Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

Argument ti je za ginisa! Koreografija je grb Zvezde, ako ne vidis dobro, a moj post se odnosi na skandiranja mrtvim tzv. vodjama navijaca!

Probaj sledeci put da povezujes ocigledno, lako je kad se malo potrudis.

Čekaj, ja JESAM povezao vizuelno i očigledno:

- ti imaš sliku severa, a pljuješ po njemu i tvoje kolege kažu da ih ne voliš.

- ovaj drugi ima sliku igrača koji je duže bio u FKRN nego u CZ, a kaže da je FKRN mesarski klub.

Mislim potpuno nebitan detalj, koristim ga samo kao ilustraciju .... Tako da nema potrebe da se sada javi 10 ljudi i troši vreme objašnjavajući mi da to što vidim nije zapravo istina, ili kako je ovaj izdominirao i napravio foru da se mi nešto pecamo.

Osnova svega je dublja i bazira se na rušenju tzv cigaNjske realnosti bagerima i lečenju srpskog sporta i društva uopšte kroz zanimljiva arhitektonska rešenja.

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

nek udje u zapisnik da sam ja za tsva reko da ne voli sever, a ne za milosa.

Čekaj, ja JESAM povezao vizuelno i očigledno:

Imam sliku koreografije sa severa, a nimalo ne podrzavam politicka i svaka druga skandiranja koja nemaju veze sa sportom i Zvezdom!

Na Sever nisam otisao bar 10 godina niti nameravam bas zbog tih skandiranja i podrske likovima sa poternica.

Nemam nikakve emocije prema Severu, sto je gore nego da ih ne volim.

ovo treba da udje u zlatnu istoriju foruma...komsije cute a Meraklije digle glas, vremena se stvarno menjaju. Sreca pa dobismo sinoc, da je bilo nereseno ili da smo izgubili ne bi moglo da se zivi od njih.

Prvi napad, celavi stoper Radnickog zabode Srnica pesnicom iz sve snage, i ne dobije karton. Posle arlauce na apsolutno svaku sudijsku odluku koja se njemu ne svidja. Desni bek sam sebe skrlja pored aut linije i zapomaze trazeci faul. 

Ja ne kontam sta vi u stvari zelite. Svaki, ali svaki forumas koji navija za Radnicki vam je cestitao, konstatovao da je pobedio bolji tim, ali izgleda to nije dovoljno ... 

Ja ne kontam sta vi u stvari zelite. Svaki, ali svaki forumas koji navija za Radnicki vam je cestitao, konstatovao da je pobedio bolji tim, ali izgleda to nije dovoljno ... 

Cestitam na zasluzenoj pobjedi koju niste zasluzili jer su vam sudije pomogle, a i tih 20 bodova razlike sto imate ne znace nista jer niste bili nista bolji protiv nas, plus vam treba ugasiti klub

Ovi cvile i traže pravdu, kao da su kolevka fudbala i kao da su sopstvenim/privatnim novcem popravili stadion i doveli ekipu (mesara), da mi se plače za bradilkom i Dulom.

Trener im dao gospodsku izjavu na terenu posle meca. Na njega se ugledajte! Vidim sad da je Rasta iz Vrsca. Jos ga Nis nije pokvario.

Edited by MiddleClass
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...