricamo. Ako pricamo o utakmici sinoc, a to je jedino o cemu ja mogu da pricam jer decka nisam gledao ranije, ne slazem se s tobom. Lik je bio savrseno neprimetan u igri i na terenu koji nisu dozvoljavali nikome dobru igru u kontinuitetu. Nabrojao sam igrace Radnickog koji su mi skrenuli paznju na sebe a on nije bio medju njima. Da je bio bolji od Grujica, a kamoli duplo bolji od Grujica, veruj mi da bih ga primetio.

Edited by harper

Vidi harpera sto se vadi. Ama kao i svi stoperi isturili su ti pred kamion onu sa najboljom nogom, a ti si uz nju pokupio jos 10 sirijaca. :D

Ma, jeste to, ali sto ostavise tu sa dobrom nogom nasred puta. <_<

Draga, mi o tome drvimo godinama, nisi nam rekao nista sto vec nismo obrnuli po sto puta. Ako ti mislis da smo srecni zbog toga sto nam je klub drzavna i mafijaska perionica novca, think again. U nacelu se slazem sa vecinom tvojih opstih postova koji se ticu srpskog fudbala ali ne mislim da bilo cemu doprinose budalastine tipa "procvetao bi srpski sport kad bi ugasili Zvezdu" ili "udri svakog Nisliju koji ne navija za Radnicki" na koje jedino reagujem. Kod nekih od ovih "tvojih" provejavaju stavovi koji su karakteristicni za neke politicke opcije koje ovde nisu dobrodosle, jednom od njih sam cak i otvoreno rekao da je zalutao i da mu ovde nije mesto. Prosto necemo na podforumu koji se bavi fudbalom poturati neke bolesne pseudo-politicke ideje. Ovo je Parapsihopatologija, nije brod ludaka.

Drago mi je da se razumemo, onda pisanje i polemika dobija na znacaju. Rado bih ja gostovao i na vasem i na topiku vasih komsija ali sam bio "sasecen" par puta jer sam se usudio da napisem nesto sto se nije dopalo "vasima" pa sam brzo odustao. Evo, tek sam veceras shvatio da neko obraca paznju na ovo sto pisem i da to ne shvata na pogresan nacin. Da se razumemo, nisam ja neki egomanijak pa da patim od toga da me neko uvazava ali daj bar da pricamo (pisemo) kao ljudi.

Sto se tice Constantina, on nam dodje guru, on je zapoceo temu na drugom forumu, mi se polako prikljucivali i tako nastade jedno zanimljivo drustvance. Ima nas vec dosta (7-8) koji smo se i licno upoznali, niko tu vise nije klinac od 18 godina (na zalost) i svi tu uglavnom rezonuju na slican nacin. Glupo je da nabrajam ko su ti forumasi, ali mislim da se moze prokljuviti o kome se radi kroz pisanje. Svi smo pomalo slicni i pomalo razliciti, juznjacki temperament povremeno prokljuca pa izleti i neka neodmerena rec, zar borbe i "vruca glava" cine svoje. Ali moras/morate priznati da ima puno uvredljivih i neprimerenih komentara sa vase strane, neka opet za sve to bude kriva ta "vruca glava". Za one koje smatram da se radi o cistom bezobrazluku i provokacijama jednostavno necu da reagujem, ili cu se bar truditi da tako bude.

Evo bice izgleda prenosa u petak na Areni Radnicki-Metalac pa koga interesuje i ne mrzi neka pogleda i svrati na nasu temu da prokomentarisemo, mozda drugacije vidite Radnicki kada ne igra protiv vaseg kluba.

Rekoh, dogovori se o cemu pricamo. Ako pricamo o utakmici sinoc, a to je jedino o cemu ja mogu da pricam jer decka nisam gledao ranije, ne slazem se s tobom. Lik je bio savrseno neprimetan u igri i na terenu koji nisu dozvoljavali nikome dobru igru u kontinuitetu. Nabrojao sam igrace Radnickog koji su mi skrenuli paznju na sebe a on nije bio medju njima. Da je bio bolji od Grujica, a kamoli duplo bolji od Grujica, veruj mi da bih ga primetio.

Moj jedini zakljucak je da se oko ovoga ne mozemo nikako sloziti. Ti gledao vise Grujica ja gledao vise Tomica. To je valjda i logicno kada se uzme u obzir ko za koga navija. A ja se ne secam da sam rekao da je duplo bolji bio, ali meni je bio bolji, licni utisak.

Edited by Captain_Darling

Ali moras/morate priznati da ima puno uvredljivih i neprimerenih komentara sa vase strane, neka opet za sve to bude kriva ta "vruca glava"

Da ponovim pa da bataljujem. Nema ovde nasi, vasi, sve sto ti smeta u tekstovima ovog ili onog konkretnog forumasa imas report. Kao i svaki forum i ovaj ima moderaciju. Nisu neki ali su "nasi". :lolol:

Šra mislite ko je bio bolji u nedelju? Grujić ili ovaj mali Tomić iz Radničkog?

Rekao bih da igraju na sličnim pozicijama.

Tu se svi grohotom nasmejasmo ovoj duhovitosti.

Da ponovim pa da bataljujem. Nema ovde nasi, vasi, sve sto ti smeta u tekstovima ovog ili onog konkretnog forumasa imas report. Kao i svaki forum i ovaj ima moderaciju. Nisu neki ali su "nasi". :lolol:

Stvarno red da se batali prica veceras, sutra je radni dan. Ti si u nedavnom postu upotrebio da su neki "nasi" ili "moji" ovakvi i onakvi pa sam zato iskoristio taj termin, nije imalo negativnu konotaciju.

Šra mislite ko je bio bolji u nedelju? Grujić ili ovaj mali Tomić iz Radničkog?

Rekao bih da igraju na sličnim pozicijama.

Ja bih rekao da je onaj mali Pixi iz Radnickog i Zvezde bolji od obojice zajedno, tek ce da se cuje za njega...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...