Chair Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Argument ti je za ginisa! Koreografija je grb Zvezde, ako ne vidis dobro, a moj post se odnosi na skandiranja mrtvim tzv. vodjama navijaca! Probaj sledeci put da povezujes ocigledno, lako je kad se malo potrudis. Čekaj, ja JESAM povezao vizuelno i očigledno:- ti imaš sliku severa, a pljuješ po njemu i tvoje kolege kažu da ih ne voliš. - ovaj drugi ima sliku igrača koji je duže bio u FKRN nego u CZ, a kaže da je FKRN mesarski klub. Mislim potpuno nebitan detalj, koristim ga samo kao ilustraciju .... Tako da nema potrebe da se sada javi 10 ljudi i troši vreme objašnjavajući mi da to što vidim nije zapravo istina, ili kako je ovaj izdominirao i napravio foru da se mi nešto pecamo. Osnova svega je dublja i bazira se na rušenju tzv cigaNjske realnosti bagerima i lečenju srpskog sporta i društva uopšte kroz zanimljiva arhitektonska rešenja. Link to comment
Ryan Franco Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 A što pišeš "cigaNJske"? A ne "ciganske"? Link to comment
Chair Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 A što pišeš "cigaNJske"? A ne "ciganske"?Ne pratiš internet trendove :) Link to comment
Bright Billy Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 - ti imaš sliku severa, a pljuješ po njemu i tvoje kolege kažu da ih ne voliš. nek udje u zapisnik da sam ja za tsva reko da ne voli sever, a ne za milosa. Link to comment
Milosh76 Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Čekaj, ja JESAM povezao vizuelno i očigledno: - ti imaš sliku severa, a pljuješ po njemu i tvoje kolege kažu da ih ne voliš. Imam sliku koreografije sa severa, a nimalo ne podrzavam politicka i svaka druga skandiranja koja nemaju veze sa sportom i Zvezdom!Na Sever nisam otisao bar 10 godina niti nameravam bas zbog tih skandiranja i podrske likovima sa poternica. Nemam nikakve emocije prema Severu, sto je gore nego da ih ne volim. Link to comment
darkonet Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 ovo treba da udje u zlatnu istoriju foruma...komsije cute a Meraklije digle glas, vremena se stvarno menjaju. Sreca pa dobismo sinoc, da je bilo nereseno ili da smo izgubili ne bi moglo da se zivi od njih. Link to comment
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Da znas da srecno dobiste sinoc:) Link to comment
John Coltrane Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Jbt ovo jos traje? Link to comment
pantelia Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Prvi napad, celavi stoper Radnickog zabode Srnica pesnicom iz sve snage, i ne dobije karton. Posle arlauce na apsolutno svaku sudijsku odluku koja se njemu ne svidja. Desni bek sam sebe skrlja pored aut linije i zapomaze trazeci faul. Link to comment
Rumpelstiltskin Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Ja ne kontam sta vi u stvari zelite. Svaki, ali svaki forumas koji navija za Radnicki vam je cestitao, konstatovao da je pobedio bolji tim, ali izgleda to nije dovoljno ... Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Ja ne kontam sta vi u stvari zelite. Svaki, ali svaki forumas koji navija za Radnicki vam je cestitao, konstatovao da je pobedio bolji tim, ali izgleda to nije dovoljno ... Cestitam na zasluzenoj pobjedi koju niste zasluzili jer su vam sudije pomogle, a i tih 20 bodova razlike sto imate ne znace nista jer niste bili nista bolji protiv nas, plus vam treba ugasiti klub Link to comment
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Evo najzad jedan realan zvezdas... Link to comment
Apollo Creed Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Svaki, ali svaki forumas koji navija za Radnicki vam je cestitao ... :0.6: Link to comment
dragance Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Ovi cvile i traže pravdu, kao da su kolevka fudbala i kao da su sopstvenim/privatnim novcem popravili stadion i doveli ekipu (mesara), da mi se plače za bradilkom i Dulom. Link to comment
MiddleClass Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 (edited) Trener im dao gospodsku izjavu na terenu posle meca. Na njega se ugledajte! Vidim sad da je Rasta iz Vrsca. Jos ga Nis nije pokvario. Edited November 23, 2015 by MiddleClass Link to comment
Recommended Posts