Kanzas siti zez Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 (edited) Bradilko je zanimljiviji nego Meraklije Edited November 23, 2015 by Kanzas siti zez Link to comment
Voyager Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Prvi napad, celavi stoper Radnickog zabode Srnica pesnicom iz sve snage, i ne dobije karton. Posle arlauce na apsolutno svaku sudijsku odluku koja se njemu ne svidja. Desni bek sam sebe skrlja pored aut linije i zapomaze trazeci faul. Vukašin ? Link to comment
Rumpelstiltskin Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Ovi cvile i traže pravdu, kao da su kolevka fudbala i kao da su sopstvenim/privatnim novcem popravili stadion i doveli ekipu (mesara), da mi se plače za bradilkom i Dulom. Jel ti sine Dragane znas kolko slova ima rec "čukam" ? Link to comment
Voyager Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Trener im dao gospodsku izjavu na terenu posle meca. Na njega se ugledajte! Vidim sad da je Rasta iz Vrsca. Jos ga Nis nije pokvario. "Niko ništa drugo nije ni očekivao osim teške utakmice, jer je Radnički primio najmanje golova u ligi i nije slučajno na mestu na kome se nalazi. Znali smo da nećemo stvoriti mnogo šansi i da ova ekipa ne dozvoljava protivniku da stvori mnogo šansi. Nismo ih ni stvorili, ali imali smo sreću da Katai jednim fenomenalnim golom otvori utakmicu. Dozvolili smo da Radnički izjednači i na kraju smo ipak uspeli da postignemo i drugi gol, koji nam je doneo tri boda." http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/283650/Grof-Bozovic-Nadam-se-da-ce-padati-jos-rekorda Eto, bez mesara i balvana :D Link to comment
Voyager Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 (edited) Ovi cvile i traže pravdu, kao da su kolevka fudbala i kao da su sopstvenim/privatnim novcem popravili stadion i doveli ekipu (mesara), da mi se plače za bradilkom i Dulom. Ako si nam rekao, još istakni i to kako ste vi vašim parama sve stvorili i napravili. Edited November 23, 2015 by Voyager Link to comment
Bright Billy Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Bradilko je zanimljiviji nego Meraklije Ne slazem se, meraklije su bas zabavne. Link to comment
Kanzas siti zez Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 meraklije su bas zabavne. donekle... Meraklije igraju pikado kuvanim spagetama, Bradilko je real deal Link to comment
harper lee Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Eto, bez mesara i balvana :D Treneri su bili super korektni, pojedini igraci i forumasi su bili dosta nekorektni tokom utakmice (sasvim normalno i u zaru borbe) ali je posle sve bilo u najboljem redu. Razlog je jednostavan, oni se bave fudbalom a neki Bokiji iz Nish (cenim, neka Merosina ili Novo Selo, nije to videlo Nish dok brada nije pocela da raste) bi preko fudbala malo da se bave politikom, iako ne znaju. Kako rece onaj lik "nema od sporta nista dok se ta dva zla ne ugase". Pazi ti tu retoriku, dobro, zlo, bla, truc,... Ne znam samo sta bi Novak Djokovic rekao na to. Ko zna, da nema ta dva zla mozda ne bi izgubio ni ovih sest meceva koje je izgubio ove godine. Veliko je to zlo. Link to comment
kralj Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Pa rekao bi sa niškim akcentom da je Radnički najtalentovaniji tim u ligi, da se divno osećao na njegovom omiljenom terenu i poželeo Radničkom ulazak u mini ligu. Link to comment
Voyager Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Treneri su bili super korektni, pojedini igraci i forumasi su bili dosta nekorektni tokom utakmice (sasvim normalno i u zaru borbe) ali je posle sve bilo u najboljem redu. Razlog je jednostavan, oni se bave fudbalom a neki Bokiji iz Nish (cenim, neka Merosina ili Novo Selo, nije to videlo Nish dok brada nije pocela da raste) bi preko fudbala malo da se bave politikom, iako ne znaju. Kako rece onaj lik "nema od sporta nista dok se ta dva zla ne ugase". Pazi ti tu retoriku, dobro, zlo, bla, truc,... Ne znam samo sta bi Novak Djokovic rekao na to. Ko zna, da nema ta dva zla mozda ne bi izgubio ni ovih sest meceva koje je izgubio ove godine. Veliko je to zlo. Nekako mogu da svarim ono bolji smo-pobedili smo, ali ovo generalizovanje tipa nisu ga Nišlije još iskvarile, mesari i sl. e to je brate da ti se smuči. Pa šta smo mi ovamo, divljaci ? Zvezda je svoje rekla na terenu u ovih 18 kola, bilo je padova i uspona i ništa nije slučajno. Ni ovolika razlika u bodovima, a ni naše 5. mesto, a i dalje smo najbolja odbrana u ligi, egal sa Čukom i još uvek je naš golman primio najmanje golova u ligi. Nemojte samo o državnim parama. Ajmo u fudbalici. P.S. Još uvek se smejem teoretičarima zavere u svojim komentarima, koji čak tvrde da su se igrači Radničkog sklanjali igračima Zvezde kod drugog gola, i to po direktivi državnog vrha. Mada, nikad se ne zna :0.6: Link to comment
harper lee Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Nekako mogu da svarim ono bolji smo-pobedili smo, ali ovo generalizovanje tipa nisu ga Nišlije još iskvarile, mesari i sl. e to je brate da ti se smuči. Pa šta smo mi ovamo, divljaci ? Zvezda je svoje rekla na terenu u ovih 18 kola, bilo je padova i uspona i ništa nije slučajno. Ni ovolika razlika u bodovima, a ni naše 5. mesto, a i dalje smo najbolja odbrana u ligi, egal sa Čukom i još uvek je naš golman primio najmanje golova u ligi. Nemojte samo o državnim parama. Ajmo u fudbalici. P.S. Još uvek se smejem teoretičarima zavere u svojim komentarima, koji čak tvrde da su se igrači Radničkog sklanjali igračima Zvezde kod drugog gola, i to po direktivi državnog vrha. Mada, nikad se ne zna :0.6: Putnice, vise od 80% postova na svakom forumu se napise iz reakcije na prethodno napisano. Veruj mi, da nije bilo onolikog izlivanja lokal-patriotizma ne bi bilo vise od par takvih postova i to uglavnom tokom utakmice kad rade pojacane emocije (dobro, levi ne bi propustio da se ritne na vas ). Svaka cast svima ali za prosecnog navijaca Zvezde ovo je bila samo jedna od utakmica u nizu na koju smo dosli po tri boda ako je moguce, a ako nije onda da se oplete po Grofu koji je stavio u tim ovog igraca, nije stavio onog, napravio onoliko gresaka i slicno. Pogledaj koliko se postova napise na Zvezdinom topiku posle bilo koje utakmice u domacoj ligi, ako dobaci do deset postova smatra se da smo se raspisali kao Tolstoj. Link to comment
Voyager Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Veruj mi, da nije bilo onolikog izlivanja lokal-patriotizma ne bi bilo vise od par takvih postova i to uglavnom tokom utakmice kad rade pojacane emocije (dobro, levi ne bi propustio da se ritne na vas ). Kako beše ono "Ko je prvi počeo" . :D Lokal-patriotizam i nije toliko loš, a i dosta je bilo Bari-Fljamurtari, sad malo mi ;) Ja sam ipak da se držimo zelenog terena, tu se bolje snalazim. Link to comment
Recommended Posts