Rumpelstiltskin Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 nije ni on mislio na navijace radnickog i jebi se, navuce me da radim advocacy za tsva; a veruj mi, nije mi medju omiljenim likovima ovde ^_^ Link to comment
casperbgd Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 (edited) Jel to Sikimic ima istetoviranog Ce Gevaru na desnoj sisi? edit: mada mislim da sam istripovao beretku, bice da je Isus Edited November 22, 2015 by casperbgd Link to comment
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Hteo sam iskreno da vam cestitam na pobedi u po meni iznadprosecnoj jsl utakmici, ali vam procitah zadnje 2-3 strane i jednostavno ne mogu jbg... P.s. Ako vas Grujic vredi 5 mil, onda nas Tomic vredi 10 - cisto utisak sa stadiona... A utisak broj 2 je vas REPREZENTATIVAC Petkovic - pa taj u Niskoj beton ligi ne bi imao mesto! Link to comment
Ryan Franco Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Čoveče od koga ste vi izgubili. Pa šta se desilo? Ja gledao na tvu i nisam mogao da poverujem. Link to comment
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Za tebe radi vreme, docice sve na svoje ....valjda....nekad.. Link to comment
Ryan Franco Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Eo upravo sam pogledao snimak. Realno, niste imali sreće. Link to comment
harper lee Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Čoveče od koga ste vi izgubili. Pa šta se desilo? Ja gledao na tvu i nisam mogao da poverujem. Pokr'o ih sudija. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Hteo sam iskreno da vam cestitam na pobedi u po meni iznadprosecnoj jsl utakmici, ali vam procitah zadnje 2-3 strane i jednostavno ne mogu jbg... P.s. Ako vas Grujic vredi 5 mil, onda nas Tomic vredi 10 - cisto utisak sa stadiona... A utisak broj 2 je vas REPREZENTATIVAC Petkovic - pa taj u Niskoj beton ligi ne bi imao mesto! Stavise, mene cudi kako Radnicki zapravo nije prvi na tabeli sa 20 bodova prednosti, imajuci u vidu da ima najboljeg golmana u ligi, igraca koji je duplo bolji od Grujica i ko zna sta jos. Link to comment
Bright Billy Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 ako nam je reko... Link to comment
harper lee Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 ako nam je reko... Nece da nam cestita!? Kako cu da spavam veceras. Link to comment
MiddleClass Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Stavise, mene cudi kako Radnicki zapravo nije prvi na tabeli sa 20 bodova prednosti, imajuci u vidu da ima najboljeg golmana u ligi, igraca koji je duplo bolji od Grujica i ko zna sta jos. Eeee, ali fali im podrska sudija. Link to comment
levi Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 (edited) Utakmicu je neizvesnom učinio Božović lucidnom odlukom da im da Sikimića fore i da 90 min igra sa igračem manje, na način koji njima više odgovara. Težak teren koji je hednikep za trome i spore balvane, pretvorio je u njihovu prednost. Da su igrali Hugo i Plavšić, sa Ibanjezom Srnićem i Kataijem, ne bi znali šta ih je snašlo Edited November 23, 2015 by levi Link to comment
MiddleClass Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 S kim igramo narednu? Koji protivnik ce da se beowlizuje? Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Vozdovac, njih smo zatvorili onomad kad smo njihovog trenera poslali u jos jednu od nasih filijala, Partizan, a tamo instalirali Zivkovica. Link to comment
Chair Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 (edited) Kada mislim da kod cigaNJskih komentara i razmišljanja ne može ništa da me iznenadi, vi uvek postavljate nove granice. - Jedan piše "mesarsko-amaterski klub" (za FKRN), a za profilnu sliku ima Piksija. Piksija je stvorio taj mesarsko-amaterski klub. - Drugi na komentar o koreografiji pljuje po severu, a za profilnu sliku drži koreografiju sa severa. Ovo su načelno nebitni detalji, ali ta psihodelija zapravo najbolje odslikava celokupnu atmosveru oko ovog blizanca .... i naravno može u potpunosti da se preslika i na onog preko puta. Ja sam potpuno ubedjen da srpskom sportu (pre svega fudbalu) ne može da krene bolje dok se ta dva zla ne ugase, stadioni poruše, teren izravna i naprave tržni centri ili stambeni prostor. Edited November 23, 2015 by Chair Link to comment
Recommended Posts