Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

Posted

nije ni on mislio na navijace radnickog

i jebi se, navuce me da radim advocacy za tsva; a veruj mi, nije mi medju omiljenim likovima ovde  :lol:

^_^

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

Posted (edited)

Jel to Sikimic ima istetoviranog Ce Gevaru na desnoj sisi?

edit: mada mislim da sam istripovao beretku, bice da je Isus

Edited by casperbgd
Posted

Hteo sam iskreno da vam cestitam na pobedi u po meni iznadprosecnoj jsl utakmici, ali vam procitah zadnje 2-3 strane i jednostavno ne mogu jbg...

P.s. Ako vas Grujic vredi 5 mil, onda nas Tomic vredi 10 - cisto utisak sa stadiona...  A utisak broj 2 je vas REPREZENTATIVAC Petkovic - pa taj u Niskoj beton ligi ne bi imao mesto!

Posted

Čoveče od koga ste vi izgubili. Pa šta se desilo?

Ja gledao na tvu i nisam mogao da poverujem. 

Posted

Za tebe radi vreme, docice sve na svoje ....valjda....nekad..

Posted

Eo upravo sam pogledao snimak. Realno, niste imali sreće. 

Posted

Čoveče od koga ste vi izgubili. Pa šta se desilo?

Ja gledao na tvu i nisam mogao da poverujem. 

Pokr'o ih sudija. :lolol:

Posted

Hteo sam iskreno da vam cestitam na pobedi u po meni iznadprosecnoj jsl utakmici, ali vam procitah zadnje 2-3 strane i jednostavno ne mogu jbg...

P.s. Ako vas Grujic vredi 5 mil, onda nas Tomic vredi 10 - cisto utisak sa stadiona...  A utisak broj 2 je vas REPREZENTATIVAC Petkovic - pa taj u Niskoj beton ligi ne bi imao mesto!

Stavise, mene cudi kako Radnicki zapravo nije prvi na tabeli sa 20 bodova prednosti, imajuci u vidu da ima najboljeg golmana u ligi, igraca koji je duplo bolji od Grujica i ko zna sta jos. 

Posted

ako nam je reko...

Nece da nam cestita!? Kako cu da spavam veceras. :cry:

Posted

Stavise, mene cudi kako Radnicki zapravo nije prvi na tabeli sa 20 bodova prednosti, imajuci u vidu da ima najboljeg golmana u ligi, igraca koji je duplo bolji od Grujica i ko zna sta jos.

Eeee, ali fali im podrska sudija.

Posted (edited)

Utakmicu je neizvesnom učinio Božović lucidnom odlukom da im da Sikimića fore i da 90 min igra sa igračem manje, na način koji njima više odgovara. Težak teren koji je hednikep za trome i spore balvane, pretvorio je u njihovu prednost. Da su igrali Hugo i Plavšić, sa Ibanjezom Srnićem i Kataijem, ne bi znali šta ih je snašlo

Edited by levi
Posted

S kim igramo narednu? Koji protivnik ce da se beowlizuje™?

Posted

Vozdovac, njih smo zatvorili onomad kad smo njihovog trenera poslali u jos jednu od nasih filijala, Partizan, a tamo instalirali Zivkovica. 

Posted (edited)

Kada mislim da kod cigaNJskih komentara i razmišljanja ne može ništa da me iznenadi, vi uvek postavljate nove granice.

- Jedan piše "mesarsko-amaterski klub" (za FKRN), a za profilnu sliku ima Piksija. Piksija je stvorio taj mesarsko-amaterski klub.

- Drugi na komentar o koreografiji pljuje po severu, a za profilnu sliku drži koreografiju sa severa.

Ovo su načelno nebitni detalji, ali ta psihodelija zapravo najbolje odslikava celokupnu atmosveru oko ovog blizanca .... i naravno može u potpunosti da se preslika i na onog preko puta.

Ja sam potpuno ubedjen da srpskom sportu (pre svega fudbalu) ne može da krene bolje dok se ta dva zla ne ugase, stadioni poruše, teren izravna i naprave tržni centri ili stambeni prostor.

Edited by Chair
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...