Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

Utakmicu je neizvesnom učinio Božović lucidnom odlukom da im da Sikimića fore i da 90 min igra sa igračem manje, na način koji njima više odgovara. Težak teren koji je hednikep za trome i spore balvane, pretvorio je u njihovu prednost. Da su igrali Hugo i Plavšić, sa Ibanjezom Srnićem i Kataijem, ne bi znali šta ih je snašlo

Nikad mi nece biti jasna ta politika da na stopera od dva metra iz predostroznosti stavis stopera od 190 umesto da igras sa najboljim timom i nadjes takticki nacin da resis taj problem. Istina, Sikimic je cak jednu celu loptu ispred naseg gola uspeo da izbaci posle prekida ali to mi se cini previse nebitnim da bismo ga gledali 90 minuta na terenu kako glavinja pored skakaca protiv kojih je dobio ciglo dva vazdusna duela (od kojih je jedan taj opisani kod prekida).

S druge strane, Grof je nanizao ovolike pobede i igramo ubedljivo najbolji fudbal u ligi, tako da mu se moze da radi sta hoce.

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

Ja sam potpuno ubedjen da srpskom sportu (pre svega fudbalu) ne može da krene bolje dok se ta dva zla ne ugase, stadioni poruše, teren izravna i naprave tržni centri ili stambeni prostor.

Hoces gajbicu da se popnes dok drzis govor?

Kada mislim da kod cigaNJskih komentara i razmišljanja ne može ništa da me iznenadi, vi uvek postavljate nove granice.

- Jedan piše "mesarsko-amaterski klub" (za FKRN), a za profilnu sliku ima Piksija. Piksija je stvorio taj mesarsko-amaterski klub.

- Drugi na komentar o koreografiji pljuje po severu, a za profilnu sliku drži koreografiju sa severa.

Ovo su načelno nebitni detalji, ali ta psihodelija zapravo najbolje odslikava celokupnu atmosveru oko ovog blizanca .... i naravno može u potpunosti da se preslika i na onog preko puta.

Ja sam potpuno ubedjen da srpskom sportu (pre svega fudbalu) ne može da krene bolje dok se ta dva zla ne ugase, stadioni poruše, teren izravna i naprave tržni centri ili stambeni prostor.

Koje sranje. Ali posto ti je nick stolica onda je sve ok.

Čoveče od koga ste vi izgubili. Pa šta se desilo?

Ja gledao na tvu i nisam mogao da poverujem.

А донео човек цвеће. [emoji24]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by porucnik vasic

Vidi, sad si, realno, poentirao. Bozovic ce sutra da izriba Tsva zbog toga sto nije dobio cestitku od tebe zbog njegovog posta na forumu.

Ovu utakmicu nije dobio Božović nego idnividualni kvalitet par igrača koji odskaču iznad proseka lige.

Ali sve jedno čestitam Božoviću i svima koji slave.

Ovu utakmicu nije dobio Božović nego idnividualni kvalitet par igrača koji odskaču iznad proseka lige.

Ali sve jedno čestitam Božoviću i svima koji slave.

Slazem se, tim pre mi nije jasno cemu to kurobecanje. Dobili smo vas na inspiraciju igraca koji su u stanju da odigraju van sablona, to se zove kvalitet. Ona akcija Grujica kad je izvozao cetiri igraca kod korner zastavice i centrirao je nesto o cemu treba pricati posle ovakve utakmice, a ne glupiranje oko toga koliko faulova je izvesni Glodjovic svirao na sredini terena.

Pri cemu bi neki ljudi mogli malo i da gledaju fudbal pre nego sto dodju ovde da napisu post. Asceric, na primer, svaki bogovetni put kad je u duelu s igracem koji mu je na ledjima napravi faul u napadu. Ali svaki put. Ima covek naviku da se gradi tako sto obema rukama uhvati cuvara oko pojasa i tako stice prednost u skoku. To je uvek faul i uvek se svira. U normalnim ligama, sa normalnim sudijama.

Slazem se, tim pre mi nije jasno cemu to kurobecanje. Dobili smo vas na inspiraciju igraca koji su u stanju da odigraju van sablona, to se zove kvalitet. Ona akcija Grujica kad je izvozao cetiri igraca kod korner zastavice i centrirao je nesto o cemu treba pricati posle ovakve utakmice, a ne glupiranje oko toga koliko faulova je izvesni Glodjovic svirao na sredini terena.

Pri cemu bi neki ljudi mogli malo i da gledaju fudbal pre nego sto dodju ovde da napisu post. Asceric, na primer, svaki bogovetni put kad je u duelu s igracem koji mu je na ledjima napravi faul u napadu. Ali svaki put. Ima covek naviku da se gradi tako sto obema rukama uhvati cuvara oko pojasa i tako stice prednost u skoku. To je uvek faul i uvek se svira. U normalnim ligama, sa normalnim sudijama.

Možda si me pomešao sa nekim ali ja to ni u jednom trenutku ne sporim.... zapravo sam nešto slično i napisao. Nedorečenost FKRN u napadu, individualni kvalitet par igrača CZV i to je to.

Moje kurobecanje je bio više osvrt na mesarsku industriju i dublje nelogičnosti u sistemu.

Cigani ludaci.

loooodilo.jpg

Argument ti je za ginisa! Koreografija je grb Zvezde, ako ne vidis dobro, a moj post se odnosi na skandiranja mrtvim tzv. vodjama navijaca!

Probaj sledeci put da povezujes ocigledno, lako je kad se malo potrudis.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...