Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2015/16

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

• Replies 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1161

• Nemanja Posrbica

1084

• katamaran

968

• Bright Billy

861

Jel to Sikimic ima istetoviranog Ce Gevaru na desnoj sisi?

edit: mada mislim da sam istripovao beretku, bice da je Isus

Edited by casperbgd

Hteo sam iskreno da vam cestitam na pobedi u po meni iznadprosecnoj jsl utakmici, ali vam procitah zadnje 2-3 strane i jednostavno ne mogu jbg...

P.s. Ako vas Grujic vredi 5 mil, onda nas Tomic vredi 10 - cisto utisak sa stadiona...  A utisak broj 2 je vas REPREZENTATIVAC Petkovic - pa taj u Niskoj beton ligi ne bi imao mesto!

Hteo sam iskreno da vam cestitam na pobedi u po meni iznadprosecnoj jsl utakmici, ali vam procitah zadnje 2-3 strane i jednostavno ne mogu jbg...

P.s. Ako vas Grujic vredi 5 mil, onda nas Tomic vredi 10 - cisto utisak sa stadiona...  A utisak broj 2 je vas REPREZENTATIVAC Petkovic - pa taj u Niskoj beton ligi ne bi imao mesto!

Stavise, mene cudi kako Radnicki zapravo nije prvi na tabeli sa 20 bodova prednosti, imajuci u vidu da ima najboljeg golmana u ligi, igraca koji je duplo bolji od Grujica i ko zna sta jos. 

Stavise, mene cudi kako Radnicki zapravo nije prvi na tabeli sa 20 bodova prednosti, imajuci u vidu da ima najboljeg golmana u ligi, igraca koji je duplo bolji od Grujica i ko zna sta jos.

Eeee, ali fali im podrska sudija.

Utakmicu je neizvesnom učinio Božović lucidnom odlukom da im da Sikimića fore i da 90 min igra sa igračem manje, na način koji njima više odgovara. Težak teren koji je hednikep za trome i spore balvane, pretvorio je u njihovu prednost. Da su igrali Hugo i Plavšić, sa Ibanjezom Srnićem i Kataijem, ne bi znali šta ih je snašlo

Edited by levi

Vozdovac, njih smo zatvorili onomad kad smo njihovog trenera poslali u jos jednu od nasih filijala, Partizan, a tamo instalirali Zivkovica. 

Kada mislim da kod cigaNJskih komentara i razmišljanja ne može ništa da me iznenadi, vi uvek postavljate nove granice.

- Jedan piše "mesarsko-amaterski klub" (za FKRN), a za profilnu sliku ima Piksija. Piksija je stvorio taj mesarsko-amaterski klub.

- Drugi na komentar o koreografiji pljuje po severu, a za profilnu sliku drži koreografiju sa severa.

Ovo su načelno nebitni detalji, ali ta psihodelija zapravo najbolje odslikava celokupnu atmosveru oko ovog blizanca .... i naravno može u potpunosti da se preslika i na onog preko puta.

Ja sam potpuno ubedjen da srpskom sportu (pre svega fudbalu) ne može da krene bolje dok se ta dva zla ne ugase, stadioni poruše, teren izravna i naprave tržni centri ili stambeni prostor.

Edited by Chair
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...